Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Haziran Ayı (2.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Martın 5. başvuru yapmıştım yüzde 40 engelliyim şimdi e-devletten baktım 1415 lira yatmış görünüyor.

ya maaşlar bu gece saat 12 yatmıyormu sabahmı yatıyor saat 12 gidilse alınsa bakım gibi ben alamam şayette köydeyim

Arkadaslar Şoyle bir bakıyorumda kimi gununden once kart ıle alabılıyor falan demiş kimi ayın 5 inde herkesınkı yatar demiş.
Aslında bunu anlamak kolay degil cunki ben ayın 7 sınde alıyorum daha once hıc 6 sında veya 5ın de almadım kart ılede kontrol ettım tam gununde yatıyor.

Tahmınlerım dogrultusunda bence Bolge bolge şehır şehir odemeler farklılık gostermekte.

Kucuk sehirlerde Ayın 5 nde toplu sekılde herkesınkı yatabılır kartı olanlar parasını gununden once alabılırler dıye dusunuyorum.
buyuk sehırlerde cumartesıye denk gelenler bıle pazartesı zar zor aldıklarını dusunuyorum.

Bazı arkadasların bloke dedıklerı kart olayı sende 1 defa olmak uzere sahsen pttye gıdıp kartı guncellemelerı gerekmektedır. Bu kişinin Ölümü sagmı acısından yapılmaktadır. Hanı loris dıyorsunya zaten sıstemde bellı olur dıye evet sıstemde gozukur ancak kişinin olum bildirisi yapılırsa sistemde belli olur yapılmazsa maası 1 baskası tarafından cekılebılır kontrol amaclıdır.

Kartınıda guncellemeden ptt lerden kımlıgın ıle paranı alabılırsın.

Bu geceden iibaren 0/5 lar maasını alacaklar. Herkes rapor oranını ve aldıgı maaşı yazarlarsa sevınırız iyi aksamlar.

doğum tarihi son numaram 5 ancak hep 5 inde yatıyor ve gece 12 den sonra yatmıyor bir kez gece bakmıştım yoktu ama sabah baktığımda yatmıştı.

doğum tarihine göre belirlenen günde mi alabiliyoruz yoksa yarın herkes maaşını alabiliyormu benim maaş miktarı edevlette görünüyor yatırılmış yarın alamayacakmıyım edevlette ödemeniz hazıır yazıyor en iyisi pttye gitmek

TURBEY;

tc kimlik numarasının son numarasına göre tarih yazanlar doğru ancak sadece büyük şehirlerde o şekil oluyor diğer illerde tüm maaşlar ayın 5 inde yatıyor eğer e-devlette yatırılmış gözüküyorsa ptt den çekebilirsin

semihoner;

aydınlattığın için tşkler bencede mantıklı olan bu ptt paran yatmış ama vermem şu gün gel demez sanırım :)

TURBEY;

yatmış ise veremem felen diyemezler , ki sende ptt kart yokmu tüm engellilere yolladılar banada geldi kart ile daha basit para çekmek hiç yoktan cins cins ptt gişe memurlarıyla polemiğe girmiyoruz

ben ilk kez maaş alacam ptt kartım yok gelmedi harbiden cinsler paranı yüksek sesle sayıp veriyorlar ne işlem yaptığını yüksek sesle söylüyorlar bikaç kez şahit oldum

TURBEY;

bende ilk kez alacam e-devletten alacağım meblağı gördüm sen ne kadar alacaksın....

TURBEY;

ilk kez alacaksan ptt den değilde ziraat bankasından alabilirsin diye biliyorum çünki ilk alınan toplu parayı ziraat bankası veriyordu eğer değişmedi ise.

forumda sormuştum artık tüm maaşlar ptt üzerinden ödeniyor denildi ziraatbankasına sordum bişe bilmiyorlar ziraattaki tüm bakiyelerini sorgulat dediler sadece demekki tek kaynak ptt

yatmış maaşlar e devlette yatmış gözküyor

Yüzde 40 ile nasıl 1415 lira oluyor ? Benim yüzde 48 6 şubatta başvurdum 1698 lira yatmış yarın çekebilir miyim bu arada :-D

84 lü t [FONT=Tahoma]1.274,07 TL yatirmışlar istanbul[/FONT]

ptt kartım var bugun gittim yatmamış yatar dediniz yanlış bilgi vermeyin lütfen

e devletten baktım 84 lü %74 yatmiş gözüküyor ama ptt gittim ayin 9 zu gel dedi

Edit...

Son düzenleme:
benim e devlettede yattı görünüyor ama yatmamış yani 5'inde yatmıyor bütün maaşlar

E devletten görünüyor çekebilir miyiz acaba yoksa 1988 kıyı ayın 10 unda mi gitmem gerek

sabah pttye gittim alamadım daha maaş günün gelmemiş dedi edevlette para yatırılmış görünüyor nasıl iş anlamadım bekleme işkencesine devam!

Üst Alt