Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2014 Haziran Ayı (2.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri
Gençler ne saçmalıyosunuz yorumumu iyi okuyun ptt kartı olan perşembe cuma ve cts çekecek dedim herkes perşembe çeker demedim loris efendi benim doğum tarihimin sonu 3 yarın çekecem senin yazdığın gibi pzt yada salı değil ok
Adamın doğum tarihi sonu 9 tutup diyo bugün niye yatmamış arkadaşım komiksiniz ptt kartı olan arkadaşlar doğum tarihinin sonu 2.7.3.8 olanlar yarın ptt kartınızla çekebilirsiniz bugün 0.1.5.6 olanlar çekebilir ama ptt kartı olmayanlar şubeden almaya çalışanlar memurlar vermez
Mirhat kardeşim sen ilk defa çekicem dedin dedim sana senin ilk olduğu için perşembe ptt şubesinden çekebilirsin perşembe vermese cuma çekersin dedim değilmi adamın doğum tarihinin sonu 9 tutmuş bana vay efendim niye yatmadı diyo komik çocuk
Loris senin doğum tarihinin sonu kaç biz burda size yardımcı olmaya çalışıyoz hakarete uğruyoruz ve bu huyunuz yüzünden artık kalem nickli melek hanım bile girmiyor
ben bu gece saat 01:10 da gittim yatmamıştı sabah çekeceğim kartla normalde gece saat 24 den sonra 6 hazirana girdiği için otomatik olarak yatması lazım
Arkadaşlar 82 doğumluyum bu sabah çektim maaşımı.. tutar 1.415,65 tl. normal mi bu ücret ? ilk defa alıyorum maaşı, mart ayında başvuru yapmıştım. Engel oranım %59