Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2014 Haziran Ayı (2.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri
Loris PTTlere zaten kısı hesabına yatıyor c.tesıde olsa pazarda olsa hesaba gecer cumartesı bıle postanaler acık
Doğum Tarihinin Son Rakamı 0 veya 5 olanlar: 05 Haziran 2014 Perşembe, Doğum Tarihinin Son Rakamı 1 veya 6 olanlar: 06 Haziran 2014 Cuma, Doğum Tarihinin Son Rakamı 2 veya 7 olanlar: 09 Haziran 2014 Pazartesi, 07 Haziran 2014 C.Tesi Merkez PTT veya kartı olanlar alabilir. Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Haziran 2014 Salı, 08 Haziran 2014 Pazar, PTT Kartı Olanlar Alabilir. Doğum Tarihinin Son Rakamı 4 veya 9 olanlar: 11 Haziran 2014 Çarşamba, 10 Haziran 2014 Pazartesi. PTT lerden ve kartı olanlarda alabilir.
Bu sekılde olması gerekır. Cunki Merkez PTT ler c.tesi bile dagıtım yapıyorlar.
Bilindiği üzere yılda 4 mevsim var,bizimde yılda 4 maaş dönemimiz var yani her mevsim bir maaş,önümüzdeki maaş yaz maaşı oluyor,bundan sonraki maaş son baharda,aslında az ve mevsimlik dönemlerdede olsa insanın bir gelirinin olması insana güven veriyor.
benim 2022 maaşım hafta sonu cumartesiye denk geliyor? ptt kartım var senem dolduğunda bloke olacak hafta sonu cumartesi kimliğimle açık olan ptt şubesinden maaşımı alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan varsa yazsın?