Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2016 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

e devlette görünmüyorsa ptt yok diyecek öyle biliyorum

Ben ilk defa alıcam galiba insanın ağzından burnundan getiriyorlar n diyeyim.her şey çok belirsiz.yetkili merciyi arıyorsun onlarında düzgün bilgileri yok.

Acaba maaşlar doğum tarihinin son iki rakamına göremi yoksa son rakama göremi veriliyor

Kalem hanım benim %98 engelli 9 yasındaki oglum icin ocak 21 de basvuru yaptım subatta onaylandı fakat vakıftan martta alamayınca hazıranda tplu alırsın dediler fakat e-devletten gozuken para 1306 lira bu durumda ben toplu almıs olmuyorum ne yapmam lazım

BUĞRA001
E-devlette ödemeniz toplam 1306 TL olarak görünüyorsa size bir dönem aylıgı ve bir aylık birikmiş ödeme yapılmış görünüyor.
çocugunuz 18 yaş altı oldugu için sizin alabileceğiniz 2022 engelli yakını aylıgı tutarı 979,77 TL'dir.
1 aylık tutar da 326,59 TL
toplam olarak da 979,77 + 326,59 =1306,36 TL eder. (kesir kısımlarını yuvarladım)

bu durumda sizin başvuru tarihiniz Nisan ayında görünüyor. Nisan ayında başvuru olmuşsa aylık başlangıç tarihiniz 1 mayıs olur. bu durumda mayıs ayı ile haziran dönemi maaşı (Haziran,temmuz ve agustos) ödenmiş görünüyor size.

ama siz ocak'ta başvurdugunuzu ve şubatta onaylandıgını söylüyorsunuz. lütfen e-devletten 2022 engelli yakını aylıgı durumuna bakıp oradaki bilgileri buraya kopyalayın. bir bakayım ben de.

NOT: 2022 engelli yakını aylıgı alanların 18 yaş altı çocuklarının rapor oranı isterse % 100 olsun 3 aylık ödemeleri 979,77 TL'dir (2016 ilk altı ayı için geçerlidir bu miktar)

Son düzenleme:
Tarih yazmıyor ben daha öncede alıyordum 2009 yılında o tarih yazıyoreşim sigortalı işe girdigi için kesilmişti

nasıl kopyala bilirim

arkadaşlar e devlete baktım 1469 tl ödemeniz hazır henüz çekilmedi yazyor raporum %92

haklarkanunu;

Öyleyse;

Doğum günü son rakamı 0-5 olanlar bugün, 1-6 olanlar Salı, 2-7 olanlar Çarşamba gibi gözüküyor.

Günaydın arkadaşlar.ben mayısın ikisinde başvurmuştum 25de onaylandı.haziranda alırsın demişlerdi şimdi aradım eylülde dediler raporum%75 eylülde ne kadar alırım.yani haziran temmuz ağustosuda verirlermi

Hasret Hasret

benim durumum da aynı 24ünde onaylandı ama yatmamış..raporum %76..eylülde iki dönemlik alacağız..1469,65+1469,65=2939,3

İbrahim bey eylülde 3liramı alacaz.yani hepsini birdenmi verecekler parçs parçamı alıcaz

Hasret Hasret

Başvuru tarihinden sonraki ay birikmeye başlıyor.Mayısta başvurduk,başlangıç ayı haziran..Haziran+temmuz+Ağustos birikmişiyle birlikte Eylül dönemi 3bin liraya yakın ediyor.Odemeler birikmiş alacaklarla birlikte yapılıyor.Yani eylülde iki dönemlik alacağız.

85 liyim bugün çektim maaşımı darısı size arkadaslar

illa kullanıcak ptt parayı nolur sanki hepsinide geçse hesaba karttan ceksek sonu 8 yatmamış hep bi gün önceden cekiodum :( sonu 3-8 olup karttan ceken varmı

Doğum tarihi son rakam ama yatmamış ? Başka var mı yatmayan ?

selam arkadaşlar doğum tarihi 4-9 olup ptt karttan bu gün maaşını alan varmı acaba

zamlıyı eylülde alcaz dimi gecen aylıkta bin küsür aldık sorasında 900 küsür

Üst Alt