Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2013 Mart Dönemi Aylık Tutarları ve Tarihleri

eryaman;
peki 9 olupta alan varmı pttkart la mı aldın yoksa postane den memurlar dan mı

geçmiş olsun arkadaşlar.dün TCDD demiryolları özelleşiyor engelliler artık indirimlide binemez.oysa geçen ay bedeva olacağını başbakan söylemişti şimdi kapitalizme peşkeş çekecekler hepimize geçmiş olsun

Doğum Tarihi 4 9 aldım 768 TL PTT Kart ile önce aktifleştirdim.
Birde şunu paylaşayım.
PTT Kart aktif olmasa bile başka banka ATM'lerinden çekebilirsiniz.
Sadece PTT ATM'lerinde bu böyle.
Tavsiyem en az kesen Denizbank'tan yapın.

Ptt den 15 tl aldım bende allah kahretsin iki kuruş para alıyoruz onada göz koyuyorlar nalet gelsin haberim olmadan bir iş yerinde 3 ay sigortalı çalışıyor gösterilmişim hiç bir şekilde başvurum yok çalışma gücüm olmadığı halde bu nasıl yapılmış anlamadım tesadüfmü desem diğer arkadaşlarında kesilmiş anlamadım devletimiz vatandaşlarınımı dolandırıyor bu şekilde pazartesi sgk gidicem

arkadaşlar ptt kartım yok almakta istemiyorum yani Tc İle aliyordum sürekli bi sorun olmuyordu . tc kimlikle alıpta sorun yaşayan varmı

yarın bankamatiğe bende bakıcam 15 tl yamışsa ve aynı şeyden benimde maaşım kesilmişse tam bir davalık konu hemen itirazsız dava acıcam :)

ya ben anlamış değilm neye göre kesiyorlar sydv kından evlere gelen yok inceleme yapan yok ben daha önce başvurdum sydv ye sizin bir şey yapmanıza gerek yok maaşlar aynen devam edecek denildi eve gelende olmadı biz maaşımızı dün aldık gerçi ondada kartı güncelleme gerekiyormuş o yapıldı sonra parayı çektik daha sydv kında maaşlar için güncelleme yapılacak denildiği olmuştu demekki sydv ptty bırakıyorv işi onlar güncelleme yapıyor yada ne bileyip yorumları okuyorum çoğu kişinin maaşı kesilmiş inşallal tekrar bağlanır eğer bu maaşları kesmeye devam ederlerse bu akp bir tane oy alamaz bu ülkede maaş alan sadece engelliler değil yaşlılık maaşı alanlar var dul maaşı alanlar var yetim maaşı alanlar bakım maaşı alanlar var eğer onlarınkide kesilirse iktidar bunun faturasını çok ağır biçimde öder

Zaten başta ben şu an için iktara bir daha oy veren olursa aklına şaşarım dikkat ettiyseniz her pozitif ayrım denildiğinde zarar gördük hani ahlakın bir dilimi vardır utanırsın sıkılırsın yok böle bişey aynen dirretk hak hukuk tanımaz bir uyglama en önemlisi bilgi alma hakkımız daha sonrasında reşit sayılmamamız dahası ise kimseninm anlam veremediği kendi genelgelerine uymamaları gibi kendi koydukları yasalara uymamaları kısacası bizi bitirmeye çalışmakta kesin kararlılar ve sesimiz çıkmadığı sürecede buna müstahakız arkadaşlar kimsenin artık neye göre değerlendirdiklerine bakar sizler ben kimse bu yasadan faydalanmakta olan kişiler her ne sebele olsun maaşının verilmemesi durumunda hemen dava açıp ki onca dava içinde bir tek haklı sayılan çıkarsa örnek gösterilerek emsal kabul edilir ve geçmişe yönelikte geçerli olur.
Son diyeceğim gücümüzün farkın da olalım farkedilelim.

ozaman septik 40 kardeşim sen ön ayak ol ordan bir mahkemeye başvur benim şuan durumum yok sen bir dava aç yanlış anlama bunu kızgınlıkla falan söylemiyorum

haklısın kardeş ama biz bu koyun zihniyetinde olduktan sonra yakında hep aç bırakırlar hakkınımızı aramamımızı daha öğrenmedik henüz maçlara bile 50 bin kişi gidiyor ama iş hak aramaya protostoya gelince 50 kişi toplanmıyor herkes kaderine razı kurbanlık koyun gibi ses çıkarmıyor ama lafa gelince bizim avrupadan neyimiz eksik diyorlar işte bu zihniyet eksik italya halkı bir gecede hükümet düşürdü daha çok eksiğimiz onlardan anma bu bile yeterli sebep son sözüm durmak yok yolunmaya devam

arkada;lar benin 2022 engelli maasin kesildiydi bende ptt nin ,nunden gecerken aklima takildi karti atm ye kattin bakiyim dedim varmi bi;e diye baktin ki galiba artik dalga gecmek icinmi yoksa sinir etmek icinmidir anlamadim hesapta 24 tl vardi anlamadi[im o 24 tl ne ooluyo yani neyse ben gibi maa;i kesilen arkada;larda kartlarina baksinlar bakalim sizdede bole alayci bir rakkam varmi

Walera ben son maaşı aldım ve halen provizyon alabilir görünüyorum. Şuna emin ol zarar gördüğüm anda ilk yapacağım hareket dava açmak olacak zaten buradanda bilgilendirim sizleri kaybedecek neyimiz varki sadece zaman olur oda bende bol uğraşacağım sonuna kadar hiç merak etme.
Burada amacım halen zaman varken birşeyler yapmak yeni anayasada son haliyle girerse işimiz dahada zorlaşır son yönetmelikten geri adım attıracak herşeyi kullanmalıyız.

ya ben birşeyi daha iki ay önce buralarda çok yazıldı syvd den gelecekler eve herşeyi inceleyecekler evlerde lüks eşya olmayacak internet olmayacak gelirin şu kadardan fazla olmayacak demişlerdi bu ilçede kimsenin engelli maaşı kesilmemiş ayrıca bizede sydv den hiçbir bilgide gelmedi gelende olmadı yani onların yazdıkları ewvdeki eşyaya göre değerlendirme yapılacak denilmesi hikaye bana göre yani aile sosyal politikalar bakanlığı 65 yaşından üstündeki herkese ve özürlülere daha iyi imkanlar yaratacaklarını ve her ay ellerine asgari düzeyde maaş geçeğini söylemişlerdi yanlış anlamayın burdaki kişileri yalan yazmak ve gündem rahatmakla suçlamak istemiyorum ama maaşı kesilen bir kişide benim evime incelemeye geldiler gelirimi giderimi araştırdılar diye yazmadı ee peki nasıl kesiyorlar bu maaşları eğer bizede derlerse rapor yenilencek diye tekrar yenileriz ondan korkumuz yok eğer gerçekten engeliyse bir insan neden korksunki zaten eğerbu raporlar konusunda sahtekarlıık yapanlar varsa onlar düşünsün bu kişiler bizim burda bile mevcut zaten ama resmi olarak ispatlayamadığımız için şikayette edemiyoruz ne diyelim haram para zaten gün gelir insanın boğazına tıkanır

denetleneceksek denetlensın korkumuz yk ben kendı adıma soyluyorum ısteyen ıstedıgı hastaneye yollasın fakat 5 yılda da olsa sureklı raporu olanlara tekrar bır ezıyettır bu agır engellı bır ınsanın mucıze eserı ıyılesebılecegını dusunuyorlar demekkı :) ne dıyelımm bakalım beklıyıp gorecegız

engelliye maaş her ay verilmesi lazım ben aldım maaşı bitti hemen ,hazirana kadar bekleyeceğim o zamana kadar napacam yetkililerin umrundamı yok evde bakım maaşı alanlar her ay alıyor dul maaşı alanlarda her ay alıyor bi engellilerin maaşı 3 ay dalga geçer gibi her ay 500 tl verseler yeter ama bırak her ay vermeyi 3 aylık maaşları kesiyorlar sonra engellilere büyük hizmet ediyoruz diyorlar ya ben körüm yada onlar yalan söylüyor.bu maaşlar yasalaşmadan önce haktır geri alınamaz kesilemez denmişti ama hak hukuk demeden kestiler.seneye seçimler var bakalım ne yapacaklar

Evt arkadaşlar maaş kesilme diye bişey yok benimde maaşım yatmadı rapor güncellemesi istediler ve şu an herşey normal maaşımıda aldım...

turan kardeşim bir şeyi yanlış analadın ben akp destekçisi değilim hatta anti akpliyim istersen facede beni ekle akp alehine benim kadar yorum yazan yoktur bu 1 ikincisi ben diyorumki ayllıklar kesildiyse neyi gerekçe göstermişler 2022 sydv devredildi biliyorsun oradanda bize herhangi bir açıklama yapılmadı hatta ben gittim sordum ncelleme yapılacakmış inceleme yapılacakmış diye bir şey duyduk dedim ne yapmamız gerekiyor dedim ordaki memur bana maaşlar aynen devam edecek hiç bir şey yapmanıza gerek yok dedi sadece maaş günü karttan maaşı çekemedik güncelleme yapılacakmış karta annemide pttye götürdüm tekrar karta güncelleme yapıldı ve maaşı çektik kart şu an aktif güncellemenin nedeni maaş alan kişi yaşıyormu son durumu nedir diye ptt memurları o şekilde güncelleme yapıldı benim anlattığım eğer sahtecilik yapanlar varsa onları ortaya çıkarmak için denetleme yapıyorlar demekki sen hem birde hem hanımın maaşı kesildi diyorsun hemde kesilmedi diyorsun onu anlamış değilim burdaki günlerdir insanlar maaşımız kesildi diye yazıyor bende soruyorum onlara nasıl kesildi ne gerekçe gösterildi eve gelip baktılarmı diye sonuçta kesildiyse bunun bir cevabı olmalı yarın birgün bizimde başımıza gelirse neden olduğunu öğrenmeye çalışıyorum ama kimse geçerli bir açıklama yapmıyor

destiny07;

doğru diyorsun elektrik su telefon internet market alışverişi borçlar derlken maaşın yarısı şimdiden bitti üç ne yapacağız diye düşünmeye başladık bizde

haziran maaşına 85 gün kaldı eğer kesilmezse alabilirsek Allahın izniyle inşAllah.. uzun bi zaman o zamana kadar hiç bişey alamıyacaz yani bu saçmalık

selamün aleyküm bugun haber aldım raporum soyal yardım incelemesinden onaylanmış memur dediki paran bir aya kadar yatar dedi bir ayı doldurdum bir ayda para icin beklicem ama 2 aylık ne kadar gelir acaba toplu olarak saygılar ve haziranda ilk maşımı alıcam sanırsam benim dogumum 04 09 1985 kacında alıcam acaba

evde bakım degil 2022

allahtan ısparta keciborluda evraklar sorun cıkardılar köpekler ısparta keciborludakiler 6 ay bekleyeceksin dediler hemde bedava afyons andıklıya geldim bir ay oldu evraklarım onaylanmış şükür elhamdüllillah

3 aylık seviyen %45 üstüne göre fiyat değişiyo. %90 üstü 1.50 alıyor ordan biçin.

&80 raporum ozaman üc ayı bulur sanırsam

haziranda zaten maaş alırım büyük ihtimalle

evet 900 alırsınız 3 aylık. birikmiş ise üstüne katlanır tooplu çekersiniz geçmiş olsun.

maaş 900 degilil 1130 %80 ler öyle alıyorlar ama işte başvuru tarihinden itibariylen toplu alırım normal maaşım 1130 biilmem kac ama ücaylık gecse toplu para normal maaşın üstüne eklenirbazı hesaplamalar yaparlar örnegin 5 ay bekleyen 3 bucuk dört alıyor burda benim hesabım 300 yada 400 birşeyler gelir gibi geliyor sagolun

3 aylıklar sseviye &45 ve üstü 760 filan alıyor %45 sütü mesela &80 alanlar ise 1130 alır

ilk maaş 900 olur normal 1130 mü

ben sana demiştim dua kardeşim beklemek niye inşşallah sorun almadan toplu paranı alırsın

Arkadaşlar ben 10-12-2012 de başvuru yaptım mart 8 2013de yatmış !fakat 753 TL! benim raporum 74% 1150 TL almam gerekirken neden 753TL???

mehmetselcuk;

memet slm kardeşim sen yüzde 74 ile daha fazla alman gerek.....ben bile 768 aldım LA :cool::cool::cool::cool::cool:raporda 50 sana haksızlık yapılmış...DERHAL MEVZUNUN ÜSTÜNE GİT:D:D:D:D:DAFFETME......

Üst Alt