Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2017 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

Madem 3700₺ vardı niye550₺ aldın? Hata var bu işte

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alırsın belki

2022 maaşında geri ödeme olmaz

Iyi gunler , oglum 1 yasinda ve %78 engelli raporu var. Bende işsizim su siralar ve.2022 ye basvurduk cikti dediler. Ilk defa.eylul ayinda alacaz nasip olursa, benim sorum, 18 yas altiengelli yakini ayligimi yoksa %70 uzeri engelli ayligimi aliriz?

Son düzenleme:
ahmet yusuf
18DEN küçükse, oran % 70 ve üzeri olsada degişmez

Son düzenleme:
volki_80 senin iş baya karışmış. mart'ta 550 TL aldığını yazmışsın. 550 TL miktarında bir ödeme yoktur 2022 aylıklarında.
mart'ta PTT'den 550 TL mi çektin yani ? böyle bir şey mümkün değil. ayrıca e-devlette 3700 TL ödeme yazıyor diyorsun. o 3700 TL olamaz 3708 TL'dir. 7 aylık 2022 aylığına tekabül eder. e-devlet ekran görüntüsü de isteyeceim senden. ayrıca şu 550 TL'nin hikayesini bilmek isterim:)) yahu ablası oyle bir ödeme yapılmasına imkan yok 2022 aylığında. bu mesajımı gördüğünde doğru şu linkte kendi başlığına yazacaksın, ordan devam edeceğiz. burası daha fazla karışmasın. ayrıca senle işimiz uzayacak geçip de sayfalarda senin mesajlarını aramak zorunda kalmayım. evet seni bu başlıkta bekleyeceğim gelir gelmez şu linke yaz: https://www.engelliler.biz/forum/20...-maasim-kesilmis-itiraz-edebilir-miyim-4.html
sakın bu başlığa yazma, işimi zorlaştırma.

1 yaşını yeni doldurdu. %78 engeli. Hangisi olur yani

Maaşini ceken varmi arkadaslar bugun maaslar yatmamis ve ptt kartlarda pasif olmus galiba eksik evrak filan diyor atm ye sokunca benimkinde konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi

Arkadaşlar ben icerden cektim saat 9.00 gibi dogum tarihimin sonu 0

icerden cekmeniz lazım hatta yaşlı bi amcada geldi oda ptt matikten cekememiş icerden cekti

ya zaten 3 ay bekliyo bu insanlar bide böle yapıyolar nerde kaldı engelliye saygı yok

hayırlı akşamlar kardeşlerim

Ama para hesapta gorunmuyor nasil veriyorlar icerden para yattiysa hesapta gorunmesi lazim kart pasif durumda olsada

Ben afyondayım cektim arkadaşlar

sordum memura niye kartıma yatmadı iceri yattı diye günü gelmemiştirvfalan filan dedi ama icerden cektim

Yani dicem engelliye saygı diye bişey yok

olur mu öyle saçmalık benim tam günü bugün

Bankamatik te sıkıntı var demektir

Bankamatikle ilgisi yok eksik evrak bulunmaktadir diyor benim kartta bakiyede 4.90 diyor yatmis gorunmuyor zaten yatsada cektirmiycek atm den

Yatmamış demek ki

Karttan cekilmiyomu simdi kartlarda sorun mu var?

kimse çekmemiş neyin bilgisini verecekler yarını beklicez artık

Kardeşim cektik dedik ya hasmin allah

ne haliniz varsa görün arkadaş yalan borcum mu var size yazıyoruz hala kimse cekmemiş diyo adama bak ya

gecelerinhakimi

eksik evlak diyince ptt şübesine gittinde 5dk da hallediyollar sorun olmuyor şubeye ugrayin halletsinler bana cok oldu :)
benim asıl sorunum her zaman 5 inde düzgün yatiyordu benim gibi başkalarida var galiba sağlik olsun diyerim bekleyerim

yunus-emre

Eyvallah yunus emre kardeş hangi evrak eksik oluyo peki ne evrak istiyolar bilgi verebilirmisin sen atm ye gidip baktin mi hesabina

hayır kardeşim kasadan görevliden bahsettim biraz izah ettim aldım bugun

Paralar hesaba gecmis arkadaslar benim kartim cekmedi eksik evrakiniz var diyo baska bi bankanin atm sinden cektim az once iyi aksamlar herkese

Üst Alt