Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Aynen herkes baksın Büro Memuru olarak ilan açılmış çoğu şehirde ve sadece 1 ile başvuru yapabiliyor bir kişi birden fazla başvuru olursa tüm başvurular iptal olacak yazıyor. Ama zaten işkur ilanlarında ikametgah neredeyse oraya başvuru yapılıyor diye biliyorum. Baya bir sehir var. Ben Bilecik için başvuru yaptım bakarsın seçilir memur oluruz kısmet... Mülakat sistemi ama Allah'tan ümit kesilmez
Bir çalışma yeri ve kura yeri var ikametgah olarak nereyi alacağız bilemedim ona göre başvuru yapacağım bende
Bir çalışma yeri ve kura yeri var ikametgah olarak nereyi alacağız bilemedim ona göre başvuru yapacağım bende
Arkadaşlar konusulan ikamet eski tercihler için sanırım ben anlamadım da. Sınava girebilirsem ben doğu illerini yazacağım ordamı ikamet etmem lazım anlamadım kendim tekirdağ da yasıyorum suan. Lakin doğu seççem bilen biri aydınlatabilirmi?
Kura yatirmiyor
2020 de başvuru için para yatiran 2022 başvuruda para yatiracakmi ekpss için
Malum sinav 4 yil geçerli
Çok sağolun
TERCİH Sonuçları açıklandığında
(NOT LİSANS MEZUNUYUM)
MEB İZMİR VE MEB İSTANBUL ÇIKMAZ UMARIM
İSTANBUL ve İZMİR GÜZEL MEMLEKET AMA
Oranın insanı ÇOK UYANIK
En korktuğum şehirlerden 2 tanesi
ADAMI ÖPERLER. DOLANDIRIRLAR.
ADAMI TOKATLARLAR
İSTANBUL VE İZMİR İNSANI ZEKİDİR
ORDA SALAK ADAM BULAMAZSIN
GÖZÜ AÇIKTIR
Ekpss sınav tercihi İnternet üzerinden yapabilir miyiz
mansion Bazı yerlerde "Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi" almamız gerektiği yazıyor ama nasıl alacağım ve almam gerek mi hakkında bilgi bulamadım.
Ekpss sınav tercihi İnternet üzerinden yapabilir miyiz