Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2013 Mart Dönemi Aylık Tutarları ve Tarihleri

evet aynen böle yazıyor ve maaşımı da ptt kartla çekiyorum .

@zoro-27
maasınız kesilmemiş dogum tarihiniz kac

maasınızı nasıl cekemediniz kartınız pasif durumda yazdı bankamatikte

doğum yılım 1991 . en son maaşımı 06.12.2012 de çektim ve ptt kartımla çektim . hesabıma para yatmış ama 22 tl lik bir tutar yatmış ..

zoro-27;

bir yanlışlık var onda bence ne 22tl si hocam

Ptt kartlarının Pasif yazması normal Senede 1 defa bu uygulama yapıldıgını belirtmek isterim. Ptt nın kartınızı pasif etmesi kişinin sagmı/ölümü oldugunu ortaya koymak içn bu işlem yapılmaktadır. Kartı pasif olanlar maaşını ptt mudurluklerınden şahsen alması gerkmektedir. Maaşı alırken kartınızı vermeyi unutmayın Guncelleyeceklerdir ve 1 yıl daha kullanabileceksiniz.

Ayrıca ben bu maaşımı p uzerı 1163 tl olarak aldıgımı belirtmek isterim. evlere gelen para tutarı 1153 tl dır. kendiniz alırsanız 1163 lira olması gerektıgını dusunuyorum

[FONT=Verdana]zoro-27; kardesim en yakın ptt mudurlugune gidip maaşınız yatmadıgını soyleyiniz. onlar size gerekli bilgileri vereceklerdir. bir başkası kartınızla cekmiş olabilir. kontrol ettirin şifrenizi kimseye paylasmayın. maasınızın yatmış olması gerekliktir. veya bir yanlışlık olmustur zannetmem ama bi gidip sorun.

[/FONT]
[FONT=Verdana]Ayrıca:[/FONT][FONT=Verdana] Sigortalı bir işe girdiyseniz maaşınız gecici olarak kesilmiş olabilir.[/FONT]

uysal027;

hayır hocam ben ptt den 1.153 tl aldım sizin kinin fazla olması daha önceden kartınızda para olabilirmi

1985 dogumluyum bende yakınlarda emekli olucam inşaALLAH raporum %80

tek66;
olabilir ama 10 tl oldugunu sanmam sanırım 8 tl vardı veya 3 tl de olabılır 3 ay onceden aklımda kalan :D

bankkartla cektıgım için kusuratları alamıyordum içerden aldıgım için bu sefer kusuratlarıda aldım .)

dua20:
hayırlısı kardesim. insallah alırsın. Keske ozurlu olmasakta bu paraya ihtiyac duymasak

uysal kardeşim benim doktordan cıktı özürlü olmakta avantaşlı ama kasti oalrak alanklarda var onlara sormak gerek bence

mehmet kardeş provizyon alabilir dediği yani devlet hastanelerinde mauyne olabilirsin demek provizyon yok dese hastaneye bile gide mezsin birde dün verdiğim numaraları aradınmı

zoro-27: ödeme emri veren kurum

SAĞLIK, YAŞLI VE ENGELLİ YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI
Sami ÇETİNKAYADaire Başkanı03127058047
Oğuz ÖZDEMİRAile ve Sosyal Politikalar Uzman Yrd.03127058025
A. Banu ACUNAile ve Sosyal Politikalar Uzman Yrd.03127058026
Ersin YAMANKILIÇMemur03127058028
Filiz EKİNVHKİ03127058029
Belgin ÇALIŞKANÖğretmen03127058027
Engin DÜNDARBilgisayar İşletmeni

mehmet bu numaralardan birini sabah erken ara saat 9 u geçmesin öğleden sonra bakmıyorlar

avantaj diyorum devlet özürlülere avantaj saglıyor git ögren benim hastalıgım var özürlü secildim bunlar allahın lutfudur bir şekilde bir yerden hayır gelir şimdi avantajları sayıyorum 1.2.3

arıyorum acmıyorlar yarın bide sabah arıyayım bakayım ınsallah acar kım bunlar nasıl yardım etcekler bana

ya arkadaşlar az önce ppt atm sinden annemin engelli maaşını çekmek için gittim kartı taktığımda hesap pasif diyor en yakın ptt şubesine gidip açtırın diyor böyle birşey daha önce yaşamış olanlar varmı?bu durum ptt ile mi ilgili yoksa maaşımı kestiler gerçi yarın ptt gidecem ama şimdiden bir düşünce aldı beni nedir acaba bunun sebebi sorunu bilenler cevap yazsın lütfen

ad12 kartınızı guncellemızı ıstıyorlarr ptt şb sıne gıdıp akıflestırebılırsınız, maas alan yasıyor mu falan dıye kontrol amaclı dıye bılıyorum bennn

sukur mart maasını aldık 100 /4 1.153 tl

bitter çikolata;
teşekkür ederim maaş alan yaşıyor annem peki annemide ptt ye götürmem gerekiyormu yoksa onun kimlğinle ben halledebiliyormuyum hemde bu durum birden bire nasıl çıktı vede güncelleme yaparken bizim ne yapmamız gerekiyor ?teşekkürler

Birde şu sevk işleri hallolsa çok güzel olacak. Üniversite hastanelerine gitmek için sevk istenmese. Devlet hastanesinden sevk aliyoruz. 8 TL muayene ücreti ödüyoruz. Üniversitede giriş yaptırıyoruz yine 8 TL.

ad12 rıca ederım kartla maas alanlar ıcın senelık bır uygulamadır bu, her sene yapılacak yanı her sene guncelleme sart annenızın gıtmesı gerekıyorr cunku kendısını gordukten sonra kartı aktıflestıreceklerdır sonrasında baska sonrun yoksa annenız maasını alabılırr.

bitter çikolata;
teşekkürler peki bir günde bitermi acaba ayrıca annemi götürdükten sonra kendisi p,tt den çeker kart işlemi uzun zaman alabilir değilmi?

dedıgınız gıbı annenız ptt den kendısı cekebılır kart aynı gun halledılıyor uzun bır ıslemı yok

ptt kartı güncellemek için nufus cüzdanına gerek var değilmi benim kimliğim kayboldu nasıl güncelleteceğimi bilmiyorum kimliği tekrar çıkarmak 80 tl ve uzun iş :S

kardeşim belkide başka şekilde halledilir ne bilyim daha önce fotokobisi falan varsa veya muhtardan alınacak ikametgah kağıdıdı olabilir belki siz önce bir muhtara danışın

ayrıca yakında cipli kimlik kartı çıkıyor o zamana kadar belki idare edersin iki defa masraf yapma istersen

Loris;

arkadaşlar bu son rakamı derken nasıl oluyor bi yakınım 25.06.1972 bu rakamların hangisinin sonuna bakarak günü belirliycegiz gün rakamının sonumu ay rakamının sonumu anlamadık saygılar

arkadaşım doğum yılının son rakamı yani senin yakınının 2 ile bittiği için 7 martta alıyor

evet ad1l2 bende çipli kimliği bekliyorum o zaman kadar yeni kimlik çıkarmayı düşünmüyorum

dogum tarihi sonu 9 olupta bugun maas alan varmi arkadaslar

Arkadaşlar ,ben oğlum için başvurdum bağlandı maaş ilk önce bankadan toplu parayı alamadım vasi kararı çıkmasını bekledim ,neyse 3 ay sonunda çıktı aldım mart maaşını ilk defa postahaneden alcaktım hesabınızda 23 lıra var dıyorlar bızım daha yenı aynı sorunu yasayan varmı ,bizimmi boyle oglum 1994 doğumlu yatmadımı yoksa kesildimi . postahane bilmiyor sigortaya gidin dedi.

@ozmeba sizin sorununuzun aynısı cogu kişide var hocam aile ve sosyal politikalar bakanlıgını arayıp bir sorum ben mart maasımı sorunsuz aldım

arkadaslar sonu0 ve 9 olan dogum tarihi kisiler pazartesiyi beklemesin maaslar yatmis ben slmmdi aldim sonu 9 benimkinin

Üst Alt