Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Haziran Ayı (2.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

3 hafta kaldı destiny ha gayret
3 ay bekle 20 günde 1 ayda bitiyo para
dedin gibi destiny aylık yapsalar sıkıntı olmuycak

Loris PTTlere zaten kısı hesabına yatıyor c.tesıde olsa pazarda olsa hesaba gecer cumartesı bıle postanaler acık :)

Doğum Tarihinin Son Rakamı 0 veya 5 olanlar: 05 Haziran 2014 Perşembe,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 1 veya 6 olanlar: 06 Haziran 2014 Cuma,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 2 veya 7 olanlar: 09 Haziran 2014 Pazartesi, 07 Haziran 2014 C.Tesi Merkez PTT veya kartı olanlar alabilir.
Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Haziran 2014 Salı, 08 Haziran 2014 Pazar, PTT Kartı Olanlar Alabilir.
Doğum Tarihinin Son Rakamı 4 veya 9 olanlar: 11 Haziran 2014 Çarşamba, 10 Haziran 2014 Pazartesi. PTT lerden ve kartı olanlarda alabilir.

Bu sekılde olması gerekır. Cunki Merkez PTT ler c.tesi bile dagıtım yapıyorlar.

ula bizim pttler 30 senedir bir ctesi açık olduğunu görmedim ya ben :)

artık benm de bağlandı e devlette görünüyor ben ne kadar alıcam acaba başvuru tarrihim 6 şubat yazıyor e devlette

Ya arkadaşlar ptt den bi kağıt gelio maaştan baya sonra
kullanılabilir bakiye 3 lira 16 kuruş yazıo
sizdede varmı bu durum

Mirhat; aynen bana da geliyor.

mrvinl_,
başvuru tarihiniz 6 Şubat ise bu durumda 1 Mart tarihi ile birlikte ödemelerinizi alacaksınız Haziran dönem aylığıyla birlikte.

rapor oranınız % 70 ve üstü ise toplam 2408,16 Lira,
rapor oranınız % 40- % 69 ise 1698, 78 lira alacaksınız.

yüzde 48 di abla teşekkürler yaz okulu param da çıktı ya süper oldu

3 ay çok fazla değilmi bari iki ay yapsalar yada aylık olsa ne güzel olur niye böyle yapmışlar anlamıyorum para çok görünsün diyemi :)

37 senedir böyle hiç değişmedi hala 3 ayda bir veriliyor düşündükçe sinirleniyorum 3 ayda bir maaş mı kaldı yaaaw

3 ayda 893tl demek ne yap et çalış para kazan demek...

8 ocakta başvurdum 9 haziranda maaş alacam. yani 6 ay sonra inşallah diye umuyorum...

12 gün kaldı keşke aylık olsa da gün saymayı bıraksak artık

he valla tolga ya
senenin 4 de 1 i 3 ay

Bilindiği üzere yılda 4 mevsim var,bizimde yılda 4 maaş dönemimiz var yani her mevsim bir maaş,önümüzdeki maaş yaz maaşı oluyor,bundan sonraki maaş son baharda,aslında az ve mevsimlik dönemlerdede olsa insanın bir gelirinin olması insana güven veriyor.

bu cuma değil öbür cuma :) 0-5 olaanlar perşembe tabi :)

ptt kartı ile daha erken çekebiliyor muyuz acaba benim 10 unda yatacak daha erken çekmem gerek ne kadar zamanda çıkar ptt kartı başvuru yapsam

mrvinl ayın 5 inde herkesin maaşı yatıo
ptt kartla bigün önceden çekilebilio galiba

atm den

benim 2022 maaşım hafta sonu cumartesiye denk geliyor? ptt kartım var senem dolduğunda bloke olacak hafta sonu cumartesi kimliğimle açık olan ptt şubesinden maaşımı alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan varsa yazsın?

alırsın azad merkez ptt den
benimde cumartesi ye gelio
ama cuma günüde alabiliriz

yanlış hatırlamıyosam geçen maaş cumartesiye dekgelenler cuma almışlardı

ben nisan 4 başvurdum engelli aylığına ve kabul edildi talebim acaba ben bu maaşın tamamını alırmıyım yoksa kesinti mi olur ? bilgisi olan varmı

evet arkadaşlar haftaya bugün başlıyo maaşlar

benim ayın 7 si cumartesiye denk geliyor kimliğimle kesin alabilirim değilmi? mirhat

sayılı gün çabuk geçer demeseler
geçiceği yok bu 3 ay ın

alırsın azad kardeş

geçen maaş yanlış hatırlamıosam cumartesiye dekgelenler cuma mı ne almıştı

bende 1977 lim

ptt kart yokmu sende azad

şifreni biliosan cuma da çekersin

ben anlamıom atm den şifreden

nasıl çekilir

ptt kartım var yılda bir bloke oluyor haziranın 7 sinde bloke olacak mecburen açtırmam lazım?

6 sında çekersin o zaman azad
7 sinde bloke olcaksa

arkadaşlar senede 1 kez kartlar bloke mi oluyor? Böyle birşey var mı? Senede bir açtırmak mı gerekiyor?

evet loris senede bir bloke oluyor? ölmüşmü kalmışmı başkası yani kanın senin yerine çekmesin ptt karta bu uygulama var?

Üst Alt