Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Haziran Ayı (2.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0

MAAŞ GÜNLERİ:

Doğum Tarihinin Son Rakamı 0 veya 5 olanlar: 05 Haziran 2014 Perşembe,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 1 veya 6 olanlar: 06 Haziran 2014 Cuma,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 2 veya 7 olanlar: 09 Haziran 2014 Pazartesi,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Haziran 2014 Salı,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 4 veya 9 olanlar: 11 Haziran 2014 Çarşamba

günleri maaşlarını alabilirler.

ALINACAK TUTARLAR:

Güncel miktarlar : 2014 yılı 2022 Aylığı Miktarları belli oldu

İyi forumlar..

:))) loris parayı bitirdin galiba ne cabuk ya o kadar para bitermi.. daha cok var hazirana

890 tl ne olacak ki..

herkes haklıda cözüm yok yarın bunlarıda keserler baştakilerin insafına kaldı herşey..ORAYA YAZ BURAYA YAZ KİMSE TINLAMIYOR. cevap dahi yazmıyolar

daha kaç lira oldugunu bilmiyoruz da ondan alacagmız maaş zamanı biliyoruzda ne kadar aldıgımızı bilmiyoruz ne kadar maaş bakalım onu ilerde görcegiz.....

Loris 2 ve 7 olanlar cuma günü alabilir 6 haziran yani

günler degiştimi ben carpşamba günleri alıyordum perşembeye denkkeliyor 85 olduguma göre

aydan aya farkedebiliyor haziranın 5'nde alabilirsin.

Haziranda 2022 maaşımı ilk kez alacam ilk kez alanların maaşı ziraatbankasına yatıyor sanırım peki hangi gün yatar yada bunu nereden öğrenebilirim edevlet dahil hiç biyerde bişe yazmıyor

ilk maaş eskiden ziraatten alınıyordu amma velakin şimdilerde yanılmıyorsam artık ptt'den alınıyor, ama sen yinede ücretsiz hattı alo 144 ü ara emin olmak için. Haziranın 5inden itibaren ödemeler başlıyor doğum tarihinin son rakamına göre kişilere taksim ediliyor.

Evet Alfa yanılmıyorsun:)

Turbey ilk ödeme de dahil tüm ödemelerinizi PTT'den T.C. Kimlik numaranızın olduğu kimlikle alabilirsiniz. Artık Zıraat Bankası'dan ödeme yapılmıyor. Toplu ödeme, ek ödeme ,ilk ödeme vs tüm ödemeler PTT aracılığıyla ödeniyor.
Ödeme gununuz için de doğum yılınızın son rakamına göre yukardan ilk mesaja bakarsınız.

aman ben alacak mıyım almayacak mıyım hala bilmiyorum şubatta başvurmuştum hala cevap vermemişler 144 de hep meşgul ben okuduğum için ikametgahımın bulunduğu şehirden yaptık annem takip ediyor yani ama sonuç yok

Kalem;

tşkler peki edevlette alacağım miktar ne zaman görünür?

e devletten nerden bakıyoruz ben şubatta başvurmuştum hala sonuç yok sanırım

mrvinl_;

Aşağıdaki adım şeklinde yazar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı > Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama "Tıklayacıksınız"

OzİStar;
sosyal yardım bilgisi bulunamadı diyor :( bu ne demek şimdi ya bıktım bu işten

baktım sosyal yardım bilgisi bulunamamıştır diyor sanırım benim evrak kayboldu heralde teşekkür ederim yine de hiç ümidim kalmadı artık gelirim falan yok yeşilkartlıyım öğrenciyim annem babam ayrı vs

mrvinl_ vakıftan gidip aylık başvurunun sonucunu öğrenmeye çalış. en sağlam yol bu.

annem gidip sordu abla ben okuyorum 20 si demişler bu seferde 7 şubatta başvurmuştum ben

Arkadaşlar konu başlığında 2 ve 7 olanlar pazartesi yazdına bakmayın
ya cuma günü ayın 6 sında yada cumartesi merkez postahanelerden alabilirsiniz
benim bi kere cumartesi ne dekgelmişti gittim bursa merkez postahanesine çektim
bu arada merkez postahaneler saat 10 dan 4 e kadar açık

evet 25 gün kaldı 3 hafta 4 gün ama her ay verilse böyle beklemiyecez işte böyle gün saymıyacaz

Üst Alt