Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşları için yeni genelge yayınlandı

balıkesirde olsaydım senin yanına gelirdim selçuk bey valla burdaki memurlar adamı soğutuyorlar sydv den

destiny07 teşekkür ederim ama şimdi şöyle düşünün o gördüğünüz SYDV çalışanları her gün yüzlerce kişiye dert anlatıyor. Hem de böyle sorunlu, problemli konularda herkese ayrı ayrı açıklama yapıyor. Herkes iyi niyetli olsa bunda da problem yok. Egolarını tatmin etmek için üste çıkmaya çalışan, insanların içinde bağırıp çağıran insanlar var ki bu insanlarla uğraşa uğraşa insanın duyguları donuyor malesef. Ben iyi niyetli birini gördüğüm zaman karşımda ona zaten yardım etmek içimden geliyor ama öyle insanlar geliyor ki anlatamam.

Bu konuda ne vatandaşlar ne sydv çalılşanları suçludur. Problemli olan konu 1 insana kaldırabileceği yükten çok daha fazla iş yükü verilmesidir. Stresli bir iş. Stres altında olunca insan haliyle agresif ve saldırgan oluyor. Siz de haklısınız fakat bu dediklerimi de göz önünde bulundurmanızı isterim.

selçuk bey merhaba bir sorum olucaktı eylül ayında 2022 aaşım bağlandı yani yeni maaş almaya başladım rapor oranım yüzde 70 abimle yaşıyorum evimiz kira sadece abimi aldığı asgari ücret dışında herangi bir gelirmiz yok son dönemlerde 2022 maaşları yeniden değerlendirilecek söylemleri var acaba maaşım bu koşulara göre kesilirmi yardımcı olursanız sevinirim hiç bir ek gelirim yok bu maaş benim için çok önemli saygılar..

selçuk abii 2022 maaşında giderrr çıkarıldıktan sonramı kişi başına düşen gelir hesaplanıyorrr?

Varmı bir gelişme ne oldu şu yönetmelik.baş vurular masalarda bekliyor.evraklar sonuçlanmıyor.benim evrakım neden hala evrak takipte görünmüyor.bir bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Koray26 hayır bahsettiğin şartlarda mevcut mevzuata gore 2022 aylıgın kesilmez ablam. Zaten kardeşler refah içinde yaşamıyorsa nafaka yukumlusu yakını sayılamaz ve gelir hesabına dahil edilmezler.

Yeni mevzuat yayınlanınca duurmuna tekrar bakarız. Şimdi mevcut mevzuat ne diyorsa odur:)
Sorun yok yani şimdilik.

çok teşekür ederim ablacım yardımcı olduğunuz için..

Üst Alt