Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı

Evet bölümüm şimdi 2 tane alıyor branş sıralamasında da 2. Ciyim ayrıyeten ağır engelli çocuğum da var ilk atama hakkımı kullandım kendi bölümüme atanırsam kendi yaşadığım yere getirebilirmiyim benim ikinci tayin veya çocuğundan dolayı var mı? Teşekkürler

@guleman18

ben tercih yaparken puan seçimini görmedim otomatik olarak 2020'ı almıştırtır herhalde 2018 puanı düşük stre yaptım şimdi

Bölüm değişmediyse en yüksek puandan tercih yapılır.

ağır engelli çocuğum da var ilk atama hakkımı kullandım kendi bölümüme atanırsam kendi yaşadığım yere getirebilirmiyim

Evet atanırsan dilekçe veriyorsun kuruma.

puanım düşük ama umudum yüksek! :)

Hangi bölüm senin?

EKPSS 3 TERCİH yaptik

Bu 4. Ve son tercihti

2018 LİSANS PUANIYLA 80,463

2021 Tercihlerinde PUANLAR 84 le kalmış Lisansta olsa ben güvenemiyorum

YARININ NE GETİRECEĞİ Bilinmez
TEDBİRİ elden bırakmayalım !!!

HEDEF EKPSS LİSANS 2022 90 PUAN ve ÜSTÜ

Arkadaşlar Karadeniz bölgesini kimler yazdı? Lisanslar için soruyorum

istorika

LİSANS

MEB ORDU VE GİRESUN U YAZDIM

KAÇIRMADIM 😁😁😂

SON 30. Tercihim Erzurum Atatürk üniversitesi

Trabzon Üniversitesini sildim .Çünkü 1 Kişi alıyordu. Güvenemedim. Riskli
GELMEZ.

SON 2 gün oturdum düşündüm Trabzon Üniversitesi ni düşündüm .Gelir mi gelmez mi ??
Oturdum bunun üstünde çalıştım.
Kağıtlara yazdım, çizdim 😉

Onun yerine Erzurum Atatürk üniversitesi yazdım. 3 kişi alıyordu.
İbrahim Erkal da ERZURUMLU
ALLAH rahmet eylesin
Çok iyi sanatçıydı 😪

Kazanır mıyım ???
Bilmiyorum orasını ALLAH C.C bilir
Alnımda yazıyorsa, kaderimde varsa gider çalışırım.

ALLAH 'ın izni olmadan yaprak dahi kıpırdamaz.

Son düzenleme:
EKPSS 2022 Facebook grubunda bir arkadaş
Haber paylaştı

KPSS Türkiye 1. Atanamadi.

Şaşırdık mi ???

HAYIR

ŞUNU düşündüm kadın Kpss Türkiye 1.si
İken Atanamadi?? Biz nasıl atanacagiz ki 😏😏

Bu ÜLKE böyle . ADAM 80-90 PUANLA ATANAMIYOR.

50 PUANLA Merkezi ATAMA da MEMUR olanı da gördü bu gözler

ÖSYM e güvenim KALMADI

Susamıyorum artık o kadar doldum ki

Bu ÜLKEDE

Elektriğe ZAM
Suya ZAM
DOĞAL Gaz a ZAM
Markete ZAM
Bir dolmuş olmuş 5 TL
1 tane Ekmek 2,25 TL
Daha Sayayım mi 😏😏😑

Son düzenleme:
KPSS birincisinin atanamaması haberini gerçekçi bulmuyorum. Merkezi atamada öyle bir şey olması imkansız. Kendi branşında 1. olabilir o kişi belki ama genelde birinciyse kesinlikle atanırdı. Matematiksel olarak imkansız atanamaması.

FORUM yöneticisi admin bunu da silsene

Hahaha 😂😂

Kimsenin yazmadığı öyle bir yeri yazdım ki

Kimsenin aklına gelmez .30 tercihin hepsini doldurdum

Kimsenin gözünün yaşına bakmadım TERCİH yaparken

Kpss birincisi atanamadı haberini okudum. Kadın Türkiye birincisi değil alanında 1. olmuş sadece. Branşında 2 kadro açılmış onları yazıp yazmadığını bilemedim birde aynı kadroya farklı branşlardan da başvuru olabilir bu da kendinden yüksek puanlılar olabileceğini gösteriyor. Düz memurluk yazmıştım demiş ama puanı belirtilmemiş kaç puanla alan 1. oldu acaba? :) Merkezi atamada torpil olduğuna beni kimse inandıramaz. Tamam her şeyi eleştireceğiz ama bazen sadece algı yaratmak için yapılan haberlere detayına bakmadan atlıyoruz.

kenan91

Olsun yine de DEVLET i desteklemiyorum .

EN KISA ZAMANDA SEÇİM

İnsanlar İŞSİZ
İnsanlar Geçinemiyor. Hayat PAHALI ,Maddiyat
1 tane Ekmek 2,25 TL
DOĞAL Gaz ZAM
Suya ZAM
ELEKTRİĞE ZAM
Benzin olmuş 14 TL
Sabun olmuş 8,5 TL
ENGELLİ Ataması YILLIK olarak AZ
İnsanlar ATANAMIYOR. EN AZ 5000 her YIL ATAMA yapılmalı

Bu sorunlar çözülsün

Ailemin Maddiyatı KÖTÜ, işe girip destek çıkmayalım mi ??
Bütün çaba bunun için

Bu ay doğalgaz faturası 700 TL geldi

DEVLET İŞ VERSİN ALKIŞLAYIM
İŞ YOKSA ALKIŞ DA YOK , DESTEK DE YOK

İnsanlar ATANAMIYOR. EN AZ 5000 her YIL ATAMA yapılmalı

Bunun için memurların emeklilik şartlarının iyileştirilmesi lazım aksi takdirde pek mümkün değil. Her sene o kadar insanı nereye tıkayacaklar.

Çalışan herkesin düşüncesi aynı (senin de öyle olurdu) emekli olduğunda maaş azımsanamayacak kadar düşüyor. Adam / kadın emekli olup parayı az alacağıma gittiği yere kadar giderim paramı da tam alırım mantığında. Bugün olsun sen de aynısını yaparsın.

Diğer yandan her yere limitsiz üniversite ve üniversitede bölüm açarsanız doğal olarak tıka basa mezun dolar ülke. Kötü mü? Değil.

Lakin bunları sadece siyasi çıkar için açarsanız böyle olur, kontenjan yok, bölümlere sınırlama yok. Ondan sonra çıkıp "Geliştirsinler kendilerini" diyerek işin içinden çıkamazsınız.

Herkesin dilinde aynı cümle: "Gençler iş beğenmiyor"
Be kardeşim, bu çocuk en az 4 yılını verip bilmem ne fakültesinde okumuş, ümit vermişsin, sonra kpss de atama kontenjanı ile mezun sayısı arasında uçurum var.

Hiçbiri işi küçümsemiyorum, böyle giderse ben de o kitleye dahil olacağım zaten :) Televizyon haberlerinde arada çıkıyor mühendis ama 3 harfli markette çalışıyor. Hayallere bak gerçeklere bak.

guleman18 yanlış telaffuz ediyorsun devleti değil hükümeti destekleme :) Söylediğin yanlışlara katılıyorum hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz, hükümeti de desteklemiyoruz. Eğri oturup doğru konuşalım Türkiye 1. olan biri bilgisayar ile atama yapılan bir sistemde nasıl atanamaz akıl var mantık var :) Diğer eleştirilerinde dediğim gibi haklısın ancak onlar farklı bir tartışma konusu.
GaribanÖğretmen ilk söylediklerine paralel farklı bir tartışma konusu da ortaya çıkabilir. Sosyolojik bir sorun olduğu çok açık önüne gelen şuursuzca çocuk yaparsa plansız ailem yapilanmasi olursa insan sayısı deli gibi artar. Biz robot muyuz duygularımız yok mu var ama asgari ücret alan adam 4 tane çocuk yaparsa o çocuklara bakamaz. Temelde bu da tartışılmalı.

Eğitim konusu da aynı o gariban Ahmet, Mehmet 4 çocuk yapiyor bugün köy gibi yerlere bile MYO açılıyor bu çocuklar oralarda okuyor. Al sana okumuş işsiz. Tamam da bu çocuklar hiçbir şekilde doğru düzgün eğitim alamamış, öğretim görevlilerinin aslında kapasitesi belli, okulların düzeyi belli. Nüfus belli... Bunların arasından kafası çalışanları bulmak istiyor işveren, iş tecrübesi arıyor haklı olarak. Staj yaparken kaç kişi işi öğrenmek için gidiyor Fabrikaya vs. git gel okul gibi o görevleri doldurmak süreyi doldurmak için gidiyor. Kalifiye eleman olarak kaç kişi çıkıyor staj sonunda?

Çok fazla sorun var. Herkes önce iğneyi kendine sonra da çuvaldızı başkanlarına batırmalı.

kenan91

Kpss atamalarında mülakat oluyor ekpss atamalarında ise mülakat yok. Bölümün nedir diye sormuştum?

lacivert21

Tercihlerde atanamamış kız. Merkezi atamalarda mülakat olmaz. Ekpss'de mülakat var demedim ben de zaten. Elektronik Haberleşme dedim sorunuza da.

kenan91

Evet ama çoğu kpss sınavında yüksek puan alanlar atanamadı mülakatlarda elendi ekpss sınavında olduğu gibi. Puanı yüksek olan biri doğru tercih yapsa atanamıyor biçok yeri kimse yazmıyor diye düşük puanlarla kapatıyor. doğru tercih yapmak önemli. Meslek ama bölüm sordum ben önlisans mı lisans mı diye?

Son düzenleme:
lacivert21

Yahu mülakatlarda zaten herkes torpil yapıyor bu ülkede CHP gelse de aynı yani değişen bir şey yok mülakat sistemi kalkmalı. Tartışılan konudaki kız merkezi atama sisteminde atanamamış bana kalırsa yanlış tercihlerinin kurbanı olmuş.

2011 Ön lisans mezunuyum, Lisansa tamamlamayı düşünmüyorum. Şimdiki aklım olsa 2 yıllıkta okumazdım, lise biter bitmez dil çalışıp yurtdışı için uğraşırdım bu yaştan sonra zor artık :)

kenan91
Evet öyle mülakat sistemi kalkmalı. Yanlış tercih dedin üstteki yazdığımı düzelttim. Puan ve sıralama kadar doğru tercih önemli. Bunu ben de düşünüyordum dil öğrenip avrupaya gitmek. Bu yaştan sonra neden zor olsun ki? İstediğin yaşta öğrenirsin mesleğin varsa sorun olmaz zaten. Önlisans isen tercih yapmışsındır önlisansa iyi kadro veriyorlar. Hayırlısı olsun.

lacivert21 aynı şeyleri düşünüyoruz :) Mülakatlarda adamı olan atanır rengi ne olursa olsun. Merkezi atamada da ne kadar yüksek alırsa alsın yanlış tercih yapıyorsa atanamıyorlar, doğru tercih önemli. 2018 Ekpss mağduru olarak o tarihten sonraki her atamayı inceledim, yüksek puan alıp merkezide atanamayanlar hep yanlış tercih yapmış. Mesela Muğla'yı yazıyor ama Bayburt'u yazmıyor insanlar Bayburt'u yazan düşük puanlı atanıyor gibi gibi :)

Bir arkadaşım 37 yaşında İngilizce'si iyi gidip deneyecek, ben daha 31'e yeni girsem de cesaret edemiyorum. Pandeminin başında 38 yaşında bir arkadaşım gitti, 1 yılı aşkın süreyi geçti 5 yıl da oturma izni aldı... Kasaptı mesela o orada ihtiyaç vardı, İngiltere'yi istiyorum ama Elektronik elemanına ihtiyaç olduğunu sanmıyorum oradaki sistem biraz değişmiş. İlk etapta işçi bulma kurumuna ilan açıyorlar eğer karşılayan İngiliz varsa onu alıyorlar yoksa seni değerlendirme aşamasına geliyorlar ama senin de belli puanlamayı geçmen gerekiyor, minimum 70 alman gerekiyor ki bu da biraz zor.

kenan91

Hangi merkezide atamalar? Merkezde atanamayanlar mı demek istedin yoksa merkezi atama mı?
Evet öyle. Sen yaşına bakmadan dil öğrenmeye bak. Hevesin varsa öğrenmeye zaten bir senede çözersin. Avrupada küçük işler yaparak kendini geliştirirsin. Oraya giden çoğu insan öyle yapıyor. İmkan olaa herkes gitmek ister.

ekpss öğretmen

@yakups hocam 2015 tarihinde

"Kardeş ikisinden de tercih yapabilirsin.Ekpss den öğretmen alımı yapılırken kpssde olduğu gibi branş kontenjanı vermezler.Yani Türkçeden şu kadar matematikten şu kadar alıyoruz demezler.Mesela 400 öğretmen alıyoruz der.Branşa bakmaksızın ilk 400 kişiyi atar.Sen diyelim ki 399.olsan kesin atanırsın.Atanacağın yer de şu şekilde belirlenir:Branşında hangi ilde boşluk varsa o il sana tercihlerde gösterilir.Sen o illerden 3 tercih yaparsın.Çok büyük ihtimal 1.tercihine yerleşirsin.Sizin branşta açık sayısı az olduğu için daha az il açılır.Ancak Türkçe,matematik gibi branşlarda her ilde açık olduğu için neredeyse 81 ilin tamamı açılır.Kısacası atanmak için branşınızın çok bir önemi yok.Yeterki atama sayısı ne kadarsa sizin öğretmenler arasındaki sıranız o sayıdan önde olsun."

böyle bir bilgiyi paylaşmışssınız. Hala geçerli mi bu sistem? araştırdım fakat tam olarak bir bilgi edinemedim

lacivert21 peki engelli 2.nci atama hakkı var mı? Danıştay kararı iptal edilmiş İçişleri bakanlığı bozrdurmuş kararı bu hepimizi mi kapsıyor yoksa İçişlerinde çalışan için mi gerçi Mart'ta 3.ncü yılım da doluyor atama hakkım doğuyor. Teşekkürler şimdiden

Bana öyle geliyor ki EKPSS TERCİH sonuçları

26 OCAK Çarşamba
27 OCAK Perşembe
28 OCAK CUMA
31 OCAK PAZARTESİ

Bu 4 günde bir gün EKPSS TERCİH Sonuçlarını Açıklayacaklar . TAHMINI DÜŞÜNCEM

Ben ÖSYM olsaydım 28 OCAK veya 31 OCAK günü Sonucları verirdim 😂😂

Ben ÖSYM'nin yerinde olsam Suriye başkanı Beşşar Esad'ın konuşma yapacağı bir gün açıklardım 😂😂😂

Hedef ekpss lisans 2022

hedefımı yükselttım 90 puan ve üstü

öğretmenlerle

yarışmak paha biçilemez 😉🙏

Gümbür gümbür geliyorum 😁😁

Üst Alt