Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşlarına İlişkin Yeni Genelge Yayınlandı 16 şubat
Niyazi sana kesildi dediler diye bida aradım 144 ü
kimlik nomla sorguladı maaşımı mart 7 sinde
hesabında olur dedi para şey sordu bana raporunuz süreklimi dedi evet dedim
tamam bi sorun yok dedi maaşında
acaba bunu nereden duydunuz doğruluk payı ne ben başka bi formda murtaza beyin sitesinde iletişim bilgilerini kapattığını söyledim duyduklarınız hiç inandırıcı değil varsayalımki doğru duyduklarınız ozaman 25 ocakta çıkan yönetmelik ne oluyor
ama burada benimde anlyamadığım bir nokta vae ben 2009 sürekli olarak R oranında rapora sahiptim 13. maddeye dayanarak yeniden bi rapor çıkardım onlar bazı hastalıkları silmiş bazılarını ekleiş ama oran yine 52 olmuş bu sefer 2 yıllık çıkmış ben bunu sdvye gidip sorduğumda hemde 2 defa sorduğumda oranın 60 olsa daha başka yüksek maaş alırsın demişlerdi birde fatma hanım asp sitesinde artık 40 ile 69 diye bi ayırım olmuyacağını her özürlünün özürüne göre maaş verileceğini yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam facede asp sayfasında ama yinede bu söylenenler doğruysa 25 ocaktaki yönetmelik niye iptal olmuyor yada şunumu yapıyorlar bir yandan kesecekler ama böyle duyumlarıda yaparak şirinmi gözükmeye uğraşıyorlar bir konuyada değinmeden geçemicem bunların oy kaygısı yok bu günkü gazeteler de ist adayı için bir bakanı düşünürken yapılan anket sonunucu şuanki ibb ş başkanı h oy oranına sahip olduğu için o bakanı bş b başkan adylığın geri çekmişler
seyhansonay 2022 maaşınız kesilse bile ptt kartınız dondurulmaz o bir bankamatik kartıdır 2022 maaşı ile alakasız. ptt bank bütün müşterilerine bu kartı verir.
seyhan bende ptt matikten baktım hesabınız pasif durumdadır en yakın ptt şubesine gidip hesabını actırınız yazıyordu bende bügün gittim ptt ye kartım hesapınız pasif durumdadır diye yazıyor dedim kimlikle konrol etti tamamdır kartınız bloke olmuş tekrarda kullanıma actım dedi bende ptt matikten kontrol ettim tekrar eski haline dönmüştü
ancak herkezin aynı anda ptt kartlarının pasif olması hoşuma gitmedi bakalım bekleyip görecegiz
evt arkadaşlar ptt den hesabı aktifleştirdim. bana denilen; annenizin yaşayıp yaşamadığını kontrol için yapılmıştır. böyle söyledi memur arkadaş. şimdi hesap normale döndü. maaş ne durumda artık bekleyip göreceğiz.
genelde evrak takipe yansımıyor zamlar.mart ve eylülde zamlı veriliyor .ben sadece 1 sene 2022 maaşı aldım daha sonrasını göremiyecem büyük ihtimal .ne kadar hesap yaparsam yapıyım 119 tl yi geçiyor.hayatımda gördüğüm en anormal bi muhtaçlık seviyesi. hesaba uymayan bi sistem kasıtlıca yapılmıştır.evde bakım maaşı ve vakıf maaşlarının muhtaçlık seviyesi bu maaşa göre yüksek adalet ve kalkınma bunun neresinde ?
Yeni başvuruları bilmemde önceden maaş alanlar alcak metin
rapor sürende bi sıkıntı yoksa alırsın
Senede 1 kere sosyal inceleme yapılcakmış ev ziyaretleri
inceleme sonucu olumlu çıkanların maaşı devam edicek
sonucu olumsuz çıkanların kesilcekmiş maaşı
Evde sigortalı çalışan veya emekli varsa kesilcekmiş
İnsanlara yaptıkları haksızlığa bak yaa kesildimi kesilecekmi diye hasta edecekler iyice bu insanları bunun vebalı yeter onlara.bu yönetmeliği hazırlayanlar kaç lira maaş alıyor merak ediyorum.
stanbulda Olan Arkadaşlar Yarın saat 14 ,00 da ilce başkanlıgında ENGELLİLER toplantısı yapılacaktır .Arzu Eden Katılabilir Akparti İlce Başkanlıgı Bakırköy Fırsat Bu Fırsattır Diyorum bu konuyu acabilirsiniz Bence