Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı Aralık 2012 (4. Dönem) Maaş Tutarları ve Tarihleri
salı günü alacagımı biliyorum yanlıs anladın sanırım ptt kartıyla bi kac gün öncesinden atm den cekiliyor eger 4 veya 9 olanlar ptt atm den daha önce cekerlerse paylasmalarını rica ediyorum tşkler...
annem %83 hastalıktan dolyı özürlü olduğu için ağutos ayında yaşlılık maaşı özürlüye çevrildi 1500 tl kadar birikmiş para aldı eylül döneminde 1.225 tl üç aylık maaşını çektim bugünde yani aralık döneminde 1096 tl aldım peki niye böyle oldu neden eylül dönemindejki maaşı kadar alamadık konuyu cevap yazarsanız sevinirim bu arada birikmiş parayı aldığı dönem temmuz ayındaydı onu bir düzelteyim neden böyle ıolduğunbu bilen varsa cevaplasın lütfen ?
Hayır bugün doğum tarihi 2 ve 7 olanlar alıyor bugünde ben annemin özürlü maaşını aldım yalnız eylül döneminden daha düşük
destiny07;
bugün 2 ve 7 olanlar alıyor bende annemin maaşını bugün çektim yalnız eylül döneminden daha düşük
celikcem;
hayır günü gününe yatıyor bende dönemde bir gün önceden bile alamadım
evet arkadaşlar ayın 8 ile 9 unda alacaklar ptt atmden alabilirler ama 9 tl 75 kuruş içerde kalıyor gidip pttden memurdan alayım derseniz yüzde 80 üstü raporu olanlar geneli heralde 1099,75 kuruş alacaklar ben öyle aldım abimin...