Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2013 Haziran Ayı (2.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri
maasi kesilenlerdenim sacma sapan bir yonetmelik adres desikligi ve maas durdurma politikasi ile haziran maasimi alamiyorum burada gordum üzere cogu kisinin maasi kesildi ortada pek yazan yok maas alanlar güle güle harcasin benim maasim kesilmez demeyin benden solemesi
bu sacma yasa için bışeyler yapmamız lazım ama teker teker degıl toplu mahkemeye vermemız lazım.artık anlam veremıyorum kartı pasıf durumdan aktıve alınıktan sonra alan varmı acaba
az once 144 aradim adres desikliği yüzünden 2022 durdurulan maasim yeniden basvuru sonucu kabul edilmistir ayrica bu dönem alamadim maasi bir sonraki dönemde toplu olarak alabilecegimi soledi arkadaslar bu haberi sizle paylasmak istedim
Taşkın223344
Kartım pasifti açtırdım ve bu gün dahil iki maaşıda çektim
Musty35
Müstahaktır provizyon alabilir demek Devlet hastahanelerinden ücretsiz yararlanabilirsin demektir.
Ayrıca 2022 maaşı alıyorsanız durumunuz aktif demektir maaşınızı almaya devam edebilirsiniz anlamınada gelir.
İst01
Senin adına sevindim güle güle harca darısı alamayanlara.
ins dier maaslari kesilenler allah yüzlerini güldürü ve tekrar maaslari baglanir ben cok uğrastım her yerde mucadele verdim twitter olsun her yerde abazim ciktigi kadar bagardim ve sonunda dün mutlu haberi aldim
bende denizlide oturuyorum biz hazirana maasina alamiyoruz nedense cunku denizli buyuk sehir oldugu icin adres degislikli olmus ve maaslarimiz durdururmus kendi kendine ve 144 aradimda denizli buyuk sehir oldugunda nereye bagliysaniz oraya gitceksiniz dediler ve gittim tekrar forum verdik ve dedilerki 1 ay icerinizde evinize ziyarete gelcek dediler anlamadim yani bu engelli kardeslerimiz bi 90 gun daha bekliyecekler ve yaza parasiz gecircekler ceske deselerki bizi arayip yada ne biliyim boyle boyle oldu diye bizde ona gore daha erken işlemleri yapardik yani haziran maaslarimiz yok anlicaniz arkadaslar eylule beklicez artik
İbrahim, muhtaçlığınız tekrar incelenecek. eger muhtaç olduğunuz yönde karar çıkarsa aylığınız tekrar baglanacak ve durdurulduğu tarih itibariyle maaşınız açılacaktır. bu durumda alamadıgınız aylıkları da aylığınızla ilgili işlemler bitip baglandığında toplu alacaksınız.
ama muhtaç bulunmadığınız takdirde yani kişi başına düşen aylık miktar 255,22 TL'yi geçtiğinde aylığınız kesilecektir.