Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı

Ben biliyorum Sonucumu

Herhangi bir KADROYA Yerleşemediniz 😂😂

EKPSS TERCİH Sonuçları LİSANS

3 YILDIR çıkmıyor. Bunda da çıkmaz 🤔

Hayırlısı olsun 8 ŞUBAT 2022 TERCIH SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

KADER DE VARSA GIDER ÇALIŞIRIM

KADER DE YOKSA YAPACAK BİRŞEY YOK

EKPSS TERCİH Sonuçları açıklandığında

Kazansam da Üzüleceğim ÇÜNKÜ Ailem den ayrılmak beni biraz üzecektir

Kazanmasam da İŞE giremedik diye üzüleceğiz 😪

Yâni her 2 türlü

Üzüleceğiz HAYAT BU

8 Şubat'ta Orman Genel Müdürlüğü İşkur kurası da belli olacak, atanma ihtimalimize göre yeni sınava girip girmemeye karar veririz. Atanırsam ki bu zor görünüyor sınava girmem, atanamazsam 2022'ye girerim. Bundan sonra da hiçbir sınava girmem.

atama sonuçları ne zaman belli olacak ????
guleman18

dostum öyle düşünme ailenizi de alın götürün gittiğiniz yere ...
ben atanırsam şayet öyle yapacam...
ben şu özelde çalışıyorum işe girince annemin babamın değerini daha iyi anladım ...

Engelli memur ilani

Bugun açıklanan engelli memur alım haberini izlemissinizdir arkadaslar basvurular nereye nasil yapiliyor ?

3000 kişinin atamasını 22 günde yapabilen bir sistemden adalet beklemek bana nedense gerçekten uzak geliyor. Bir yanımda öyle birşey yapamazlar diyor.. Şu paradoks'u bize yaşatmayı başarıyorlar bravoo

kenan91
POYRAZ

Gelemezler MAALESEF

Babam 2012 yılında VEFAT etti

Annem de gelemez çünkü Kız kardeşim hamile

Kız kardeşim MEMUR Çalışıyor.

Annem şu yüzden gelemez. Torun a bakacak

Öyle işte

Kaldık tek başımıza

guleman18

dostum Allah yardımcın olsun...
ne diyeyim daha öncede dediğim gibi engelli adamın her işi zor sıkıntı bende şu anda valiliğe bağlı şirkette çalışıyorum işimiz güya yarı devlet işi gibi ama üzerimde çok fazla iş yükü var hayat şartları çok zorr işten ayrılmak da çözüm değil helede şu kriz ortamında hayat çok zorrr...

guleman18 eğer MEB gibi her ilde ve ilçede şubesi olan bir kuruma atanırsanız, rahatlıkla dilekçe vererek ikamet ettiğiniz yere tayin olabilirsiniz. Atandıktan sonra göreve başlamadan önce sizden dilekçe isterler, eğer dediğim gibi bir kuruma atanırsanız...

atama sonuçları ne zaman belli olacak ????

8 şubat diyorlar. Özelde çalıştığında hakkını tam alamıyorsun.

Ailem den ayrılmak beni biraz üzecektir

Atandığın zaman istediğin ile yerleşmek için dilekçe verirsin.

Bundan sonra da hiçbir sınava girmem.

Sınava girmeyi düşünmeyen insanlar var artık. Hem her sınavda sınava giren sayısı artıyor hem de artık senede bir alım yapıyorlar o da 2500 3000 kişi. Girdiğin zaman aldığın 80 90 puan civarları bile yetmiyor. Bu gidişle ekpss sınavının kpss sınavından bir farkı kalmayacak.

Son düzenleme:
Hangi haber? Tercihlerin açıklanacağı 8 şubat tarihi sanırım.

Haberlerde izledim cumhurbaskani açıklama yaptı. Ben tercihleri kaçırdım tedavim vardı tercih yapma hakkım olamaz mi ?

lisansda meb çoklu kadrolar en düşük kaç puanla alır acaba? fikri olan var mı?

lacivert21
POYRAZ21

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Gidiyim Ders Çalışmaya

işçi havuz PROBLEMLERİ

Yarın da Hareket Problemlerine geçeceğim

Yarının ne getireceği bilinmez

EKPSS 2022 Çalışmaya devam

hnr

Bu yapılan tercihe göre değişiyor. Batı illeri üst puanlarla kapatırken doğu illeri alt puanlarla kapatabiliyor. Doğru tercih önemli bu konuda.

Sınava girdiysen tercih yapma hakkın vardı. Tercihler 5 ocakta başlayıp 14 ocakta bitti. 8 şubat tarihinde atamalar açıklanacak.

Sinava girdim ama tercih yapamadım dedigim gibi tedavim vardı ve hic takip edemedim malesef. Artık yapacak biseyim kalmadi sanirim

sunnshine

bu tercihler için yapabileceğiniz bir şey yok. puan birkaç yıl geçerli biliyorsunuz, bir sonraki tercih dönemini kaçırmayın. ayrıca şimdi, nisanda yapılacak sınav için başvuru dönemindeyiz, bu sınava girip puanınızı yükseltebilirsiniz. bu sene belki seçimlerden dolayı fazla atama olursa düşük puanlarla atanmak bile mümkün.

ÇOK GÜZEL EKPSS 2022 LİSANS SORUSU olur

Fatih Sultan Mehmed e ait GÜL Koklayan Fatih resmini kim yapmıştır ??

Nakkaş Sinan Bey

hnr

Şimdi bu haberde söylenen 2927 atama 8 subatta kaçırdığım tercih yapanlari mi kapsıyor?

Üst Alt