Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşları için yeni genelge yayınlandı

Öncelikle herkese iyi günler.Lütfen bu mailimi herkes okusun.öZELLİKLE Selçuk beyin okumasını dilerim.%80 şizoaffektif raporluyum.2010 yılından 2012 yılının mart ayına kadar engelli maaşımı alıyordum.01.06.2012 tarihinde 2 yıllık süreli raporum sona erdi.fakat ben 1 ay önceden 07.05.2012 tarihinde %80 ömür boyu sürekli şeklinde yeni raporumu kuruma gönderdim.Şimdi dikkat edin.Bu tarihten sonraki geçen zaman tam yaklaşık 8 ay.Evrak takiplerimde işlemlerimin devam ettiğini öğreniyorum.En sonunda dayanamayıp BİMER

BİMER e mail gönderdim.onlardan aldığım cevap şöyle.Evraklarınız işleme alınmış olup en kısa sürede aylığımın bağlanacağını,bu geçen geriye doğruki süredeki aylıklarımı toplu olarak kesinlikle alacağımı,maddi bir kaybımın olmayacağını söylediler.Ben de beklemeye başladım.geçtiğimiz cuma günü sydv na bir uğradım.keşke uğramaz olsaydım.Bana geriye dönük bütün işlemlerim iptal olduğunu yeni bir başruda bulunmam gerektiğini söylediler.Derdimi anlatmama rağmen tabiki hiç bir sonuç çıkmadı.Ben de bu gün tekrar başruda bulundum.Tekrar eve geleceklerini beklemem gerektiğin isöylediler.ŞİMDİ benim gibi olan aynı kaderi paylaşan arkadaşlar dikkat etsinler evraklarını.İnsan ile bu kadar oynanmaz diyorum ben.Şu anda söyleyeceğim lafları terbiyem müsade etmiyor.Keşke SURİYELİ mültecimi olsaydık diye kendimi sormadan edemiyorum.Bir de EMİNE hn dan bu konuda bizleri bilgilendirirse memnun olacağım.Televizyonlara çıkıp nutuk atacaklarına cuma namazından sonra SURİYElilere yardım toplayacaklarına kendi vatandaşların ihtiyaçlarına karşılasınlar.Bizler böyle olmamızı istemedik.Allahın verdiği bir şey.Bunları ALLAHa havele ediyorum.Herkese ALLAHtan şifa diliyorum.

ben şuan 2013 mart maaşını alabilecekmiyim diye kara kara düşünüyorum

destiny07;

raporun sürekliyse bir problem yok ben sosyal yardımlaşma dayanışma vakfıyla görüştüm şu an için 2022 den maaş alanlar için sorun yok mart ayı maaşını alacaksınnn

Eşref kardeşim,evet sistem açılmış.bulunduğun yerdeki sydv na uğrarsan sana bilgi vereceklerdir.cevap veren herkese teşekkür ederim.

Sende sağol ahmet bana geçen hafta 10 ocak dediler bende onu bekliyordum.

selam arkadaşlar yeni genelgeye güre 2022 yünetmenliğe güre yapılması gereken işlemler bu gün İLÇE MÜTEVELLİ HEYETİ BENİM BAŞVURUMU YENİ YÜNETMENLİK BEKLENSİN YÜNÜNDE DEĞERLENDİRMİŞ açıkçası EMREDİCİ HUKUK KURALI OLAN GENELGE VE 2022 YÜNETMENLİĞİ İLÇE heyeti TARAFINDA TUAF VE kendini KANUN koyucu yani TBMM yerine koyarak idarenin yasallıkİlkesi ve ANAYASA NIN Hiçbir kurum kaynağını ANAYASADAN ve kanunlardan Almadan KAMU KUDRETİNİ kullanamaz dediği halde bunlar nasıl ve ne gerekçeyle böyle bir karar alırlar.ŞİMDİ NEYAPAYIM ARKADAŞLAR siz söyleyin

bunları ALLAHa havele et.benim aylığım kesildi.aylık 150 tl.den fazla gelirimiz varmış adam başı.yani bana aylık 150 tl.yeter diyorlar.keşke Suriyeli mülteci olsaydım.ALLAHımdan bulsunlar.bizi insan yerine koymayanların ahirette iki elim yakalarında olacaktır.herkesi ALLAHtan şifa dilerim.

ben annemle yaşıyorum anemin emekli maaşı varr. hanede 5 kişiyiz şimdi benim maaşıdamı keserlerrr.ayrıca ev kiraaa

bu ilçe heyeti kendini ne cüretle kanun koyucunun yerine (TBMM)KOYUYORLAR ANLAMIYORUM

arkadaşlar benim kafamı karıştıran 2022maaşı çıktı dediler ilk maaşı ziraat bankasından aldım sonraki maaşımı bir türlü alamadım banka hesabımda 0 görünüyodu bu gün postaneden kağıt geldi birikmiş maaşım varmış çekebilirsiniz diye daha önceleri postaneden maaş kartı gelmişti bu gün kartta yine 0 gürünüyo bu nasıl iştir bizimle dalgamı geçiyolar anlamadım bilgisi olan cevap yazabilir mi kafam allak bullak oldu.

ptt den şifre aldıktan sonra kartıma aktarın deseydin keşke büyük ihtimalla karta yatırmamışlar ancak kimliğinle alırsın heralde ondan sonrada kartın aktif yapsınlar söyle

ptt ' atm den çekme içeriden memurdan çekin maaşı en garantilisi o bazen bankamatiklerde para olmuyor arıza oluyor para görünmüyor.ptt ye gir ordan memura sorun 06**eda**

yarın gidicem teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için.

ıı ben bu heyeti şimdi nasıl hukuk düzenine getireyim arkadaşlar bunlar nasıl yüneticidirler ya.yoksa babalarının kurumumu sanıyorlar

vala kardeş babalırınınnınnn kurumu sanıyorrlarrrr. öncede gidip devletiii sömüren hortumcularlaa uğraşsınlarrr garibanın aldığı 3 kuruş maaşı çok görüyorlarrrr

doktorahmet neden kesildi maaşınız? ek gelirinizmi vardıkesme gerekçeleri neymiş

bende annemle yaşıyorummm emeklisi varrr. tahminime göre benimkinide keseceklerrr

Arkadaslar,babamın emekli maaşı var.Ayrıca evimiz kira.siz düşünün artık gerisini.

doktorahmet bana biraz salliyomussun gibi geldi. benimde babam emekli evim kira degil. niye özellikle seninkini kesmisler hicmi arastirmadin yada itiraz etmedin?

yazık olmuş kesmeleri için bi sebep yok yeniden başvur bende kirada değilim babam emekli bana 5 tl bile vermez onun maaşının bana faydası yok ama bi kişide azaldı evden şimdilik kesilmedi ama inşALLAH kesilmez.kesilirse zaten çalışamam daha kötü olur birde sydv ye ne zaman gitsem gözlüklü memur hep azarlıyor milleti sanki yardımlar paralar onun cebinden çıkıyor bi daha gitmeye üşeniyorum .en son geçen sene temmuzda gittim adam bana 2022 maaşı alıyorum diye hiçbişey alamazsın dedi bende daha gitmedm.her seferinde bağırıyor ah memur olmasa varya dalacam ama neyse dahada gitmem.tabi her memur böyle değil.

2022 alan kişini haricindeki kişilerin sosyal güvencesi maaşın kesilmesine neden olmaz.

selçuk abi annemle yaşıyorum anemim emekli maaşı varrr 2008 den beriii 2022 den maaş almaktayım hanede 5 kişiyiz ev kira maaşım kesilirmiii

azad21 kesilmez merak etme. Yeni düzenleme ile daha kötü değil daha iyi olacak her şey.

pederbeyin 63 dönüm tarlası 1 de arabası var çiftçi bağkuru var ama borctan dolayı faydalanamıyor primde yatrmıyor. evde bakım alıyoruz bende 2022 alıyorum durum ne olur kesilir mis ki acaba? evde 7 kişiyiz abiminde tarlası var üzerine 22 dönümde onun var o etkilermi benim 3 kuruşluk maaşımı ulan onların bana ne faydası varda 3 aylık 3 kuruşu kesmek için uğraşıyorlar!!!

arkadaşlar ben bu gün gittim zamanında almadığım için ilgili kuruma geri yatırıldığını söylediler ben ptt nin verdiği karta hep baktım hep (0) gösterdi ziraat bankasına gittim oradada hesap (0) görünüyodu neden böyle oldu bilen varmı arkadaşlar ben nasıl bir yol izleyeceğim.

Selçuk bey varmı bir gelişme ne zaman yayınlanacak şu mevuat

Üst Alt