Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2013 Haziran Ayı (2.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

tayyip başta olduqu sürece bu konuda herhangi bir düzenleme, engellilere yönelik güzel bir proje gelmeyecektir buna eminim.. 3 ayda bir verdikleri 750 lira ile 1100 lira arası bir para bunu bile çok gömrüyorlar engelli arkadaşlarımıza ceplerine indirdikleri kattirilyonların haddi hesabı yok aldıkları gemiciklerin haddi hesabı yok allah yukarda görüyor herşeyi o yüzden hepsini allaha havale ediyorum

Ben babamdan yetim aylığı alıyorum hastalıklarıma bağlı olarakda %56 engelliyim . Bir komşumun ısrarıyla engelli aylığı almak için gerekli evraklarımla başvurumu yaptım ve başvuruma onay çıktı haziran 2. Haftası ptt den ödeme yapılacağıı söylediler ancak bir diğer komşumda sgk n iptal edilir diyor oldukça endişelendim oğlum torunlarım ve ben 7 nüfus bir aradayız ve oldukça masraflıyım çocuklarıma en azından yüküm azalsın istedim yarın sgk ya gidip sorucam yetim maaşını ben kızkardeşim ve annem alıyoruz herkezin gönlüne göre versin rabbim ve hepimizin yardımcısı olsun inşaallah..

sayın fatmaışıklı hanımefendi komşunuz doğru söylemiş sgk kesilmese bile cezasını ödetirler .hem yetim maaşı hem engelli maaşına devlet izin vermiyor o yüzden engelli maaşına hiç bulaşmayın yetim maaşı kat kat daha iyi .

1155 alınde martta şimdi nerden çıkartoyonuz 1030 tl yi.. ek ödemeler birlikte yine aynı para alınacak

Mustafa

aralık haziran aylarında ek ödeme yok kardeş

eylül mart aylarında ek ödeme

saygılar

144 ü aradım demin cuma günü alabilirsiniz dedi maaşı

cuma günü 1982 sonu olanlar alıcak 1985 liler carşamba en gec 10 kadar heralde carşamba günü alırsınız demedi aslında hesabınızı kontrol et dedii

arkadaşlar vakıf yada 2022 arasındaki fark nedir her ikiside aynı değilmidir.

Selamlar ,memur olarak atandım ve işe başladığım gün yani 7 mayısta 2022 maaşını iptal ettirdim.Size sorum o güne kadar olan miktarı verirler mi ?

ben aradığımda 144 5 de yatacağını söyledi syd öyle dedi 85 olduğuma göre öyleymiş 144 denetleme gibi bakım çalışması varmışs anırsam

Pembe yürekli
Verilmez sebebide aldığımız maaşlar peşin verilmekte şu şedkilde Mart ta verilen maaş hazirana kadar olan sürenin parası.

vasfiyeteyze;

yetım maaşını azmaz olınceye kadar ''evlenmedıgınız surece''alırsınız.tahmını olarak 250lıra oldugunu varsayarsak V lada aynısını alırısnız.2022 işlerı bıldıgınız gıbı karışık bugun yarın kesılcegı bellıolmaz.aylık olark yetım masınızı alın bence 2022 bulaşmayın

2022 bakım maaşında gelirden sayılıyormuş ben sayılmıyor diye bilirken sizlerde biliyormuydunuz

2022 bakım maaşına gelir sayılır
bakım maaşı 2022 ye gelir sayılmaz

selam kardeşim ben raporu 2012 ekim ayında aldım cevap gelmedi. haziran ayında cevap gelecek diyolar sosyal güvenlik kurumundan telefon numarası verdiler sorgulamam için birde ekim ayından bu yana birikmiş olan aylıkların da tamamını verecekler dediler doğru mudur acaba ? ayrıca benim rapor 2022 evrak kayıt sistemine girişi yapılmamış hala 8 ay oldu rapor alalı daha önce hiç maaş da almadım.

2022 haziran maaşı ne zamanlarda yatacak ?

Doğum tarihinin son rakamlarına göre günler belli mi ?

PTT Kartın varsa 2022 maaşı neden doğum tarihine göre veriliyor?

2022 maaşı ptt kartın varsa doğum tarihine göre niye veriliyor örenebilirmiyim

Haziran 2013 2. Dönem 2022 Maaşları Tarihleri:

Doğum Tarihinin Son Rakamı 0 veya 5 olanlar: 05 Haziran 2013 Çarşamba,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 1 veya 6 olanlar: 06 Haziran 2013 Perşembe,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 2 veya 7 olanlar: 07 Haziran 2013 Cuma,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Haziran 2013 Pazartesi,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 4 veya 9 olanlar: 11 Haziran 2013 Salı

günleri maaşlarını alabilirler.

Haziran Dönemi Maaş Tutarları da Şöyle:

Özürlü (%40-69): 753,58 TL ( 1 aylık miktar: 251,19 TL)
Özürlü (% 70 ve üstü): 1130,37 TL ( 1 aylık miktar: 376, 79 TL)
18 Yaş altı Özürlü Yakını: 753,58 TL ( 1 aylık miktar: 251, 19 TL)

İyi forumlar.. :)

Az önce gittim ptt ye param yatmış
cuma günü dedi 77 liyim ben

maaş

arkadaşlar ben 144 ü ardam 1991 liyim 2 aylık aldım dedim ama bana maaşımı 1.130 alacan dediler sitede tek maaş yazıyo kafam takıldı 144 1.130 alcan 6 sında ptt çekebilirisin dedi

bu gün maaş alan oldumu acaba

bu gün maaş alan oldumu

77 lisin nasıl aldın mirhat doğum tarihine göre cuma günü alman gerekiyor :D

Ben % 70 üstü engelliyim.
2022 maaşım eve geliyor iki dönemdir.1962 doğumluyum maaşım ı bugün postacı
getirdi 1.130.37 TL

ya arkadaşlar tc kimlik son rakamına göremi doğum tarihinin son rakamına göre veriliyo

Üst Alt