Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2017 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

arkadaşlar e devletten yatmış cekebilirsin diyor atm bakıyorum para yok normalde 4 de cekiyordum normal mı 😂😂 yoksa devlet 3 aylıklarımıza el mi koydu

kimlik le brb gittinde 5dk da hallediyollar öldümü kaldimi kim cekiyor die galiba böle bi kontrol sistemi var 5dk icinde hallediyor kimli karti götürmen yeterli oluyor

Evet eskiden senedebbir karta aktive ediliyordu gercekten o engellimi aliyo diye sonradan kaldirdilar .sanirim sorun aktive sorunu.

slm

sonu 6 olanlardan maaşını alan varmı arkadaşlar

Ahmet Yusuf

%40_69 arası 1059,64 tl (18den küçük oran farketmez ve Basvuru tarihinden sonraki ayın birinci günü maaş baslar ve maaş Eylül dönem faklı olcak.

Benim kizimda 1 bucuk yasinda mart aynin ortasi yada sonunda maas icin basvurdum ve haziran ayinda masimi aldim 1 .766 tl olarak cektim raporumuz %60

Her zaman bu sekil mi olacak bir keremi aceba hanede 5 kisi var

353*5=176dogru
Mart Basvuru, Nisan bir maaş baslar nisan+Mayıs +Haziran dönemi (Temmuz, Ağustos, eylül) toplam beş ay ödenmiş
Yok her zaman böyle olmayacak Eylül dönemi +iki ay ek ödeme olacak

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 ayda ne kadar alacam anlamadim lutfen anlatirmisiniz simdiden tesekkür ederim

selam abla alıcagın tutar rapor oranına gore yuzde 40-69 arası suan 1059 lira yukarı rapor oranı 1589 falan

günü gelen içeriden çekebiliyor mu arkadaşlar yoksa 1 gün sonra mı çektiniz?

ayse tekayak

Temmuz ve agustos farkı olacak bunuda Eylül dönemi alacaklar (bu fark memur maaş zammı kadar olur henüz zam belli degil)

Arkadaşlar ben maaşımı aldım kartı takdıgımda eksik evrak die bildiri cıktı girdim içeri sordum nedir die ANKARADAN talimat gelmiş güncelleme ile ilgi kim hayatta kim yok engelli güncellemesi ile ilgili isteyen o ekranı gecip artı parasını cekebilir ben güncellemeden paramı cektim artı para derken ben havuz kullanıom eksiye iniom isteyen havuz avans para kullana bilir benim vergi borcu devlete borclu oldugum için 250 lira eksi hesap acıldı bununda 3 aylık faizi 14 lira kesilior ihtiyaç sahipleri havus avans para havuzu actırabilir devlete borcunuz yoksa 400 liraya kadar avans hesap acabilior ptt de bilginize maaşınız bereketli günleriniz sevgi dolu huzurlu mutlu geçsin saygılar

Verdiginiz bilgi icin cok tesekür ederim ben üyeligimi nasil iptal ederim veya bu sitenin üyesi üyeligi mi iptal edebilir mi

Ayse,
Admine öm at

Arkadaşlar selamlar , ben maaşımı uzun zamandır Denizbank atmlerınden alıyorum ben derken yanı annem gıdıp cekıyor . Bu ay fark ettım kı 15 tl işlem ucretı kesilmiş ve 140 tl cıvarı da eksik bakiye var 1400 tl çekebilmiş .Oysa e devlette hesabımda 1589 tl görünüyor. Burda anormal bi durum söz konusu mu sizce ? Ne olmuş olabılır ?

Hesab işletim ücreti Dicem ama alınan para cok fiş almışmıydınız. Yada paramı yok tu atm de.

Evet fiş getırmıstı zaten orada yazıyordu 15 tl işlem ücreti diye ...

Bakiye kac yazıyor

İyi akşamlar ben annem için bakım aylığı alıyorum ayriyeten 2022 maaşı da alabilir miyim

Bunun için evdeki kişi sayısı ve baska gelir var mı? Bilmek gerek.

geffrydawn e-devlette 2022 aylığın için "1589 TL ödemeniz hazırdır" diyorsa bu şu anlama gelir senin hesabına 1589 TL tam olarak yatırılmıştır. yani 2022 aylıgının eksik ödenmesi asla ve asla söz konusu değildir bu durumda.
2022 aylığın tam olarak yatırıldığına göre sorunun kaynağını gidip parayı çektiğiniz ATM' nin baglı olduğu bankaya (denizbank)sorun:
"benim aylığım 1589 TL olarak yatırılmışken neden eksi bakiye vardı ve biz ancak 1400 TL çekebildik?" diye soracaksın.
burada ihtimal yürütmek istemiyorum. doğrudan eksik paranın peşine düşün. sorunun kaynağını öğrenin. gelişmelerden benim de haberim olsun.
NOT: PTT kartınla çektiysen parayı, PTT'ye de sormanız gerekir. bu arada annene hiç avans çekip çekmediğini de sor.

geffrydawn yukarıdaki yazımı okudun mu? dediklerimi yap sonra da gelişmelerden haberdar et.
senin 2022 aylığın 1589 TL olarak hesaba yattı. bu konuda sorun yok. bi şekilde bu 1589 tl'den para kesilmiş. ne için kesilmiş bunu öğren. yukarıda detaylıca ne yapman gerektiğini anlattım sana.

Haklısınız Melek hanım , Denizbank ve ptt ye dırek gıdıp Ögrenmek şart oldu . Avans olayını da bılmıyordum sanırım benım kartımı Denizbank oldugu ıcın avans kullanılamıyor. Ptt kart alsam daha ıyı olacak artık hem işlem ücreti alınması da 15 tl de olsa can sıkıcı . Teşekkürler . Önumuzdekı hafta ılgılenıp sızlerı de bılgılendırırım .

geffrydawn denizbank kartla çektiyseniz maaşı, bu durumda muhatabın tamamiyle denizbank. hesap işletim ücreti de alamaz üstelik.
denizbank'a gidip hesabına tam olarak yatırılan 1589 TL'den hangi gerekçeyle kesinti yaptıklarını öğren ve geri iste.
şundan kuşkun olmasın. 2022 aylığı olarak sana 1589 TL yatırıldı. e-devlette de yazıyor bu. burada sorun yok. sorun denizbank'ta.

Evet kesınlıkle e devlette 1589 tl yazıyor zaten o yuzden bı haksızlık oldugu dusuncesındeyım .

Üst Alt