Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Adalet bakanlığı yoğun olan kurumlardan olduğu için süreç uzayabiliyor.
bir de yanılmıyorsam soruşturma biraz daha detaylı oluyor diye biliyorum.
çoğu yer başlattı. Ben üniversiteye atansam da başlayamayan kişilerdenim malesef.
evet özellikle sordum ama ayrıyetten gelmen ve onun için rapor istemwn gerekiyoe iş yerin kurumunda isteyebilir falan dedi ne yapacağız bilemiyorum tekrar başvursam raporda iş yeri adı unvanı soruluyor belirtmem lazım ama ortada bir şey yok rapor çabuk çıkıyor da çıkmasına sağlık kuruluna randevu bulmak zor ankarada
Evrak isteme sürecinde eğer durum bildirir raporu istenirse zaten ilave süre verilir. Çok sıkıntı yapmayın hocam basit şeyler halledilir. Şimdiden yapacağınız herhangi bir şey yokciceksuu Bunu bilmiyordum, o zaman atamalar olunca atandığımız yer sevk edecek öyle çıkaracağız o zaman. Dört günde çıkarsa iyi, benim daha uzun sürmüştü rapor çıkarmam. Bana normal engelli sağlık kurulu raporuna ilaveten durum bildirir raporuyla istihdam kısmını halledebileceğim söylenmişti.
murat7044 Teşekkürler bilgi için.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Ufaktan kelimesini uzaktan diye okumuşum.FatihDeniz.
yavaş yavaş anlamındaydı.
atanmanız alım sayısına bağlı. Ben de size yakın bir puan aldım.
İlk alımlarda atanmanıza pek ihtimal vermiyorum. 2 veya 3. Alımda atanırsınız. Ben 2018'de sınava girdim 2022'de atandım.