Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS ile atananlar buraya

Amasya Adalet Bakanlığına atandım.İstanbul'a tayin istedim 14 Mart'da evrakları teslim ettim,deri dönüş yok.İstanbul Adalet Bakanlığı'nda işe başlayan var mı?

Adalet bakanlığı yoğun olan kurumlardan olduğu için süreç uzayabiliyor.
bir de yanılmıyorsam soruşturma biraz daha detaylı oluyor diye biliyorum.

çoğu yer başlattı. Ben üniversiteye atansam da başlayamayan kişilerdenim malesef.

Adalet bakanlığı yoğun olan kurumlardan olduğu için süreç uzayabiliyor.
bir de yanılmıyorsam soruşturma biraz daha detaylı oluyor diye biliyorum.

çoğu yer başlattı. Ben üniversiteye atansam da başlayamayan kişilerdenim malesef.

Yalnız değilsiniz, Ashb de başlatmadı😃

Herkese selamlar. Lisans düzeyinde 81 le atanma şansım var mı? İlk defa girdim. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Ufaktan göreve başlamalar ne demek hocam. Home office gibi mi?

FatihDeniz.
yavaş yavaş anlamındaydı.
atanmanız alım sayısına bağlı. Ben de size yakın bir puan aldım.
İlk alımlarda atanmanıza pek ihtimal vermiyorum. 2 veya 3. Alımda atanırsınız. Ben 2018'de sınava girdim 2022'de atandım.

arkadaşlar benim çıkarttırdığım yeni raporda çalıştırılabileceği alan boş ben bunu kurulda söyledim ama onun için ayrıyetten rapor gerekiyor kurum ve unvan adı falan gerekir ayrıyetten gelmen gerekiyo dediler bu eğer atanırsam sorun olur muhtemelen bunu düzeltmenin bi yolu yok mu

ciceksuu Benim de durumum senle aynı hatta burada da birkaç kez dile getirdim ama ayrıntılı bilgi sahibi olan yok. Sanırım ayrıyeten durum bildirir sağlık kurulu raporu alıyormuşsun çalıştırılamayacağın işlerin niteliği orada yazıyormuş. Eğer bu kısım boş olursa atama sırasında sorun falan olabilirmiş.

evet özellikle sordum ama ayrıyetten gelmen ve onun için rapor istemwn gerekiyoe iş yerin kurumunda isteyebilir falan dedi ne yapacağız bilemiyorum tekrar başvursam raporda iş yeri adı unvanı soruluyor belirtmem lazım ama ortada bir şey yok rapor çabuk çıkıyor da çıkmasına sağlık kuruluna randevu bulmak zor ankarada

ciceksuu İş yeri ismi istemiyorlar diye biliyordum, e istenirse atama sürecinde bir de rapor yetiştirmekle mi uğraşacağız ki? Zaten evrak teslim süreleri oldukça kısıtlı, bir raporda nereden baksan bir ile iki haftadan önce çıkmaz. Resmi bir kaynağa danışmadım ama ben bireysel olarak da alabiliriz diye düşünüyorum.

gerekiyor ya ismi bakım şimdi ben yeniledim raporu yenilerken vwrdikleri kağıtta yazıyor iş başvurusu adı altında iş yeri adı görevi diye belirtilmiş kuruldaki yardımcı doktor öyle dedi ne yapacağız bilmiyorum nereden öğrenebiliriz onuda bilmiyorum rapor çabuk çıktı benim 4 günde e devlette gördüm

evet özellikle sordum ama ayrıyetten gelmen ve onun için rapor istemwn gerekiyoe iş yerin kurumunda isteyebilir falan dedi ne yapacağız bilemiyorum tekrar başvursam raporda iş yeri adı unvanı soruluyor belirtmem lazım ama ortada bir şey yok rapor çabuk çıkıyor da çıkmasına sağlık kuruluna randevu bulmak zor ankarada

Tekrar şuan rapor için başvuru yapmanıza gerek yok. Tercihler yapıldıktan sonra eğer herhangi bir kuruma atamanız gerçekleşirse kurum evrakları istedikten sonra sizden çalıştırılamayacağı alanların belirtilmesine dair durumunuza göre tek hekim durum bildirir raporu yada sağlık raporu isteyebilir veya istemeyedebilir. Eğer istenirse o zaman halledersiniz.

ciceksuu Bunu bilmiyordum, o zaman atamalar olunca atandığımız yer sevk edecek öyle çıkaracağız o zaman. Dört günde çıkarsa iyi, benim daha uzun sürmüştü rapor çıkarmam. Bana normal engelli sağlık kurulu raporuna ilaveten durum bildirir raporuyla istihdam kısmını halledebileceğim söylenmişti.

murat7044 Teşekkürler bilgi için.

bayağı karışık bi bilgi kirliliği var resmen umarım atanırızda kuumdan yönlendirirler :(

ciceksuu Bunu bilmiyordum, o zaman atamalar olunca atandığımız yer sevk edecek öyle çıkaracağız o zaman. Dört günde çıkarsa iyi, benim daha uzun sürmüştü rapor çıkarmam. Bana normal engelli sağlık kurulu raporuna ilaveten durum bildirir raporuyla istihdam kısmını halledebileceğim söylenmişti.

murat7044 Teşekkürler bilgi için.
Evrak isteme sürecinde eğer durum bildirir raporu istenirse zaten ilave süre verilir. Çok sıkıntı yapmayın hocam basit şeyler halledilir. Şimdiden yapacağınız herhangi bir şey yok

ciceksuu Haklısın, inşallah atanırız da tek derdimiz bu olsun. Evrak teslim süreleri iki hafta olmasa sıkıntı değil de o sorun yaratıyor aslında.

murat7044 Çok teşekkür ederim, ferahladım resmen. :)

ne tür belgeler istiyorlar uğraştırıcı şeyler mi bilgin var mı kendi kurumumuza mı vereceğiz merkeze mi göndereceğiz mesela merkez ankarada atandığımız yer denizli ise bilgin var mı

hocam çok sağolun gerçekten iyi ki yazdınız teşekkür ederim

ciceksuu O konuda bir bilgim yok maalesef ama atandığın yere teslim etmen gerekir diye düşünüyorum. Hangi kuruma ataman olursa.

ciceksuu Rica ederim, bir de şöyle bir şey var eğer MEB'e atanırsan neresi olursa olsun göreve başlamadan tayinini kendi memleketine aldırabiliyorsun.

açıkcası ben meb düşünmüyorum ama güzelmiş diğer kurumlarda bu hak yok mu?

ciceksuu Maalesef, adaylığın onaylandıktan sonra tayin isteyebiliyorsun ancak o da en geç iki yıl sürüyor. Üniversite ve belediyelerde böyle bir sonradan tayin hakkın da yok sanırım.

evet onlar çakılı kadro o yüzden geçiş yok. geç olsun güç olmasın hocam hakkımızda hayırlısı olsun

ciceksuu Haklısın ama insan 2018'den beri atama bekleyince biraz sabırsız oluyor haliyle. :)

İİBF mezunları için yabancı dil isteyen kurum oluyor mu?

FatihDeniz.
yavaş yavaş anlamındaydı.
atanmanız alım sayısına bağlı. Ben de size yakın bir puan aldım.
İlk alımlarda atanmanıza pek ihtimal vermiyorum. 2 veya 3. Alımda atanırsınız. Ben 2018'de sınava girdim 2022'de atandım.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Ufaktan kelimesini uzaktan diye okumuşum.🙃

Arkadaşlar bende önlisanstan bilgisyarlı muh. girdim sınava. Geçen tercihler de ilk olarak milli eğ. bakanlığına öncelik verildi ama 2. tercih zamanı daha çok bakanlıklaryer aldı. Şükür bu sınavda puanım 89 geldi. Sizce bu puanla Gençlik spor ,aile vb. bakanlıkları beklemelimiyim

Adalet Bakanlığı Cezaevi Tekifcezaevi Genel Müdürlüğünü atanıp iş başı yapan var mı?

atanan oldu mu acaba ben 2022 sınavı ekpssli 84.83 kusur puanım sıralamam 502 ilk atamada bu puanda giden var mı acaba önlisansta

Üst Alt