Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2017 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

hakan0650

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana][FONT=sans-serif] Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.[/FONT]
[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.[/FONT]
[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.[/FONT]
[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.[/FONT]
[FONT=sans-serif]• Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.

[/FONT]
NOT: Ödemeler 1 Haziran Perşembe Günü Başlıyor

01/01/2017 – 30/06/2017 Tarihleri arasında[/FONT]
[FONT=Verdana]•%40-69 engelli aylığı: 1059,64 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]•%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı: 1589,47 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]•18 yaş altı engelli yakını aylığı: 1059,64 TL[/FONT]
[FONT=Verdana]•65 yaş üstü yaşlılık aylığı: 705,62 TL

Mart Ayın Da 2 Aylık Fark Alamayanlar Muhtemelen Hazian da Alacaktır.[/FONT]

3 ayda bir bunların 3 katını mı alacağız yoksa her ay mı bu kadar?

Haziranda ise girecek kişi haziran maaşını alabilirmi?(2022)

Evet 3 aylık maaşlar arkadaşlar fark alamayanlar en yüksek 90 TL olarak alir

22 günb kaldı kac para alcaz hic bilmiyorum en son bildi,gin 1620$90 tl zammı var

arkadaşlar engel oranına göre deşiyor 2 aylık farklar tekrar söyleyim martta alanlar almayacak 70 ve üzeri engeli olanlar 90 tl alıcak
oran düştükçe fiyatta düşer

benim bildiğim haziran aralık aylarında 2 aylık fark ödenmio
ama martta eksik para alan varsa bilmem ben tam aldım martta

Enflasyon oranları bilginiz gibi 12lere dayandı ilk 4 ayda 5.6 arttı.
memur ilk 6 ay çin %3 aldığı için en az %3 -%4 enflasyon farkı+%4 %toplamda%8 zam alabilir net rakam 3temmuzda belli olacak .net maaşları ve farklarını ozaman yazarım.

arkadaşlar, Haziran'da alacağınız 2022 aylığı miktarları şu şekildedir:

[SIZE=2]01.01.2017-30.06.2017 döneminde geçerli olmak üzere 2022 aylık miktarları şu şekildedir:

65 yaş üstü yaşlılık aylığı: 705,62 TL (1 aylık miktar 235,21 TL)

%40-69 engelli aylığı: 1059,64 TL (1 aylık miktar 353,21 TL)

%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı: 1589,47 TL (1 aylık miktar 529,82 TL)

18 yaş altı engelli yakını aylığı: 1059,64 TL (1 aylık miktar 353,21 TL)
[/SIZE]

haziran'da fark almayacaksınız. tüm fark ödemeleri mart'ta yapılmıştır.

haziran dönemi 3 aydan oluşur=haziran, temmuz ve agustos

1 Temmuz 2017 itibariyle 2022 aylık miktarları yeniden belirlenecektir/zamlanacaktır. ama siz haziranda ödenen temmuz ve agustos ayının farkını eylül'de alacaksınız. yani haziran dönem ödemelerinde zam yok.

musty35 sorunu okumuştum cevap verecektim ama unutmuşum. şimdi aklıma geldi cevap vereyim hemen.
haziran'da işe girerse maaşını çekebilir tabi. ama sistem aracılığıyla SGK sorgulaması yapıldığı takdirde aylık kesilecektir. bahsettiğin kişi eylül dönem maaşını alamaz. ama haziran dönem maaşına bişi olmaz. tavsiyem, haziran dönem maaşını çeksin sonra çalışmaya başlasın, çalışacaksa:)
ama bu kişi mayısın son gunu bile çalışmaya başlasın haziran maaşını çekemez yersiz ödeme konusu olur bilgin olsun. mayıs'ta çalışmaya sakın başlamasın:)

pesin alıyoruz ama maasi haziran temmuz agustos.
Kalem Teşekkürler.

musty35 biliyorum ablası maaşı peşin aldığınızı:) onu bilerek cevap verdim zaten. haziran maaşını çektikten sonra çalışmaya başladığı takdirde aylıgı fesh edilir sadece. ama peşin ödenen o haziran maaşını geri istemezler.
ama bu kişi mayıs ayının son gunu sigortalı çalışmaya başlasın ve sonra da haziran dönem aylıgını çeksin, yersiz ödeme konusu olur:)
kesinlikle mayısta çalışmaya başlamasın. maaşı çeksin ondan sonra çalışmaya başlasın:)

haftaya deil haftaya bugün başlıo maaşlar
yaa sabırrr

heyecan artıyo
son 11 güne girdik
bu pazartesi deil öbür pazartesi

not 1 haziran perşembe başlıyor yazmışsın . orada bir yanlışlık mı var ??

yanlış bilgi vermeyiniz.1 haziranda başlamıyor;

[FONT=Verdana][FONT=sans-serif]Doğum tarihinin son rakamı 0 ile 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=sans-serif]Doğum tarihinin son rakamı 1 ile 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=sans-serif]Doğum tarihinin son rakamı 2 ile 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=sans-serif]Doğum tarihinin son rakamı 3 ile 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=sans-serif]Doğum tarihinin son rakamı 4 ile 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.[/FONT][/FONT]

Üst Alt