Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı

Her hangi bir kadroya yerlesemediniz çıktı. Ne yapalım sağlık olsun

Yerlesemedim

Sürekli işçi kadrosuna devam

Büyük şehirde sürekli işçi statüsündeyim

diyanete hizmetli olarak atanmak için imam hatip mezunu olmak şart mı

Allah kahretsin gene olmadı gene atanamadık... olmaz olsun böyle sınav böyle atama yerin dibine batsın ....

Sınav kağıdına ismini soyismini yazsan 50 puan alıyorsun zaten 50 puanla atananlar var.

Ben lisanstan 78,80 ile sadece bulunduğum ili tercih ettim. Başka şehirler geliyordu ama yazmadım. Benim şehrime 3 kişi alınmış. Üçü de tam 79 puanla... Sadece 0,20 puan fark. Sanırım benim puanım 81 olsaydı o 3 kişi 81,2 puanla gelecekti benim şehrime.

Lisans puanınız kaç acaba? Ya da çok mu düşük, üzüldüm sizin adınıza.

Atanan arkadaşlar için hayırlı olsun. Sınava girenler şimdiden çalışmaya başlasın. Artık atanmak için 90 ve üstü puan almak gerek.

.......

O kadar kızgınım
O kadar üzgünüm ki

Ailem den hergün laf yiyorum

Ben hesabimi silmek istiyorum

EKPSS Forum Sayfasından

Yardimci olacak bir babayiğit var mi ??

Ben hesabimi silmek istiyorum

EKPSS Forum Sayfasından

Yardimci olacak bir babayiğit var mi ??

arkadaşlar dediğim oldu ortaöğretim İstanbul geldi tıbbi sekreterlik şimdi ne yapacağım ilk hakkımı kulanmıştım meb 3 yıl bitiyor sağlık bakanlığı için hakkım var mı? yada ağır engelli çocuğum da var onun hakkını kullanıp memleketimde kalabilirmiyim?

Gangster

Atandığın kuruma dilekçe veriyorsun onlar bakıyor. Meb kurumunda 3 yıl kalmışsın bu durumda tayin hakkın oluyor sanırım.

Arkadaşlar şimdi atanan arkadaşlar kadrolu yani 657'li olarak mı ataniyor

Santiaqo
Evet kadrolu olarak atanırsınız.

Gangster
Atandığın kuruma bunu sorarsın zaten dilekçe verirsin önceden çalışmak istediğin şehir için.

Arkadaşlar merhaba sağlık bakanlığına atandım raporum tam bağımsız süresiz rapor ama çalıştırılamayacağı alan boş evrak tesliminde bu sorun olur mu tekrar rapor isterler mi?

Sefagokk

Birçok başlığa yazmışsın bunu sana cevabını vermiştim. Raporunda oran kısmı değişmemişse sorun olmaz yani sınava girdiğin rapor aynı ise. Genelde durum bildirir raporu ister kurumlar çalışmaya engel durum olup olmadığı için. Sen çalışabiliyorsan sorun olmaz bu konuda. Belirtilen belgeleri teslim ettikten sonra kurum seni arayıp gerekli bilgiyi veriyor.

Anladım hocam teşekkür ederim. Sağlık bakanlığının duyurusunda çalıştırılamayacağı işlerin niteliğinin de yer aldığı rapor yazıyor o yüzden kafam karıştı

Merhaba, benim sınava girdiğim raporumdan daha yüksek oranlı bir raporum var. Yeni bir kronik hastalığa yakalanmıştım bu sebeple oranım yükseldi. Bu durum sıkıntı olur mu? En sağlıklısı güncel raporu sunmak değil mi?

Sefagokk
Kurum sana zaten gerekli bilgiyi verir bu konuda. Çalışabileceğine dair bir sorun yoksa bir şey olmaz.

mert531
Sınava girdiğin rapor değişmişse kurum gerekli gördüğü takdirde yeni rapor isteyebilir ya da sadece durum bildirir raporu yeterlidir. Bu atanılan kuruma göre değişiyor.

Teşekkürler, aslında buna bile gerek olmamalı çünkü ne rapor oranım düştü ne de sınava girdiğim engel durumumda bir iyileşme var.

mert531

Rica ederim. Sınava girdiğim raporumdan daha yüksek oranlı bir raporum var demişsin. Yeni rapor aldığında eski rapor geçersiz oluyor bu durumda. Sadece en son alınan rapor geçerli oluyor. Oran ya da rahatsızlık değiştiyse kurum raporu inceleyip yeni rapor isteyebilir dedim. Yeni aldığın raporda dediğin gibiyse kuruma gerekli bilgiyi verirsin.

Anladım teşekkürler,
Kurumlara sınava girdiğimiz raporların bir örneği vs. gönderiliyor mu ki?

mert531

Hayır gönderilmiyor. Tercih yapıp atama olduktan sonra kurumlara gerekli belgelerle gönderiliyor kişiler tarafından. Raporlar önceden gönderilseydi kurumlar rapor ve diğer belgeleri istemezdi.

Teşekkürler cevap için. O halde sınava girilen raporla sunulan raporun farklı olduğundan kurumun haberi olmayacaktır.

mert531

Rica ederim. Atama olduğunda kontrol ediliyor genelde belgeler. Sınava girdiğin rapor ile sunulan rapor farklıysa bilgi veriyorlar bu konuda yeni rapor ya da durum bildirir belgesi almak için.

Anladım belge teslim aşamasında anlaşılacak bir husus değil yani.
Peki Böyle bir farklılık atama engeline vs sebep olmaz değil mi? Sonuçta ben hep aynı engel durumuna sahiptim, hala da öyle.

mert531

Geçerli bir rapor olması yeterli. Kontrol edilen oranın azalması ya da çoğalması değil. Engelli raporunun gerçekliği, hayırlı olsun.

mert531

Rica ederim. Hayırlı olsun. Eğer son aldığın rapor geçerli ise sorun olmaz sadece durum bildirir belgesi ister kurumlar.

lacivert21 merhaba sürekli raporda çalıştırılmayacağı alanı boş olup yeniden heyete girmeden durum bildirir raporu kabul oluyordu değilmi zaten rapor sürekli fakat eski sistem raporu 2018

Gangster

Evet genelde durum bildirir raporu istiyorlar. Yeniden rapor alıp almaman çalıştığın kuruma bağlı. Raporun sürekli olduğu için normalde yeni rapor istenmez ama bu kuruma göre değişiyor.

Üst Alt