Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı

Anayasa Mahkemesi başkanı kimdir ??

Cevap: Zühtü Arslan

Çok güzel EKPSS 2022 LİSANS sorusu olur 🤔
Ben olsam Sorardım

fasfor

14 Ocakta tercihler bitiyor, 27 Ocakta yeni sınav başvuruları başlıyor. 14-27 Ocak arası bir tarihte açıklarlar.

Arkadaşlar merhaba. Ben lisanstan girdim 2020'de. 14 Şubat tarihinde harf notu açıklanacak ve o tarihte lisanstan mezun olmuş olacağım. Tek dersim var zaten. Onu da geçtim, harf notuna kadar belli oldu. Şimdi ben 1 ayla bunu kaçıracak mıyım yani atanmayı? Çok moralim bozuldu. Yukarıda bir arkadaş, tercih yapabilir, yerleşir sonra atanma zamanı diploma ya da geçici mezuniyet belgesini sunar, önemli olan işe başlama aşamasında mezuniyet belgesi gerekli demiş. Böyle olursa şansım var mı acaba? Lakin ÖSYM AIS'te tercih hakkınız yoktur diyor ve izin vermiyor sisteme girmeme. Ne olacak benim durumum? Saygılarımla...

orajsever mezun durumuna gelmeden tercih yapılamıyor. Çünkü tercih yapıp mezun olamayan ve atandığı halde göreve başlayamayanlar oldu geçmişte, ÖSYM'de başkasının hakkını gözeterek mezun olmadan tercih yapmayı bloke etti. Doğrusu da bu. Bazı arkadaşlar yapabilir falan dedi ancak öyle bir şey yok :) sadece sınava girebiliyorsun ama tercih döneminde mezun görünmüyorsan mezun tercih yaptırmıyor.

Peki Kenan bey, bir dahaki atama ne zaman olur sizce? Nisan'daki sınava gireceğim. Sınavdan sonra bir atama yapılır mı sizce? Yaz ya da sonbahar aylarında atama olur mu sizce?

kenan91
Eskiden mezun olmaya yakın ösym tercih hakkı tanıyordu şimdi o kural kalkmış mezun olmadan tercih yapılamaz kuralı gelmiş. İyi oldu bilmeyenler bilgilenmiş oldu.

@orajsever Aralık 2022 gibi yaparlar muhtemelen ama belli olmaz.

Genelde sınavdan sonra alım oluyor ama sayılar düşük. O yüzden yazın ya da baharda tercihler olabilir.

Liseden 87 puan alan sonradan ünıye kayıt olan tercih yapma hakkı varmi

Erken SEÇİM olursa

Sınavdan sonra 1 ENGELLİ Ataması daha yapabilirler

arkadaşlar bu tercihlerin son başvuru günü ne zaman bulamadım

Sevsonbahar

Anladım. Evet ösym artık mezun olmadan tercih yapma izni vermiyormuş. Bilmeyenler için iyi bir bilgi oldu.

MEB Ağrı yazsam mi acaba ?? 🤔🤔😑

Ağrı da halay çekerim artık

AĞRI da ne işim var canım. DONARAK ÖLÜRÜM BEN ORDA

LİSANS grubu

COVİD 19

Bir günde TÜRKİYE 'de 74.000 VAKA olmuş

Böyle giderse EKPSS 2022 Sınavı ertelenir mi ??🤔🤔

Kafama takılan SORU BU

Arkasaslae merhaba, güncel yapılacak atamalar da biz sözleşmeli olarak mı ? Yoksa kadrolu olarak mı atanıyoruz ?

EKPSS LİSANS dan Tercihimi yaptım

Inşallah hayırlara vesile olur.

Öğretmenler de memurluk için tercih yapıyor. Bu kötü ya..

Zaten bu ülke de Öğretmenler kıymetli

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının Canı çıksın.

Atanmasa da OLUR 😑😑

Adım gibi söylüyorum bu TERCİHLER yine YÜKSEK kapatacak

88 PUANLA TERCİH yapanlar OLACAK
92PUANLA TERCİH yapanlar OLACAK

En SON ATAMA 84 PUAN da kalmış LİSANS hikaye YALAN

Yine 81-80 -82 PUANLA ATANAMAYANLAR OLACAK

BENİM hedefim EKPSS 90 ve ÜSTÜ LİSANS

İYİ olan kazansın

Son düzenleme:
Doğru tercih yapmak önemli. Atanmak isteyen batı şehirlerini yazmaz doğuda düşük puanla kapatan bir sürü şehir oluyor. Ama herkes en güzel yerlerde yaşamak istediği için batıyı yazıyor. Karadeniz, iç Anadolu, güneydoğu, doğu Anadolu hep düşük.

kenan91

FACEBOOK da EKPSS 2022 grup sayfası var

LİSANS dan TERCİH yapanlar grup sayfasında TERCİH sıralamasını paylaşıyor

Ben tek tek LİSANS dan hangi şehirleri yazdilarsa EKRAN görüntüsü alıyorum. BU DA BENİM İŞİME YARIYOR. 😉😂😁
BEN DE ONA GÖRE TERCIHLERIMI AYARLIYORUM. Çakışma olmasın diye

NEREYI YAZDIĞIMI ASLA SÖYLEMEM ÇÜNKÜ BU BENIM ZARARIMA OLUR . O KIŞI DE GIDER ORAYI YAZAR 😉

kenan91

EKPSS P3 LİSANS : 80,463 2018 PUANI

2020 de COVİD 19 dan dolayı Sınava girmedim

2022 EKPSS YE Lisans ÇALIŞIYORUM

HEDEF : 90 PUAN ve ÜSTÜ

Arkadaşlar imkan varsa üni oluyon ortaöğretim den alımlar şaka gibi cidden

Üst Alt