Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS ile atananlar buraya

Merhabalar kac puanla atandiniz acaba bende önlisansimda 2022 ekpss sınavına girdim

Bu mayısta girdiğimiz sınav için tercihler ne zaman açılır acaba???

AYBAROGLU

2014 atamasından 2017'ye kadar Temmuz-Ağustos aylarında atamalar yapılıyordu. sonraki yıllar atamaları Aralık-Ocak arasında yaptılar. yılda bir defaya düşürdüler.

Evet başladim ama 12. Aya kadar raporlar uzatilmisti. Ben bu surecte rapor yenileyemezsem ilişiğim kesilicek mi bilen var mi acaba yani ben suan panik halindeyim.

Muhasebe bölümünde calisiyorum hic bilgim yok ben delirmiyim de kim delirsin.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 17 Şubatta atandım fakat hala çağrılmayı bekliyorum. Başka bekleyen var mı arkadaşlar? Tahmini ne zaman başlarız sizce?

Ben de 17 şubatta atandım. 1 haziranda çağırıldım, 3 haziranda başladım.

personel dairede başladığım için güvenlik soruşturması süreçlerinden haberim oluyor. 17 şubat ataması ile başlayanların soruşturmaları haziranın 2. Haftası gibi tamamlandı gibi. Muhtemelen toplu olarak başlatacaklar. Kendi içlerinde görev yerlerinizi düşünüyorlardır.

bence bayramdan sonra bir gelişme olacaktır.

Atama işlemlerinde kurum raporun aslını mı alıyor, yoksa aslı gibidir onaylı veya noter onaylıyı da kabul ederler mi?

17 Şubat atamasıyla atanıp hala başlatılmayan kimse kaldı mı? Biz İBB'e atanan yaklaşık 30 kişi olarak hala bekliyoruz. Ne olacak bilemiyoruz.

Noter onaylı bir örneğini kabul edeceklerdir.

Ben ekpss ye yeni calismaya baslicam ama konular hakkinda bilgi verir misiniz matematik tarih icin normal kpss den daha farkli konular dediler

Çok doğru söylediniz. Bende geçici olacağını düşünüyorum

Üst Alt