Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Haziran Ayı (2.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Boşuna gitmeyelim madem gününü bekleyelim mecburr

arkadaşlar az önce gittim ptt şubesine 1977 lim yarın dedi memur
yani ayın 6 sında

849 lira yatmış dedi

ben o geçen maaş 3 lira kesmişlerdi onuda isticem
))))

arkadaşlar bazılarınızın maaşı yatmamış olabilir il den ile deişio olabilir belki

ben her maaş dönemi ptt ye gidip sorarım ve hepte 5 inde yatıo benim maaşım

Loris sinirlenme kardeşim
doğum tarihin kaç

Gençler ne saçmalıyosunuz yorumumu iyi okuyun ptt kartı olan perşembe cuma ve cts çekecek dedim herkes perşembe çeker demedim loris efendi benim doğum tarihimin sonu 3 yarın çekecem senin yazdığın gibi pzt yada salı değil ok

Evet herkes perşembe çekicek diye bişi yok
bana yarın gel dedi ptt memuru
1977 lim

Adamın doğum tarihi sonu 9 tutup diyo bugün niye yatmamış arkadaşım komiksiniz ptt kartı olan arkadaşlar doğum tarihinin sonu 2.7.3.8 olanlar yarın ptt kartınızla çekebilirsiniz bugün 0.1.5.6 olanlar çekebilir ama ptt kartı olmayanlar şubeden almaya çalışanlar memurlar vermez

Mirhat kardeşim sen ilk defa çekicem dedin dedim sana senin ilk olduğu için perşembe ptt şubesinden çekebilirsin perşembe vermese cuma çekersin dedim değilmi adamın doğum tarihinin sonu 9 tutmuş bana vay efendim niye yatmadı diyo komik çocuk

@thespian;

pardon kardeş yanlış anlamışım. :)

Loris senin doğum tarihinin sonu kaç biz burda size yardımcı olmaya çalışıyoz hakarete uğruyoruz ve bu huyunuz yüzünden artık kalem nickli melek hanım bile girmiyor

Yok thespian ilk almıcam ben 3,5 4 sene falan oldu
millet aceleden seni yanlış anlamış bu arada
erken çekmek istiolar yani
)))))

@thespian;

yanlış anlaşılma oldu.

@mirhat;

aynen kardeşim :(

1983'lüyüm. 4-5 dönemdir ayın 10'u yazmasına rağmen, 5-6'sında şubeden alıyorum. Yarın gideceğim. E-Devlet'te 825 görünüyor %48.

ben bu gece saat 01:10 da gittim yatmamıştı sabah çekeceğim kartla normalde gece saat 24 den sonra 6 hazirana girdiği için otomatik olarak yatması lazım

GOZ;
845 olması lazım benımde 3 yarın cekıbılrmıyız?

2022 maaşı

arkadaşlar benim doğum tarihinin son rakamı 9 ptt kartım var ne zaman çekebilirim

bizimki 07 cumartesiye denk geliyor orada pazartesi yazıyor peki ben kartımla cumartesi veya cuma akşamı çekemezmiyim?bu konuda bilgi verin lütfen

dua20;

e.devlette nerden görüyoruz yattığını bilen varrsa yazsın lütfen?

Evet gerçekten görülüyormuş ben az önce çektim

arkadaşlar az önce aldım maaşımı
1977 lim 852 lira aldım
bursa yıldırım samanlı

Arkadaşlar 82 doğumluyum bu sabah çektim maaşımı.. tutar 1.415,65 tl. normal mi bu ücret ? ilk defa alıyorum maaşı, mart ayında başvuru yapmıştım. Engel oranım %59

2022 maaşım yatmış mıdır?

Doğum tarihinin son rakamı 4 olupta bugün maaş alan var mı?

Benim TC kimlik no "0" ama gittim ayın memur haziranın 9'unda gelecek dedi.
Sisteme gelmemiş diyorlar. memurlar bu paraları ne yapıyor acaba?

144 bana pazartesi dedi bi sorun olmaz demi ptt uzak bizede normalde doğum tarihim 9 sonu

@goz;

doğum tarihi son rakamın kaç?

3. Kaçdönemdir 6'sında alıyordum, ilk defa 9'u olacak. Niye 829, onu da anlamadım.

Yokmu dogum tarihinin son rakamı 3-4 8-9 olupda alan herkezi pazartesiyemi attı bu ptt acaba parayı kullanıon ptt bari 3-5 kuruşda sen ekle üstüne

ben 852 aldım goz kardeş 100 de 54 rapor

hep kartla 6 sında 7 sinde cekioduk bu günde yatmamış son rakamım 3 varmı ceken

niye cevap vermiosunuz ulen :D ismimden dolayımı aklıma geldi yazdım ölesine nicki hoşumada gitmedi değil hani

?????

Son düzenleme:
nickinde sıkıntı yok bence yoksa son toma bükücü sen misin:D

Üst Alt