Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı

Merhabalar;
Arkadaşlar...
Malum 2022 EKPSS LİSE Mezun GENEL olarak Çalışıyorum şükür anlama kapasitem ve ezber sorun yok ama nasıl çalışıcam bilmiyorum.?
Elimde EKPSS 2022 Benim Hocam Coğrafya Hariç Tüm Seti ve PEGEM EKPSS 2022 Mevcut ama derste bir çok yerde.
Burası önemli dedikleri Noktalar var ama ben istiyorumki *EKPSS 90 ÜSTÜ KAZANAN BİR ARKADAŞIMIZIN TEMEL ÖNERİSİ VE
**FASİKÜLÜ VARSA NOT ALDIĞI KAZANDIĞI SAĞLAM** **BEN GÜVEN İLE SATIN ALABİLİRİM... LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ALLAH RIZASI İÇİN..

Selam klavuz ne oluyor şimdi ben pek bilmiyorum yeni ve ilk Kez 2022 EKPSS giricem klavuz tercih muhabbetine :) Ösym girip ben tercih yapabiliyormuyum yoksa daha erken mi.? LİSE mezunuyum ORTAÖĞRETİM oluyor sanırım birde Klavuzda Lise ve Dengi mezun olacaklar diye yazıyor.?
Birde kendim ECZACI Teknikeriyim İlk yardım belgem ve En çok istediğim bölüm ADLİYE çalışmak ADALET Bilgisayar operatörlük belgem var.!
Hangi bölüm veya yer tercih etmeliyim.?
lacivert21 kenan91

tenox07

Tercih yapabilmek için ilk olarak EKPSS sınavına girmeniz gerek, 2022 yılının sınav başvuruları 15 şubatta bitiyor. Hangi eğitim düzeyinden mezunsanız o düzeyden başvuru yapabiliyorsunuz. Siz lise mezunu olduğunuz için lise seviyesi yani ortaöğretimden sınava gireceksiniz. Eczacı teknikeri kısmını anlamadım 2 yıllık ön lisans bölümü falan mı bitirdiniz?

Sınavdan sonra aldığınız puanla açılacak kadrolarda tercih klavuzunda yer alması halinde adliyede memurluk tercihi yapabilirsiniz. Bilgisayar operatörlüğü gereksinimi olan kadrolar da açılıyor onlara da başvuru yapabilirsiniz tercihlerde.

Arkadaşlar biliyorum Saçma ama oylama yapmak istiyorum

80,463 PUANLA 3 KEZ ATANAMADIM LİSANS
4. TERCİHİM

DOĞU VE BATI YAZDIM

SENCE BANA BIR YER GELIR MI ?? OYLAMA🙄

A) %30
B) % 50
C) % 60
D) % 80
E) % 100 KESIN BIR YER ÇIKAR 😂😂

guleman18

Tercih yaptığın yerleri bilmiyorum. Matematiksel hesaplamalara göre puanlar 79'a kadar inecek, hatta çok yazılmayan yerlere 75 ile falan atanan da olabilir doğru tercihle. Listeni görmüş olsam net bir yorumda bulunabilirdim şahsen.

kenan91

Listemi söylüyorum

1) Meb Ankara , 2) MEB Zonguldak
3) MEB Konya 4 MEB Kayseri
5) Meb Aksaray
6 Meb yozgat
7 Meb Afyon
8)MEB Sakarya
9) Meb Kocaeli
10) Meb Balıkesir
11 ) Meb Aydın
12 ) Meb izmir
13 ) SGK EDIRNE
14 MEB TEKIRDAG
15 MEB KAHRAMANMARAS
16 MEB ISTANBUL
17 MEB ORDU
18 MEB GIRESUN
19 MEB MERSIN
20 MEB GAZIANTEP
21 MEB ADANA , 22) MEB HATAY ,
23) MEB URFA 24)MEB MALATYA
25 MEB ERZINCAN 26 ) MEB ADIYAMAN
27 MEB VAN 28 ) TOKAT UNIV
29) SIVAS UNIV 30) ERZURUM UNIV

guleman18 Allah gönlüne göre versin kardeşim. 50% diyorum ben :) Yaşadığın şehir Ankara, o nedenle orayı yazmışsın onun dışında zaten farklı şehir olacağı için hepsi ben olsam nasıl olsa dışarı gideceğim deyip Bayburt'u falan da yazardım çünkü kimse yazmıyor oraları. İzmir, İstanbul, Ankara, Konya, Aydın, Kocaeli, Sakarya. Aslında 22'den önce yazdığın her yer herkesin yazdığı yerler. Ben senin listenden sanırım sadece Afyon'u yazdım :D Ordu'yu da yazdım galiba tam hatırlamıyorum. Hayırlısı olsun

kenan91

Bayburt 2 kişi alıyordu kenan

Risk alamadım Çok DÜŞÜK bir sayı

O yüzden yazmadım

Sayisi daha çok olanları ön planda tuttum

guleman18

Herkes tercihlerde en çok kadro açılan yerleri yazıyor sanırım psikolojik bir şey bu ama önceki atamalarda da bu tip yerler az kadro açmasına rağmen düşük puanla kapatmış.

kenan91

Hakkımızda hayırlısı kenan

Ben elimden geleni sarf ettim

Çıkarsa gidecem

Çıkmazsa EKPSS 2022 ye girecegim

Benim tercihler şu şekilde:

1. ve 2. Tercih MEMUR / BİLECİK
3. Tercih VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / BİLECİK
4. Tercih VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / KÜTAHYA
5. Tercih MEMUR / KÜTAHYA
6. 7. 8. Tercih MEMUR / MANİSA
9. 10. Tercih MEMUR / BOLU
11. Tercih VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / BOLU
12. Tercih MEMUR / ZONGULDAK
13. Tercih VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / ZONGULDAK
14. Tercih MEMUR / TEKİRDAĞ
15. Tercih VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / TEKİRDAĞ
16. Tercih MEMUR / ORDU
17. 20. Tercih VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / KASTAMONU
18. 19. Tercih MEMUR / KASTAMONU
21. 23. Tercih MEMUR / DENİZLİ
22. 24. Tercih VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / DENİZLİ
25. 27. Tercih MEMUR / AFYONKARAHİSAR
26. 28. 29. 30. Tercih VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / AFYONKARAHİSAR

Puan 72,9 atanır mıyım? :D :D

kenan91

İnşallah herkes atanır kenan 🙏

ALLAH BÜYÜK

ALLAH DAN ümit kesilmez

ÖSYM nin yaptığı tercih Sonucları

Yazı mi ???

Tura mı??

Bilirsen kazanıyorsun

İşin en zor kısmı TERCIH

Bana bu TERCİH de de GELMEZ

ÇOK ZOR

Evde oturmaya DEVAM

KADER 😑😐

Zaten son kez EKPSS 2022 ye gireceğim

90 PUANLA da olmazsa bir daha denemeyeceğim

ÇOK YORULDUM

Ailem birşeyleri görsün diye

Çünkü bana inanmıyorlar

Aha işte 80 PUANLA Lisanstan MEMUR OLAMADIK

Yine söylüyorum Bu TERCİH de bana yine ÇIKMAZ

Buraya yazıyorum

değerli arkadaşlar karamsar olmayın umudunuzu kaybetmeyin...
10 kere girersiniz sınava olmaz ama 11. cide olur...
iyi olan kazansın Allah herkese önce hayırlı iş sonrada hayırlı eş nasip etsin...

iş hayatı çalışma hayatı gerçekten zorr helede bizim gibi engelliler için Allah hepimizin yardımcısı olsun...

POYRAZ

ALLAH günah yazmazsa intihar edeceğim

O safhaya geldim

Etrafimdaki insanlar beni çok baskiliyor

İŞE GİR artık

Keyfimden girmiyorum sanki

Ülke de İŞ yok ben ne yapıyım

Kimse İŞ vermiyor

Elimden birşey gelmiyor

Özel e de başvurduk tutturmuş TECRÜBE İSTİYOR

sabır. her şeyin zamanı var. vaktinden önce çiçek açmaz

kenan91

Bu DÜNYA Sabır dünyası

Çile dünyası

SIKINTI DÜNYASI

Hastalikta ALLAH DAN, Sağlıkta ALLAH DAN

Eğer bir dileğim olsaydı Eski Sagligima kavuşmak olurdu

Giden Sağlık geri gelmiyor

COVİD 19

BUGÜN

102.000 VAKA olmuş bugün

198 ÖLÜ

EKPSS Sınavı ertelenir mi ??

Bence çok artmış VAKA

Çünkü kronik hastalığı olanlar var

Böbrek , kalp gibi

olabilir ben de böbrek yetmezliği hastası olarak kararsızım girip girmemekte

Arkadaşlar bilen olursa cevaplarsa sevinirim 2020 yılında 100/60 rapor aldım bu ekpss başvurum olmadi ilköğretim ( ortaokul mezunuyum lise terk )açıköğretime kayıt oldum ama baya oldu şimdi ben ne zmn başvuru verecem

kenan91

Cevap için teşekkür ederim :) öncelikle...
Ben 17 Yıldır ECZANE TEKNİSYEN-TEKNİKERLİK Sağlık Sektöründe hizmet veriyorum ve 2009 senesinde aldığımız
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI+T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI+TÜRK ECZACILAR BİRLİĞİ 1436 Saat EĞİTİM Pratik+Staj+Majistral+Puantaj+Sağlık Eğitimi Görerek MEB ONAYLI aldığım şuanda 2 YILLIK ÖN LİSANS Mezunları yapabildiği ve artık 2 yıllık mezunlar Eczanede çalışabileceği BELGEYE sahibim.!
Bu Belgeye Ek İLK YARDIM Belgem var son olarakta Bilgisayar operatörlük belgesi almam gerektiğini öğrendim EKPSS memur olmak için.
Onuda elime aldım :) inşALLAH ilk sınavda derece alıp atanmak istiyorum bir şekilde ;) kendime güvenim var şükür.
Ama nasıl çalışmam gerek fasikül vs varmı onu araştırıyorum açıkcası ezberim iyidir GENEL engelli olarak giricem sınava bilginiz öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz yada kazanan birisi fasikül varsa onuda alır çalışırım ÜCRETLE almaya hazırım. :)

Son düzenleme:
guleman18

haklısın kardeşim hayat şartları çok zor helede bizim gibi belli yaşa gelen insanlar için çevre baskısı aile baskısı insanı çok bunaltıyor bende çok yaşadım ...
bende yeni işe girdim ama işe girince sıkıntılar bitmyor emin ol bu sefer de farklı farklı sorunlar ortaya çıkıyor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Bu DÜNYA Sabır dünyası

Çile dünyası

SIKINTI DÜNYASI

haklısın bu dünya çile dünyasıı..
yaşamak haram bize...

Ekpss başvuru

Sosyal hizmetler il müdürlüğü ne hangi evraklar gidecek yardımcı olabilir misiniz

Bende rapordan vazgeçtim arkadaşlar üniversite hastanesine yönlendirdi ben ilçedeki hastaneye zor gidiyorum bebekle bilmediğim şehirde merkeze nasıl gideceğim.. Allah hepinizin gönlüne göre versin işl iyi yerlere geliriz hepimiz.

Kaansemiramis

Sosyal hizmetler değil aile ve sosyal politikalar bakanlığı. Raporun aslı ve aslı gibidir nüshası, kimlik ve diploma fotokopisi yeterlidir. Sınav kaydı yaparken zaten öğrenimiz sistemden görülüyor.

Kaansemiramis

Ön başvuru için evet belgeler lazım oluyor sınav kaydı yapıldığında zaten sistemde eğitim durumu görüleceği için gerek yok.

Televizyon a Android Box ALDIM

Android box Televizyonu Akıllı hale getiriyor 😂😂

Seyir TÜRK ü yükledim.

DÜNYA kanallarını internetten izleyebiliyorum

Engelliyim

Ama kafamız çalışıyor . ÇOK ŞÜKÜR 😊🙏

8 ŞUBAT SALI

SAAT : 16.00

EKPSS LİSANS Sonuç AÇIKLAMA Sistemi

Herhangi bir KADROYA Yerleşemediniz

Ezberlerdik. Hobimiz

Bir şeyi ne kadar çok söylersen düşünürsen o gerçekleşir. Evrene ne gönderirsen onu veriyor. Olumlu konuşmak gerekiyor. Ben atandım arkadaşlar. Bu cümleyi 8 Şubat'ta da tekrar söyleyeceğim! :)

Üst Alt