Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2016 Eylül Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

arkadaslar bnm maaşım 32 tl gözüküyor bunlar dalgamı geçiyor bizimle acaba ekpss le yerleştik diyemi böyle ama iş başı yapmamız2 ayı bulucak

arkadaşlar benim maaşım 2042,00 tl görünüyor başvuru tarihim mayıs rapor tarihim mart 2016 nedir acaba neden fazla

Bayram kıyacı geçmişlerdir yada yanlışlıkla fazla yatırmışlardır.

Yanlışlık yok Murat. effektor sana birikmiş maaşla eylül dönem maaşı birlikte ödenecek. Özet geçeyim şimdi. Sen mayısta başvurdun. Aylık başlangıç tarihin 1 hazirandı. Fakat ödemen haziranda yapılamadı. Dolayısıyla haziran dönem maaşınla eyll dönem maaşı toplam 2042 tl küsur tuttu. Haziran dönemi ( haziran, temmuz, ağustos). Haziran ayının tutarı 326,59 tl , temmuz ve ağustos ve eyll dönemi ( eyll, ekim, kasım) 1 aylık tutarı ise 342,92 tl. Yani 342,92 ile 5'i çarp ve 326,59 ile topla. Sonuç 2042 tl küsurat çıkacak. Bu arada rapor oranın da yüzde 40-69 arası. Maaşını güle güle kullan. Not: arkadaşlar ilk sayfadaki maaş tutarlarına 2 aylık farklar eklenmedi. Farkları ekleyerek alacağınız tutarları sabit başlıktaki son sayfada sonradan yazmıştım. Telden yazıyorum link veremiyorum. Hesaplarım doğru. Zaten artık e-devletten de öğrendiniz.

Kalem çok teşekkür ederim sormak istediğim bir soru var peki siz eylül-ekim-kasım demişsiniz o tarihler daha gelmedi ben bunu alınca aralık ayı maaş alamayacakmıyım? sorularım için kusura bakmayın ilk kez aylık alacam nasıl işlediğini bilmiyorum bu maaş durumunun. engel oranım %66 yani 40-69 arası

Ablam telden zor yazıyorum. Ev internetim bağlanmadı henüz. Kısaca anlatayım. Anlamadıklarını ev internetim bağlanınca ayrıntılı anlatırım. 2042 tl içinde eylül dönemi de var. Ve aralıkta aralık dönem maaşını da alacaksın tabi 2022 aylıkları 3 aylık olarak dört dönemde peşin olarak ödenir. Sen eylül dönemini ( eylül, ekim, kasım) bu ay birikmiş paranla birlikte peşin alacaksın. Aralık dönem maaşını ( aralık, ocak, şubat) ise aralıkta 1028,76 tl olarak peşin alacaksın. Muhtaçlığın devam ettiği sürece ödemelerini almaya devam edeceksin

Aralık'ta da alacaksınız. Biz 3aylik maaşları onceden alıyoruz. Yani aralik ocak Şubat maaşlarını aralıkta alacaz

kalem hanım 32 tl para yatırmıslar bunun sebebı nedır benım raporumun süresi bitmişti. yenisini teslim ettim bundan dolayı olabilirmi acaba.

e devlete baktım 1592 tl yatmış rapor oranı %92

31 ağustosta maaşin bağlandığı bilgisini sosyal yardımlaşmadan öğrendim. Haftaya gelin dendi.bu gün gittik maaş yatmamış görünüyor. Aralıkta alırsız dendi. Doğum gunu n son rakami 4 yani ayin 9 na denk geliyor. 31 aralikta onaylandiysa eylülde maaş almamiz gerekmiyordu?

Sakallı, 2022 aylığı için aylık başlangıç tarihi, başvuru tarihini takip eden aybaşıdır. Ve ilk ödeme de bu tarihi takip eden ilk ödeme döneminde ödenir. Bu da eylül ödeme dönemidir. Lakin işlemleriniz eylüle yetişmemişse tüm ödemelerinizi aralıkta aralık dönem maaşıyla birlikte toplu alırsınız.

kalem abla bi sorum olacaktı size
ben daha önce 2022 maası alıyordum.bagkur nedeniyle gitiim iptal ettirdim.
daha sonra 11 ay bagkurlu oldum iptal ettirdim.şuan 18,08,2016 tarihinde bavuru yaptım ama edevleete gözükmüyor eski bilgilerim ve çektigim paralar gözükü yardım durumuda bagkur nedeniyle iptal yazıyor eski bilgilerim görünüyor yeni bilgilerimi nereden takip edebilirim sosyal yardımlaşmaya gitiim raporun gelmedi dedi.hastanede %42 rapor verdi biz yolucaz size mesaj gelecek dedi beni aydınlatırmısın ablam

Kalem E-Devlet girdim 49 tl gözüküyor sebebi ne ? doğum 1995 52 raporum var

Aylığın kesilmiş senin. Sana. Sadece 2 aylık fark ödenmiş. İçerde de bi öiktar paran varmış demek ki toplam 49 tl yazıyor. Raor oranına göre 2 aylık farkın 32,66 tl. Gerisi de çekmediğin tutardır.

Kalem ben raporum süre bitmiş yeniden haziran yeni rapor aldım 52 rapor verdi 3 ay kadar sonra baktım böyle çıktı anlamadım

Rapor bitim tarihi kaçtı? Eger rapor tarihi dolmuşsa ve sistemden yeni rapora ulaşılamadıysa aylık kesilir. Aldığın yeni rapor sürekliyse yeni rapor vakfa ulaştığı takdirde ve muhtaçlığın da devam ediyorsa aylığın kesildiği tarihten itibaren tekrar açılır ve alamadığın aylıkları toplu alırsın endişelenme. Önemli olan yeni raporun vakfa ulaşması ve kurum kayıtlarına geçmesi. Tabi muhtaçlığının da devam ediyor olması gerek.

Kalem Aylık kesilmemiş ki 5 haziran bitmiş peki aralık 2056 TL toplu alacak mı biz ?

Aylığın durdurulmuş yani. Sonuçta eylül dönem maaşı yatmamış. Yatırılan para 2 aylık fark sadece. Sen diyorsun 49 tl yattı diye. Sen en iyisi e- devlet bilgilerini şuraya kopyalasana bi bakayım. Kimlik bilgilerini gizle ama

Dogum günü derken yıla yoksa günün son rakamimi ele aliniyor

yılın son rakamına göre mesela son rakam 1 ise ayın birinde gibi

Kusura bakmayin çok/soru sordum bugün. Ama bizim ilk başvurunuz nazil hareket edecez konuda bilmiyoruz. Onaylanmış ama sistemde görünmüyor. Aralikayina kaldi galiba
Ayın 8 in de maaş alacaklar, e devlette maaş tutarınız görünuyormu? Yoksa bir gün önceden mi tanimlanip ekranda görünüyor?

Aralık kalmıştır engelli ♿ maaşla gözüküyor e devlet de

kimler aldı aylıklarını erken alan varmı herkezin maaşı tam günündemi yatıyor ne güzel erken alıyoduk

erken alan varsa sölesin bizde gidip çekelim beklemeyelim bosa

bende bugun pttye gittim yarın yatacak dediler su tc nın son rakamı işi sanırım bana uymuyor anlamadım gitti..son rakamı 6 olup bugun parayı alan varmı..

Doğum darıhınısizin son rakamına göre 1958 sekizinde alacam

dogum tarihimin sonu 6 yüzde 41 raporum var 1061 tl çektim arkadaşlar ptt den

Üst Alt