Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2016 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

E devletten baktm ödememiz hazırdır diyor cekebilen varmı arkadaslar?

2022 maaş ödemeler 06.06.2016 yani pazartesi günü hak sahiplerine doğum tarihi ne göre aktarım gerçekleşecektir. Şunda ödemeler bekletilmektedir zaman gelmeden ptt kartlara paralar aktarım yapılmayacaktır ödeme bilgilerini detayını sayfa başlıkta görebilirsiniz NOT...2022 maaşlar bankaya aktarmak isteyen arkadaşlar var olduğunu görmekteyim 2022 maaşlar yalnızca P.T.T şubeler aracılığıyla ödenmektedir bankalara maaş aktarım yapılmamaktadır.aile sosyal politikalar Bakanlığı ile yapılan protokol anlaşması bu şekildedir. Maaşlar 3 aylık periyotlarla peşin olarak yalnızca ptt şubelerinden ödemeler yapilmaktadir

E yani bankadan alamayacaz mı maaşımızı ben kredi çekecedim simdi kotu oldu halk bankasına almayı düşünüyordum

murat6134 zaten zorla veriyorla sen emekli maaşı gibi banka banka gezmek istiyon sen paranı al otur yerine hem bu maaşla kredi verilmiyor ayda 489 TL ile nasıl kredi ödeyeceksin bilemiyorum

kalem abla bu gün sydv den memur geldi bize hane ziyareti 8 yıldır 2022 den maaş alıyorum ayrıca evde bakım maaşı alıyorum ev kira sonımdanuç ne olabilir emekli yaşlı bir annem var yanımda bizimle kalıyor şansıma bu gün evde değildi hanede 4 kişi olarak geçtiğimizi yazdı ben eşim ve 2 çocuğum sonuç ne olabilir?

ayrıca e devlete maaşım yatmış çekersem maaşımı bir sorun yaşarmıyım?

azad21 maaşını çek ablam. yersiz ödeme söz konusu bile olamaz. sosyal inceleme sonucunda muhtaç bulunmazsan eger, bu durumda aylık kesilir. lakin borç çıkartılamaz sana. o yüzden gönül rahatlığıyla maaşını çekebilirsin.
eger hanede kişi başına düşen aylık gelir 392,49 TL altındaysa maaşın devam eder. aksi durumda muhtaçlıktan çıktıgın yönünde karar alınır ve maaşın kesilir. böyle bir durumda da yersiz ödeme iddiasıyla borç çıkartılmaz. sadece maaş kesilir.

evet arkadaşlar e-devlet te maaşlar gözükmektedir. Geçen üç ay eksik alanların tutarı da verilmektedir. Bir sonraki eylül maaş döneminde görüşmek üzere hoşçakalın.

benim ilk maaş olacak.. 24 mayıstan beri e-devlette baktığımda "devam ediyor" yazıyor henüz herhangi bir meblağ yazmıyor, alabilecek miyim alamayacak mıyım acaba?

Alah razı olsun kalem abla çok teşekkür ederim ve hürmet ederim abla

Kalem;

abla ben 5 mayıs 2014 de işe girdim ve 8 mayıs 2014 te sigortam yapıldı. Ondan önce 2022 aylığı alıyordum. Sen bana haziran üç aylığını alma demiştin aldım bir sıkıntı olmadı. Arkadaş ta aynı sorundan muzdarip. ?

Loris 8 mayıs 2014 tarihinde sigortan yapılmış ve 9 haziran tarihinde de haziran dönem aylıgını çekmişsin. ben de sana çekme demişim. yersiz ödeme konusu olur demişim. ama bir şey olmadı diyorsun. e şanslısın ablacım:)
14 Eylül 2014 tarihinden önceki tüm borçlar terkin edildiğinden hakkında yersiz ödeme incelemesi yapamazlardı zaten. 14 Eylül 2014'te af geldi:)
2022 sayılı kanun şöyle der:
"GEÇİCİ MADDE 4: (Ek: 10/9/2014-6552/82 md.) Bu Kanun kapsamındaki kişilere bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihe kadar yersiz ödenen ve geri alınması gereken aylıklar ile bunlardan doğan ceza ve faizler terkin edilmiştir. İlgililer hakkında herhangi bir adli, idari ve icrai takibat yapılmaz. Yersiz ödemeler kapsamında maddenin yürürlüğe girmesinden önce idare tarafından yapılan tahsilatlar, ilgililerine iade edilmez"

Sayın kalem abla engelli maaşı aylık 730 olacakmı acaba oyle söyleniyor cvp lütfen

OKTAYPASA öyle bir şey yok ablam.gösterge sayısı belli. memur katsayısı da belli. bu konularda yapılmış bir mevzuat değişikliği de yok. 2016 yılının 2. altı ayı için 2022 aylık miktarlarını hesaplayacagım zaten. ama memur katsayısının enflasyon farkına göre düzenlenmesini bekliorum. gerçi en fazla 4-5 tl oynar ama beklemede kalıorum kesin hesap için. eylül ayının ilk haftasında 2016 yılının ikinci altı aylık 2022 aylık miktarlarını forumdan ilan ederim. az kaldı:)

eylül dönem aylıklarınız da fazla olmayacak. demin bir hesap yaptım % 70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylıkları için. aylık 510 TL kusuratıyla birlikte. 3 aylık da 1530 Tl ediyor. lakin memur aylık katsayısı enflasyona göre yeniden düzenleneceğinden bu rakamlar değişecek. en fazla 3-4 Tl artar. kesin hesapları en geç temmuzun ilk haftasında yayınlarım. (yukarıda yanlışlıkla eylül demişim.)

yarın ptt kart olanlar ceker herhalde dogum yılının sonu 0-5 olanlar çekenler yazarsa bizde boş gidip dönmeyiz ptt ye yakın olupta konturol edenler yazarlarsa cok minnettar kalırız yanlış bilgi vermemeniz önemle rica olunur

@Kalem;

yani tam zamanında işe girmişim :D İşimden de memnum çok şükür.

Kalem abla maaşlarımız yatcakmış pazartesi cok mutluyum :)

arkadaşlar benim doğum yılımın sonu yedi 1987 liyim pazartesi alacam
değilmi ben işe başladım maaşımı kesin diye dilekçede verdim ama
maaşımı yatırmışlar benden günah gitti bu son maaşım olacak
maaşı çekip çatır çatır yiyecem:D

2022 maaşı benim şubatta onaylandı bana martta yattmadı hazirandada toplu alırsın dediler ama edevletten baktım bana 1300 yatmış bana hangi ayın almış oldum

BUĞRA001

Şubatta onaylandıgına eminmisin subatta onaylansa mart itibariyle başlar yani mart nisan mayıs birikmiş olarak alırsın bide haziran temmuz agostos için bu dönemi alırsın yani toplamda 6 aylık almanız gerekmektedir. Hem zaten subatta onaylanmış olsa mart döneminde maaş almanız gerekmekte siz ilk defa alıcam diyorsnz bence bi yanlışlık var. E devletten başvuru kabul tarihi yazar ordan bak

Gs3434
Benim Bildiğim Kadarı ile Başvuru yaptıgı tarihten itibaren başlaması gerekir.

@BUĞRA001
Özür Durumunuz nedir? %70 Altı ise Aldığınız maaş 6 aylık tutar oldugunu gösteriyor.

engelli maaşları herkese hayırlı olsun ben vazgeçtim son maaşı almaktan çünkü geri alınırmış
bir sene içinde okadarda ihtiyacım vardı neyse sizlere hayırlı olsun

Ben mayısın ikisinde başvuruda bulundum.başvurum onaylandı.10 gündür maaş durumumda devam ediyor yazıyor.ama ne kadar olduğu yazmıyor.95 doğumluyum.oturduğum bölgedeki kurum eylülde maaş alırsın dedi.144 dü aradım bu ayın beşinde alırsın dedi.hangisine itimat edeyim bilemedim.sizlerinde fikrinizi almak istedim

biri bana engelli durumunu açıklayabilir mi
yakında yüzde 48 ile işitme engelli vergi indirimine hak kazanacağım erken emekli olacagım yasım 42 prim gün sayısı 8500 benim anlamadığım normal emekli mi yoksa engelli maasi mı alacağım ?

Hasret Hasret
aynı durumdayım,artık yarın ptt'de göreceğiz ne olacağını...

dephyr
vergi indirimiyle emekli olunca normal olarak yaşı gelmiş de emekli olmuş gibi emekli maaşını alacaksın

85lilerin bugün çekme gibi bi şansı yok demi

Üst Alt