Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2017 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

geffrydawn yalnız ben 2022 aylıgını denizbank kartıyla çekebildiğinizi bilmiyordum? denizbank kartıyla 2022 aylıgı çekilebiliyor mu?

Aslında şöyle ; 2006 yılında maaş baglandıktan sonra ptt şubesınden kendım gıderek alıyordum maaşımı ancak sonrasında ptt bana bu kartı yolladı Denizbank ile o zaman sanırım ortak bi çalışmaları vardı . Ondan berıdır de bu kartla çekıyorum maaşımı Denizbank atmlerinden . Belkı de Denizbank a gitsem sizin burda hesabınız yok bıle dıyebılırler de :) Ama durum bu ..

geffrydawn :) e halen bilmediğim çok şey var demek ki:)
ben mevzuatta iyiyim. böyle uygulamaya yönelik şeyleri takip etmiyorum. baksana detaylardan haberim yok:)

NOT: ha, bak 2022 aylığın PTt'ye yatırılıyor. denizbank kartınla denizbank ATM'den ptt'den çekmişsindir. (bu konularda teknik bilgim yok anlatamıorum da)
denizbank kusurum yok diyorsa PTT'ye sorarsın hesabı o zaman. ama ben denizbank'tan kaynaklı olduğunu düşünüyorum nedense.

tüm 2022 aylıkları PTT aracılıgıyla ödenir.

:) Her iki kuruma gitmem şart sonucuna vardık sanıyorum . Mevzuatlar konusunda daha çok danışmam gerekecek sanırım size ;)

geffrydawn banka, PTT vs bu işlerden anlamam pek. ama mevzuatta çok iyiyim.
mevzuat konusunda seve seve yardımcı olurum:)
son olarak, işi sağlama almak açısından senden 2022 aylığı ile ilgili e-devlette yazan bilgileri kimlik bilgilerini gizleyerek buraya kopyalamanı istiyorum.

geffrydawn tamamdır:) 1589,46 TL ödemen yapılmış ama çekilmiş olarak görünüyor.
şimdi maaşını çektiğin atm ve karttan dolayı denizbank'a gideceksin. denizbank'la sorunun senin. o da sorunun kaynagını bulamazsa ptt'ye gideceksin. ama en başta da dediğim gibi bu işin sorumlusu denizbank gibi görunuyor.
kısacası 1589, 46 TL'den yapılan kesintinin kaynagını bulacaksın ve senden kesilen parayı alacaksın. ne PTT ne de denizbank 2022 aylıgından hiçbir şekide kesinti yapamaz, işlem ücreti alamaz.
gelişmelerden de beni haberdar et.
şu işi çözelim sonra denizbank ve ptt işinde teknik bilgi konusunda senden yardım alırım:)

Evet çekilmiş görünüyor ancak benım elımde 1420 tl ve kesilen 15 tl lik işlem ücreti fişi kaldı :) 150 tl mın pesındeyım onumuzdekı hafta kesınlıkle banka ve ptt hangısıyse sorumlusu almalıyım kalan paramı ;) Teknık bılgı edınırsem söz senınle paylasıcam :) Bu arada avans konusu nedır ? Çok mu sordum acaba

Öncelıkle ben alacagımı halledeyım sonra avans pesınde kosayım o vakit :) 400 tl avanstan bahsedıyor arkadaş yahu ne guzelmış ;) İlgin için teşekkürler

400 TL veriyorlar hesabın oldugu için (promosyon) diyelim

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ptt ye gıttıgımde bununla ılgılı işlem yapmak gerekıyorsa onu da halledeyım barı ...

Tahattüt alırlar( 2022 maaşı mı) burdan alacagım diye

Evde 4 kişiyiz sadece bir kişi çalışıyor o da 1650 alıyor

960+1650=2610:4=627 küsür gelir 2022 maaşı için evdeki kişi başı(423,58 TL) geçtiği için alamazsınız

PTT karti Denizbank tarafından verilmiştir arkasinda mülkiyeti Denizbank aittir yazar.
denizbank atmlrinden cekerbilirsiniz. kart Denizbank kartı olmasına rağmen işlem parası kesiyor bu o zaman da tartışılmıştı.denizbankta hesabınız olmadığı için avansta vermemesi lazim mantıken banka bu adama boşa para vermez .
Sizin kartına üstünde ne yazıyor pttkart mı Denizbank'ın kendi kartımı.

Evet( 2022 maaşı için) bakım maaşı ve(bakım maaşı için) alınan 2022 maaşı gelir sayılıyor

Ben mart ayinda basvurmustum haziran ayinda maasimi aldim ve evde 5 kişi yasiyoruz aldigim para 1.766 tl eylül ayindada bu şekil mi alırım

Eylül dönemin de 2 ay ek ödeme diye cevap gelmişti anlamadim

ayse,
Haziran sonu enflasyon. Ve memur maaşı katsayısı belli olur bundan dolayı 2022 maaşı Eylül dönemi ödemesine iki ay (Temmuz, Ağustos) aynı farkı yansır

2022 maaşı alanlar (form imzalıyor) isterse hesabında para olsun olmasın - 400 TL inebiliyor güzel bir uygulama bence

Ptt de gidip yapiyoruz demi birde maasimi alinca maastan 400 tl düsuk aliyoruz bu uygulamayi alinca degil mi birde ben haziranda cekmistim maasimi bu uygulamayi yarin yaptirirsam hemen alirmiyim

PTT den alınır
GERİ ödeme varmı bilmiyorum. PTT ye gidince görevliye sormak gerek

*veli*

bence bu promosyon değil,avans yada kredi kısaca geri dönüşümlü.

mka,,geri ödeme yok sanmıştım, emeklilere verilen gibi ama öyle değilmiş her üç ayda - 400 TL ye iner ve sonraki dönem o para geri alınıyormuş (mesela %40 1059tl ya isterse 1459 TL ceker sonraki dönem hesabına 659 TL yatar - 400 kullanıp yine 1059 ceker) güzel bi uygulama

Ben haziran ayinda 1. 766 tl cekmistim raporumuz %60 eger bu 400 tl avans alirsam eylül ayinda ne kadar maasimi cekerim

Üst Alt