Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı

Ekpss sonucları 14 gündür Açıklanmıyor.
Sebebi

Kendi yandaşlarını doldurmakla Meşguller başka ne olacak

Kimi bulsak da kadroları doldursak diye düşünüyorlar.

Şimdiye bir tercih sonucu çoktan belli olmuştu.

Bir tercih sonucu bu kadar sürmez
Haksız mıyım ??

Adamlar 20.000 Öğretmen Alımını kısa sürede acikliyorlar.
2500 Engelli Memur Alımını açıklamayacaklar?? Sorarım size ??
Var bunda Bir sey

Koskoca 2 hafta bitti Hatirlatirim

garibanogretmen

Merak etme başımız belaya girmez

Ben , her vatandaş gibi dogal hakkımı savunuyorum

Hakaret etmiyorum. Küfür etmiyorum. Sadece sorgulama yapıyorum.

Devletimize sevgimiz sonsuzdur.

Düzgün adam evladı gibi konuşuyoruz

Engelli raporunu bile insanlar bireysel talep yoluyla gidip almaktadir. Sırf atanıp memur olmak için

Benim engelli raporumda kurumsal talep isaretlidir.
Bende suç işleyecek dosya, suça dayalı belge , yalan beyan bulunmamaktadır.

gerçekten artık sabır zorlamaya başladılar, insanları şüpheye düşürüyorlar. kalkıp biri bilgi versin, bir ay sonra açıklayacağız desin, eyvallah oturup bekleyelim ama hiç kimseden ses seda çıkmıyor, resmen bekleyen insanların hakkına giriliyor, bu belirsizlik insanları kuşkulandırıyor. Ne zaman açıklanacağı belli değil, hergün oturup bunlardan haber bekliyoruz. bu stres yüzünden millet başka işle de uğraşamıyor. bu kadar insan tek bir kişinin ağzından çıkacak lafı bekliyor, en azından engellilere yapmayın şunu be kardeşim.

GaribanÖğretmen

birçok kişi aradı, bilgi vermiyorlar. bilgimiz yok diyorlar. düşünün, bu işten sorumlu kurumun bile konuyla ilgili bilgisi yok.

FOX HABER 19.00 da Selçuk Tepeli' nin açacağı twitter linkine yazalım. EKPSS sonuçları 13 gündür açıklanmıyor. .. Haberde bir sözünü etse yeter. 15 gün daha beklemeyelim. Herkes 19.00 da haberin açacağı linke bol bol twet atsın lütfen

Arkadaşlar, memurlar net haber yapsın diye 3 gün durmadan whatsapp, mail durmadan yazdım. Haber yaptılar. İnanıyorum ki yazanlar olmuştur. İsteyince oluyor. Lütfen herkes 19.00 da fox haberin açacağı linke twet atsın. Enaz 10 twet atalım ki dikkat çeksin. Birlikte yapabiliriz. Yaparız.

Ben karar verdim EKPSS tercih sonucu

Açıklamasınlar

Kendimi EV ' e ATADIM 😁😁🤣

Ev den çalışırım

Süperr bi fikrim var. Açıklamasınlar, 2022 sınavına girip bi atama daha yapsınlar. İkisini beraber açıklasınlar. Hangi memurluk cazip gelirse ona gidelim. Manyaklaşmadım tertemiz delirdim sadece 😀😃🙂🙃😊

Biliyorum konumuzla ilgisi YOK ama

YALNIZ KURT Diye bir dizi yapmışlar

ATV de Yeni DİZİ

Osman Sınav dan

ÇOK İYI TAVSIYE EDERIM

Osman sınav bu tür milliyetçi devletçi dizilerde başarılı.

Zamanında sakarya fırat vardı dedemle izlerdik, sonra çözüm süreci ayağına bitirdiler diziyi.

Henüz bu diziyi detaylı incelemedim ancak keşke daha tanınan bir iki oyuncuyu alsalarmış.

GaribanOgretmen

KURTLAR VADİSİ nin fikir babası

Bütün dizilerde başarılı 👏👏

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
OSMAN SINAV in

BÖYLE ÜRETEN SENARİST, Yapımcı görmedim

Arkadaşlar bunu sormam gerekir

BUGÜN

COVİD 19

93.500 VAKA

210 ÖLÜ

SAYI COK YÜKSEK

EKPSS 2022 SINAVI ERTELENİR MI ???

Bende artık ikna oldum bu işte farklı bir iş var düşünmek istemezdim ama bu kadar uzamasının farklı sebepleri olduğunu düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı

Dün ASPB'e başvuru yaptım evraklarımı aldım ama ÖSYM'ye evrakı teslim etmedim ve online başvuruyu yapmadım henüz. Bu sınavın açıklanmaması ve OGM işkur başvurum olması buna etken belki başvuru yapmam. Zaten kadro falan da açmıyorlar emin değilim ne yapacağıma.

Valla arkadaşlar
Yerleştirme sonuçları belli OLMADI

Engelli kardeşlerimiz bu olaydan rahatsız
Koskoca 15 GÜN bitti .
TERCİH sonucları açıklanmadığı için birşeyler netlik kazanmıyor

Netlik kazanmıyor derken insanlar SINAV PARASI yatırıp , yatırmamakta Düşünceli

Diyecekleri şu

Kazandınız
Kazanmadınız

BEN 2022 EKPSS başvurdum şimdi

Ödemeyi yaptım

Ailemle , şöyle bir anlaşma yaptım

Atanirsam SINAV parasını geri ödeyecem Aileme

ATANAMAZSAM PARA ödemeyecem 😂😂

2022 yılında branş bazında sıralamalar ne zaman açıklanır? Düşüncesi olan varmıdır?

2022 yılında branş bazında sıralamalar ne zaman açıklanır? Düşüncesi olan varmıdır?

Genelde sınavdan öncemi yoksa sonramı açıklanmaktadır?
😁😁😁

Bu arada EKPSS 2022 sınavına önlisans mezunu olarak kaç kişi katılacaktır? Geçen sınavlarda kaç kişi katılmıştı bilgisi olan varmı?

Yarın, sn Cumhurbaşkanı, törenle öğretmen ataması yapacak.Büyük ihtimal bizimkide arada açıklanır

Hayırlısıyla bir Açıklasalardı artık 😏😏

Sanki 20.000 TL Maaşla Çalışacak GENEL Müdür Alıyorlar

Alacağın alt tarafi MEMUR
Kabak tadı verdi artık
Bir Açıklasalardı 😏😏

15 bin öğretmen ataması yapıldı mı? 12:00'de gözüküyordu.

arkadaşlar yeni memur maaşları hakkında bilgisi olan var mıdır... her sitede farklı bilgi var..önlisans sınva gireceğim..göreve başladığımda ne kadar maaş alacağım... tavsiye ettiğiniz kurum var mıdır

Üst Alt