@
karanfil44 mesele şimdi anlaşıldı.
ilk kez % 70 oranlı raporla 2009'da 2022 aylığı için başvurdunuz ve % 70 ve üstü raporlulara ödenen miktardan adres değişikliği yaptıgınız 2016 tarihine kadar ödeme aldınız.
adres değişikliğinden sonra 2016 yılında annen 2011 tarihli % 50 oranlı raporla tekrar 2022 aylığına başvurdu. bu durumda aylık miktarı % 70 ve üstü seviyesinden % 40-69 seviyesine azaltıldı tabi
lakin burada ciddi bir hata yaptınız. son verilen raporla 2016 tarihinden önceki ödemelerin de yersiz bir şekilde fazla ödendiği anlaşıldı.
lakin 2014 yılında af geldiği için bu tarihten önceki farklar geri tahsil edilemez. aftan sonraki tarihler için yersiz ödenen ödemeler geri tahsil edilmeye çalışılmış.
işin açıkçası bu yersiz ödemeler sizin aylıklardan kesinti yapılarak tahsil edilmeye çalışılmış.
ama siz de 2017 yılında tekrar % 70 oranlı rapor almış ve mart'ta başvurmuşsunuz. bunun sonucu da henüz maaşlara yansımamaış.
ablası senin iş çok karışmış.
bana sana ödenen tüm aylıkların dökümanını gönder. yapılan işlemleri kesin bir şekilde değerlendirmem için o ödeme dökümanına ihtiyacım olacak.
hangi dönemde ne kadar ödenmiş, ne kadar kesinti yapılmış vs bu dökümanlardan ortaya çıkar. sana yardım etmemi istiyorsan bana o tüm ödeme dökümanlarını getir ablası.
özetle senin aylıktan kesinti yapılıyor ablası. fazladan ödenen farklar geri tahsil ediliyor. bu kesintiyi ne zaman başlatmışlar ne kadar borç çıkartmışlar vs hesap için ödeme dökümanlarına ihtiyacım olacak.
bir de 2011 tarihli % 50 oranlı raporla hangi tarihte ve ayda 2022 aylığı için başvurdugunuzu bilmem gerek.
son % 70 oranlı raporla mart'ta başvurdunuz vakfa onu biliyorum zaten.