Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2017 Haziran Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

ayse tekayak valla avans kısmıyla ilgili bilgim yok. avans çekmeyle ilgili bilgiyi PTT'den almaya çalış.
2017 yılının ikinci altı ayının 2022 aylık miktarları henüz bellli değil.
en geç temmuz ayının ilk haftasında 2022 aylık miktarlarını hesaplayıp bu başlıktan yayınlarım. eylül'de eline geçecek miktarı kesin olarak öğrenmek istiyorsan biraz sabredeceksin:)

Melek hanım , bugun PTT ye gıttım dedıgınız gıbı yapıp . Ptt denızbank ısbırlıgı bıtmıs o yuzden benım denızbank atm den cektıgım maastan işlem ucretı olarak 15 tl kesılmış . Eksık olan 150 tl ise daha önceden kredı olarak cekım yaptıgımızdan dolayı kesılen mıktarmıs. Ancak ben 400 tl avans kullanmak ıstıyorum dedıgımde bızım boyle bır hakkımızın olmadıgını soyledı oradakı gorevlı hanım efendı. Eskıden vardı sımdı ne sıze ne emeklılere yok bu avans uygulaması dedı , ben ısrarla burda nette forumda okudugumu soyledım ancak avans uygulamamız kesınlıkle yok alamazsınız dedı . Kredı de avans da ptt kartımla alamıyormuşum :( Israrla sordum aldıgım cevaplar bunlar oldu . Avans olayı olsaydı sevınecektım . Denızbank la da herhangı bı ılıskım kalmamıs bunu da ogrenmıs oldum .

geffrydawn bilgilendirme için çok teşekkürler. eksikliğin sebebi anlaşıldı yani. neyse bu işleri öğrenmiş oldun bundan sonra dikkatli olursun. PTT kart çıkarttın di mi?

Ptt kart tamam lakin avans yok :) Ben teşekkur ederım sıze ılgınız ıcın ...

Bankalar eskisi gibi önüne gelene kredi /kredi kartı vermiyor .

Üst Alt