Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 yılında emekli aylıklarına ne kadar zaman gelecek?

engin9

Merhaba,verdiğiniz güzel ve ayrıntılı cevaplardan ötürü teşekkür ederim.

Düşünceme göre en anlaşılır yöntem sizin paylaştığınız şekilde olmaktadır.

Saygılar.

idosente sizn tahmini doğru cıktıydı 3360 tl alıyorum temmuzda ne kadar olur tahmizce emeklıye zam

Bakan nebati çeşitli konulardan emekli olanların maaşlarında düzelme olacak dedi

Bakan nebati çeşitli konulardan emekli olanların maaşlarında düzelme olacak dedi çeşitli konulardan kastedmek isteği ne

İşin doğrusu kendi de bilmiyordur. :) Tüm emeklilere zam yok demek istemiş sanırım.

Bakan nebati çeşitli konulardan emekli olanların maaşlarında düzelme olacak dedi çeşitli konulardan kastedmek isteği ne
Kanunla belirleniş zam miktarını jestmiş gibi lanse ediyorlar ya ona uyuz oluyorum zaten enfilasyon %40 gelecek ilk altı ay için sıkıysa bu oranın üstüne %30 daha zam koysa ya görelim. yolcudur abbas bağlasalar durmaz.

çok çeşitli konulardan emekli olanlar var iş görmemzlik ödeneği alanlar yetim maaşları vs bnlar dahil mi acaba

cabbarehlinamus

Sadece merak ettıgım çeşitli konulardan emekli olanların maaşlarında düzelmeye gidecegını soyledı çeşitli konularda emekli olanlarda kastedmek isteiği ne sürekli iş gormemezlik odenekleri ıcınde mı cunku hala 500 600 tl alanlar var

Türkiye'de yaklaşık olarak 920 bin kişi 4A Sgk emeklisi hazine desteği ile 2500 TL maaş alıyor. Temmuz ayında hazine desteği ile emekli maaş alanlarda Ocak 2022 de ki gibi bir güncelleme olacak bu kesinleşti. Cimer de 22 bin emekli istek ve şikayette bulundu. Hesaplama yapacak olursak Emekli maaşı net 2041 TL olan vatandaş hazine desteği ile 2500 TL alıyor.
Eğerki hiç bir güncelleme yada işlem yapılmazsa %40 enflasyon zamının hiç ama hiç bir getirisi olmayacak.
2041 x %40 = 2871 TL..
2871 - 2500 = 371 TL zam :):)
Gülermisin ağlarmısın...

deasn12

merak ettiğim surekli i gormemezlık odeneklerı 4a emeklı kaadı uzerınden odenıyor suyreklı iş gormemezlık odenegı alanların maaşlarında düzeltme yapılacak mı 400 500 lira maaş alanlar var daha

maşım 3360tl yenı ek ödemem 184.05 ne kadar olur maşım

askari üçrete gelen zam sgk emeklıye gelirmi

En düşük 4500 ile 5000 arasında birsey olur. Diğerleride %20 ile %25 arasında bir zam alır. Tahminen söylüyorum tabi.

Sgk emekli zam en yüksek %20 verilecek
Herkesin merak ettiği en düşük 3500 emekli maaş alanlara uygulanacak refah seviyesi. Örnek olarak benim emekli maaşım 2833 hazine desteği ile 3500 tamamlanıyor.. verilecek olan zam 2833 üzerinden hesaplanırsa 3200 yapıyor 😁😁 gülermisin ağlarmısın...

Üst Alt