Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı

Ay ' ın 27 si Perşembe EKPSS 2022 SINAV BAŞVURUSU başlıyor

DAHA TERCİH Sonuçları açıklanacak da ben göreceğim. 😏

Boşu boşuna SINAV PARASI vermesek bari 😏😏 40 - 50 TL

Aciklasada bari siz de kurtulun biz de kurtulalım

Çok sağolun lacivert21 zaten randevu yu zor alıyorum oda en erken 15 güne veriyor 15 günde rapor edevlete düşcek diye bekliyoruz işl olur bu kez artık valla çocuklarımın yüzü suyuna valla..

Garibanogretmen

Para kolay kazanılmıyor.
Neden boşuna para vereyim Devlete, SINAVA
Atanirsam belki SINAVA Girmeyeceğim 50 TL 50 TL dır.
O vereceğim parayı Atandığım gideceğim yere YOL PARASI yaparım
Sen para kazanmadigin için bilmezsin .

guleman18

Merak etme sonuçları açıklamadan yeni başvuru almazlar,

Çalıştım çalıştım, paramı da kazandım, hem de laf anlamaz insanlara, laf anlatmaya çalışarak kazandım.

garibanogretmen

YANLIŞ anlama kardeşim
Kırdıysam Affola

HAYAT ZOR
Yarın bir gün başka bir şehre atandın gittin diyelim
Yanında Ailen olmayacak
Bilmedigin bir şehir
Tanıdık kimse yok teksin
Kira Parası olacak
Elektrik, Su , Doğalgaz olacak
Birde erkeksin bekarsın
Ev de yemek de yapamiyorsun
işten çıkmışsın yemek yapamıyorsun
Mecbur dışarda yemek yiyip eve gideceksin

HAYAT TOZ PEMBE DEĞİL
Maddiyat bir yandan
Ailen YOK onlar başka memlekette, sen başka memlekette
EVE gidersin bekarsan şayet ben bekarım Sessiz Sessiz oturursun
ÇOCUK YOK
EŞ YOK ÖYLE

Aynen herkes baksın Büro Memuru olarak ilan açılmış çoğu şehirde ve sadece 1 ile başvuru yapabiliyor bir kişi birden fazla başvuru olursa tüm başvurular iptal olacak yazıyor. Ama zaten işkur ilanlarında ikametgah neredeyse oraya başvuru yapılıyor diye biliyorum. Baya bir sehir var. Ben Bilecik için başvuru yaptım bakarsın seçilir memur oluruz kısmet... Mülakat sistemi ama Allah'tan ümit kesilmez 😊

Bir çalışma yeri ve kura yeri var ikametgah olarak nereyi alacağız bilemedim ona göre başvuru yapacağım bende

Bir çalışma yeri ve kura yeri var ikametgah olarak nereyi alacağız bilemedim ona göre başvuru yapacağım bende

Örneğin profilinizde kayseri yazıyor. Eğer son 6 aydır kayseri'de ikamet ediyorsanız sadece kayseriyi yazabilirsiniz, tabi kontenjan açılmışsa.

garibanogretmen

YANLIŞ anlama kardeşim
Kırdıysam Affola

Olur mu öyle şey, artık öyle bir raddeye geldik ki atanalım yeter.

Bu konuda kimsenin kusuru yok, en azından atanmaya iş bulmaya çalışanların.

Özel sektörün bakışı zaten belli, sosyal devlet sosyal devlet deniyorsa bir şekilde çözümün bulunması gerekiyor.

Arkadaşlar konusulan ikamet eski tercihler için sanırım ben anlamadım da. Sınava girebilirsem ben doğu illerini yazacağım ordamı ikamet etmem lazım anlamadım kendim tekirdağ da yasıyorum suan. Lakin doğu seççem bilen biri aydınlatabilirmi?

Sibel35

Yok farklı konudan bahsediyoruz :)

Ekpss sınavlarında tercihi sen yazarsın, ikametle işin olmaz ama,

İŞKUR İLANLARINDA "zaten adı üzerinde ilan" i̇şte bilmem X şehrine eleman aranıyor yazar.

Sen o ilana tıkladığında gereken niteliklerde ikamet şartını görürsün.

Arkadaşlar konusulan ikamet eski tercihler için sanırım ben anlamadım da. Sınava girebilirsem ben doğu illerini yazacağım ordamı ikamet etmem lazım anlamadım kendim tekirdağ da yasıyorum suan. Lakin doğu seççem bilen biri aydınlatabilirmi?

işkurda açılan iş ilanlarıyla ilgili bir konuyu konuştuk GaribanÖğretmen'in dediği gibi, orada ikametgah zorunluluğu oluyor çalışma yerinde ikamet ediyor olmak gerekiyor. Ama Ekpss Sınavına girerseniz o puanla istediğiniz her yeri yazabilirsiniz. Kafanız karışmasın o başka bu başka. Tercihlerde kişinin istediği yerleri yazabilme özgürlüğü var.

2020 de başvuru için para yatiran 2022 başvuruda para yatiracakmi ekpss için

Malum sinav 4 yil geçerli

2020 de başvuru için para yatiran 2022 başvuruda para yatiracakmi ekpss için

Malum sinav 4 yil geçerli

Geçerli olan sınav sonucudur. Ekpss sınav başvurusu yapılacağı için sınav kaydı olması ve sınav ücretinin yatırılması gerekli.

Rica ederim. Raporunuzu sorunsuz bir şekilde alırsanız geç başvuru gününe yetişebilir. Yine de başvurular daha başlamadı raporunuzu sınav başvuru zamanında alabilirseniz sınav kaydınızı yapın.

Ekpss sınavı ilk kez başvuru

Merhaba,

Ben ilk kez EKPSS sınavına başvuru yapıp girmek istiyorum ama sistemde engelli gözükmüyorum. Raporu alalı 1 ay oldu. Bunun için adımlar nedir?

Aile ve sosyal pol falan mı gitmeliyim bu konu hakkında bilgilendirir misiniz beni

Kerami

Yanlış hatırlamıyorsam başvurular başladıgında okul a rapor un ile gidip yapıyorsun. Sanki ben öyle yapmıştım eger degısmedıyse işleyiş.

mansion Bazı yerlerde "Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi" almamız gerektiği yazıyor ama nasıl alacağım ve almam gerek mi hakkında bilgi bulamadım.

TERCİH Sonuçları açıklandığında
(NOT LİSANS MEZUNUYUM)

MEB İZMİR VE MEB İSTANBUL ÇIKMAZ UMARIM

İSTANBUL ve İZMİR GÜZEL MEMLEKET AMA

Oranın insanı ÇOK UYANIK
En korktuğum şehirlerden 2 tanesi

ADAMI ÖPERLER. DOLANDIRIRLAR.

ADAMI TOKATLARLAR

İSTANBUL VE İZMİR İNSANI ZEKİDİR
ORDA SALAK ADAM BULAMAZSIN
GÖZÜ AÇIKTIR

TERCİH Sonuçları açıklandığında
(NOT LİSANS MEZUNUYUM)

MEB İZMİR VE MEB İSTANBUL ÇIKMAZ UMARIM

İSTANBUL ve İZMİR GÜZEL MEMLEKET AMA

Oranın insanı ÇOK UYANIK
En korktuğum şehirlerden 2 tanesi

ADAMI ÖPERLER. DOLANDIRIRLAR.

ADAMI TOKATLARLAR

İSTANBUL VE İZMİR İNSANI ZEKİDİR
ORDA SALAK ADAM BULAMAZSIN
GÖZÜ AÇIKTIR

İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Bursa vs. buraları yazmadım atanma şansım olsa bile yazmam 😃

kenan91

Kimsenin yazmadığı öyle bir yeri yazdım 😁😂😂

MEB VAN a oynadim

Doğu da var Batı da

Ağırlıklı DOĞU yazdım.Bu kadarını bil
ERZURUM ATATURK Üniversitesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
KAÇIRMADIM 😁😁

TERCİHLER üstünde 3 GÜN çalıştım. Kağıtlara döktüm .

Trabzon Üniversitesi vardı Sildim 1 kişi alıyordu

Kritik yaptım. Burası bana gelmez düşük ihtimal dedim

ERZURUM Atatürk üniversitesi yazdım
Çünkü 3 kişi alıyordu

Adam 84 PUANLA Trabzon Üniversitesi yazar 1 kişilik KADRO O KADRO ÇÖP OLUR

Kafayı çalıştırdım onun yerine ERZURUM Atatürk üniversitesi ekledim

Milletimiz Deniz kenarını seviyor buralarda bir YIĞILMA olur.

Ama SOSYAL FAALIYETI olmayan, kurak yeri yazan pek OLMAZ

Çokta umutlanmiyorum

HEDEF EKPSS LİSANS 2022

90 PUAN ve ÜSTÜ

YARININ NE GETİRECEĞİ Bilinmez

Son düzenleme:
Ben 2005'te en son Türkçe, Matematik vs görmüş meslek lisesi okumuş sonra da yine bölümle ilgili okuyup branş dersleri dışında ders görmemiş biri olarak 2018'de EKPSs'ye girdim. 13 yıl önce aklımda kalanlarla yaptım soruları 1 sayfa bile çalışmadım ve 73 aldım. Sınava öylesine girmiştim. Ama böyle bir puan görünce de çok umutlanmıştım çünkü 2018 öncesinde 60 ile bile memur olunmuş. Aha dedim şans yüzüme güldü... Sonra olanları biliyorsunuz 😊 2021'e sarkan sınava girmedim pandemi nedeniyle, kronik hasta olunca endişe duydum. Neyse şimdi de haala sınava çalışmadım ama hiç geç değil bugün başlayıp düzenli bir şekilde konuları bitirebilirim. Matematiğim ve Türkçem iyi. Diğer derslere biraz odaklanırsam 90+ alırım diye düşünüyorum.

Tercihler kısmına gelince, atanabileceğimi çok düşünmüyorum ama ben de 11 gün boyunca analiz yaptım tüm atamaları indirdim tek tek inceledim. Mesela babam da rahatsız olmasa onları yalnız bırakamayacak olsam 1. siraya Bayburt'u yazardım. 😂

İstanbul, Ankara, İzmir gibi gibi yerleri 100 puan alsam bile yazmam. Her açıdan değerlendirme yapmak gerekiyor. 6.000 maaş alıp 4.000 kiraya vereceksek ne anlamı kaldı bu işin 😃

kenan91

BEN Bekleyeceğim KENAN

YARIN EKPSS 2022 SINAV BAŞVURUSU başlıyor .

O yüzden SINAV a başvurmayı biraz bekleyeceğim .Hemen basvurmayacam

Tercihlerin açıklanmasını bekliyorum

Kazanırsam, EKPSS 2022 ye başvurmayacağım. Bu defteri kapatıp gideceğim

AMA YOK Kazanamazsam EKPSS 2022 ye başvuracağım

mansion Bazı yerlerde "Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi" almamız gerektiği yazıyor ama nasıl alacağım ve almam gerek mi hakkında bilgi bulamadım.

Ekpss sınav tercihi İnternet üzerinden yapabilir miyiz

Sınava ilk kez girecek olanlar sınav başvuru zamanında raporunu alıp aile ve sosyal politikalar bakanlığına gidip raporu onayladıktan sonra ösym kayıt merkezinden sınav kaydı yapar sonra sınav ücretini öderler.

Üst Alt