Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı Aralık 2012 (4. Dönem) Maaş Tutarları ve Tarihleri
destiny07,
2013 mart maaşı = 2012 Aralık maaşının %3 zamlı hali + 2 aylık zam farkı (2022 için baz alınan memur katsayı değişmezse, değiştiyse + olarak yansır.)
şey destınıy pardon
2012 ilk 6 ayın katsayısı deişmişti farkı eylülde almıştık 2. 6 ayında katsayısı deişmiş olabilir ya aralık ayında alırız fakrkı
yada martta eylül maaşı 766 dı ilk 6 ayın katsayısı değiştiği için 817 almış
martta 20 tl mi zamlı olacak.bence her ay verseler rapor oranına göre daha iyi olur.3 ay çok uzun süre.ama 2022 servisi sydv vakıflara devredildiğine göre aylık olarak verebilirler.2013 den sonra.ben pek katsayıdan anlamıyorum
ama aralık ayınamı ait yoksa diğer ayın rakamı bilmiyorum ben herdönem gidip almadığım için para lazım olduğu zaman çekiyorum o yüzden aklınız karışmasın belki aralık rakamı değildir almış olduğum
Bir de sormak istediğim bir konu daha var ama nereye yazsam bilemedim. Şimdi ben 3. dönem maaşına kadar Ankara'da yaşıyordum; ancak okul dolayısıyla Antalya'ya yerleşmek durumunda kaldım. İkametgah falan halletmedim de, maaşımı Antalya'dan çekebilir miyim? Yoksa herhangi bir işlem mi yapmam gerekiyor Antalya'dan çekmem için.
Doğum tarihinin son rakamı 0 veya 5 olanlar 05 Aralık 2012 Çarşamba,
Doğum tarihinin son rakamı 1 veya 6 olanlar 06 Aralık 2012 Perşembe,
Doğum tarihinin son rakamı 2 veya 7 olanlar 07 Aralık 2012 Cuma,
Doğum tarihinin son rakamı 3 veya 8 olanlar 10 Aralık 2012 Pazartesi,
Doğum tarihinin son rakamı 4 veya 9 olanlar 11 Aralık 2012 Salı