Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı

EKPSS 2022 LİSANS Sorusu olsa SÜPER OLUR

Sultan Süleyman ölmeden önce çıktığı SON SEFER

Zigetvar Seferi

ŞANSIMI SEVEYİM 😂😂

BEN de ŞANS Olsaydı ANNEM beni KIZ

OLARAK Doğururdu 😑😑😑

17 Şubata ertelendiğine dair söylenti var, umarım doğru değildir. bıktık artık, sonuçları açıklasınlar töreni de sonra yapsınlar. bu ülkede hiç bakan yok mu? üç beş kişilik atama için kimse tören mören istemiyor, olacaksa da bir bakan yapsın, dünyanın sonu gelmez. 10 dakikalık bir konuşma için bir aydır boş yere bekliyoruz. insanları bu kadar beklettikten sonra bu törenden kimse siyasi bir çıkar da elde edemez, bunu düşünecek bir elemanları yok mu? üstelik usulsüzce, sonuç açıklanmadan yeni kayıt alıyorlar. bu kazığıda ancak bizim gibi garibanlara atabilirlerdi. mesela şu olay kpssde yaşansa şimdiye isyan çıkmıştı.

1.jpg

söylenenlere göre, törene davet edilenlere bu smsler gönderilmiş.

2.jpg

O ZAMAN EKPSS 2022 Çalışmaya DEVAM

YARININ NE GETİRECEĞİ Belli Olmaz

Çokta Umutlanmayalim Arkadaşlar
TERCİH SONUÇLARI

Çıkarsa Süpriz olsun

EKPSS 2022 ye Odaklanin

İŞ de YALAN
SINAV DA YALAN

TEK GERÇEK RAMAZAN AYINA
KAVUŞMAK

02 NISAN INŞALLAH KAVUŞACAĞIZ 😍🙏

MOHAÇ Meydan SAVAŞI kaç SAAT Sürmüştür ??

A) 5 saat
B) 4 saat
C) 3 saat
D) 2 saat
E) 1 saat

Maksat Elemek İÇİN 😂😂😂😁

EKPSS de olmasa bile KPSS LİSANS 2022 TARİH Sorusu Olabildirdi.

Not : Bu SORUYU kendim hazırladım 😁

lacivert21

Arkadaş sormuş ama ben de sormak isterim: Psikoloji mezunu, psikolog olarak atanan biri ne kadar maaş alır ve hangi kamu kurumunda daha yüksek ücret alır?

GEÇEN HAFTA Anneannemi hastaneye yatırdım

Bu AKŞAM saat 21.00 de Anneannemi kaybettim

ALLAH Mekanını cennet eylesin Anneannem

Haykıra haykıra Ağlamak istiyorum

Dağlara , taşlara bağırmak istiyorum

HAYAT NE ACISIN 😢😢😢😢

guleman18

Başın sağ olsun. Ölüm de yaşam kadar gerçek, direnç oluşturup isyan edip kendine farklı blokajlar koymamanı öneririm. Kabule geçip alman gereken dersi almaya çalış 🙏 mekanı cennet olsun...

Bölümünüz ve mesleğiniz nedir? Yapacağınız işe ve olduğunuz kuruma göre maaş alırsınız.

normalde maden teknikerliği mezunuyum ama mta gibi kurumlar kraliyet gibi olduğu için, babadan oğula personel alımı yapılıyor.. dolaysıyla düz memur yada herhangi bir önlisans mezun olmak ibareli yerlere başvuracağım..

Başvuru son gün 15 Şubat değil mi?

Bu engelli ataması başvurular için değil.

Bu AKŞAM saat 21.00 de Anneannemi kaybettim

Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.

ndolaysıyla düz memur yada herhangi bir önlisans mezun olmak ibareli yerlere başvuracağım..

O zaman düz memur maaşı ne kadar ise o kadar alırsın. Vergi indirimin varsa ve evli isen maaşına az miktar yansır.

TÜM BAŞSAĞLIĞI DİLEYEN ENGELLİ KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN

ALLAH C.C geri de kalanlara sabır versin. 🙏

Memlekete defnettik döndük eve

O kadar kızgınım
O kadar üzgünüm ki

Ailem den hergün laf yiyorum

Bir İŞE giremedin diye

Yaziklar OLSUN

EKPSS TERCİH Sonuçları ni Geciktirenlere

guleman18

Abi özel sektörde işe girmeye bak derim. Ben 3 kez tercih yaptım çıkmadı Ozel sektorudeyim ne yapalim

kenan91

Özelde iş yok diyorsunuz iş bulanlar nasıl çalışıyor? Kaldı ben devlet işini 3 sene bekledim 3 tercihle beraber çıkmayınca hiç zaman kaybetmedim.

DEVLET in Suçu

Her ÜNİVERSİTE Mezunu IŞ bulacak diye bir kaide yok DİYOR

NEYSE

ÜNİVERSİTE mezunu 4 YILLIK fakulte bitiren adam

Bim de , Şokta yerleri mi silsin ??

Vileda mi çeksin ??

Amelelik mi yapsin Üniversite bitiren adam

Onca yıl oku çabala yerleri süpür

Bu kabul edilemez.

Amelelik
İlkokul Mezunu Adamın işi
Okul okumayan Adamin İŞİ

Ben genel engelli ruhsal ve duygusal ım bana ne tür sorular gelir?

Sınava genel kategorisinden girenlere aynı tür sorular gelir bölüm farkı olmadığı sürece. Sen genelden gireceksin. Bölümün nedir lise mi, önlisans mı, lisans mı? Bol bol test çözüp sınava çalışmak gerekir.

iş bulsam iş yok demem. ben nerden bileyim iş bulmanın nasıl çalıştığını bunu da bilsem işim olurdu şu an. mart 2020'den beri işsizim. o zamandan beri iş arıyorum ama yok.

guleman18
istihdam yaratmıyorlar ki. fabrikada işçi olarak işe girmek isteyene bile torpil soruyorlar şunun bunun adamı mısın diye. işverenler asgari ücrete endekslemişler maaşı verebilecekleri en düşük parayı verip yaptıracakları en çok işi yaptırmaya çalışıyorlar. engelli kadrosundaki kisileri de Angarya Gibi görüyorlar

guleman18

alfa akademiye göre istanbul meb 80 altı kapatabilir. tabi bu sadece bir görüş ama atamayla ilgili en kapsamlı ve detaylı analizi alfa akademi yapmıştı. inşallah dediği gibi olursa siz de atanırsınız.

Üst Alt