Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Haziran Ayı (2.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

0-1-2 5-6-7 olanlar aldı 3-4 8-9 olanlar öksüz cocuk gibi nie sonda kaldı acaba hani bize maaş haniii niye bu ay erken alamadık isyan edicem haa

ayrıca bnm de son rakam 8 ama hala çekmeye gitmedim e devlette ödemeniz hazır diyor pzt gidicem

normaldir başvuru tarihinden itibaren hesaplandığı için onunda farkını ekliyorlar

eremilerde;
normaldir başvuru tarihinden itibaren hesaplandığı için onunda farkını ekliyorlar bir sonraki maaşın ancak 850 tl civarında olur

aynen bizimkide %83 bende 1.274 tl çektim

son rakamım 3 maaşımı almış bulunmaktayım 849 tl bilginize saygılarımla bereketli olsun yüreği güzel arkadaşlarım

hadi bakalım bir 3 aylık maaş daha sona erdi. Almayan herkes bugün alabilir. Herkese iyi harcamalar. :)

herkeze hayırlı bereketli olsun ama bizim avansları kesmişler neden geç geldiği anlaşıldı hesap yapıyorlarmış avans 250 kullanıodum onu kladırmışlar benim gibi olan arkadaslara duyrumdur boşuna 441788 i aramayın ben aradım dedilerki hersey baglı bulundugunuz ptt nin elinde eger geçmiş ödemelerde bi sıkıntı yoksa baglarlar ptt zor durumda herhal neyse geçmişde ödeme sıkıntısı derken zaten 3 ayda bi alıoz onunda avans masrafı 20-30 kesilio canları sag olsun o masraftan kimlerin kursagına ekmek gidio kim bilir küçük bir çocugu istemeden mutlu ediyorsam ben ihya olurum klessinler maaşımın hepsini yoldan kağıt toplar gene karnımı doyururum ama verdiğim avans faizleriyle banka çalışanların çocugunun yüzü gülsün o bile yeter bana dünya çocuklarındır

off bi ben kaldım heralde çekemeyen yetişirsem çekicem bgn

3 luler aldınızmı?

ptt kaça kadar acık kartın gunu dolmuş olabılır elden cekmem gerekecek.

83... Bugün 829 çektim şubeden, kart yok. Niye az anlamadım...

88 liyim ben de bgn son 20 dakika kala gidip çektim bayağı ıslandım giderken de hayırlı olsun herkese

853 yatmış 850 aldım..yıllık kart yenıletme işlemını ıptalmı ettıler acaba, enson gecen kış yaptırmıştım kart hala çalışıyo bıde onla ugraşıyoduk ıyı yapmışlar.

Üst Alt