Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 EKPSS/Kura ile engelli kamu personeli yerleştirme tercih kılavuzu yayınlandı

earthofdevil

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
2023-EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU
Genel Bilgiler
TABLO-1.İlkokul/Ortaokul/İlköğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar
TABLO-2.Ortaöğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar
TABLO-3.Ön Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar
TABLO-4.Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar
Özel Koşullar
İlköğretim/Ortaokul/İlkokul Mezunları İçin Nitelik Kodları
Ortaöğretim Mezunları İçin Nitelik Kodları
Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları
Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları
Mezun Olunan Ortaöğretim Alan/Dalı
Mezun Olunan Ön Lisans Programı
Mezun Olunan Lisans Programı
Dilekçe

Kura ne demek ben bilmiyorum bilen açıklayabilir mi rica etsem

…….. kılavuz yayımlndı

Son düzenleme:
Sadece ortaöğretimi inceledim, çok komik rakamlar ve kadrolar. Yazık, bu kadar bekledi insanlar, bu mudur yapacağınız?

Engellilere verilen değer bu mudur? Hani 12.000 kişilik 4/b li kontenjanı açılmıştı?

selamlar ,
tercih yaptık ve tercihimiz geldi gitmezsek ne oluyor acaba ? süreç nasıl işliyor ?

tarım ve orman bakanlığından başka diğer bakanlıkları pek umursamamışlar gibi

Bukadar sure bekletip dalga gecer gibi kadro acmislar yaziklar olsun verilen deger bumudur

merhaba, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI memur, ADALET BAKANLIĞI memur,belediyeler memur ..bu 3 kurumun maaşşartlarını bilen var mıdır

Arkadaşlar engelli raporumda çalışabilir ibaresinin olmaması atanmaya engel midir

Özel eğitim öğretmenliği kadrosu açılmamış değil mi

Tercih yapicam ama nasıl olacak bilmiyorum

Samsun'u kimler tercih edecek puanlar kaç ?

Tercihimi yaptım artık hayırlısı olsun diyorum ve daha da tercih yapma hakkım varmış Ocak 13ne kadar umarım herkes için hayırlısı olur diyorum

Merhaba tercihlerde lisans mezunu olmama rağmen tercih ekranında orta öğretim alanları çıkıyor... 2020 puanimla tercih yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Merhaba tercihlerde lisans mezunu olmama rağmen tercih ekranında orta öğretim alanları çıkıyor... 2020 puanimla tercih yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Tablo 1 de benim tercih kısmim ortaöğretim tablo durumuna göre bakabilirsiniz

Kontenjan dagilimini biri açiklayabilirmi kacar kişi

Teşekkür ederim ugur10 sorunu çözümledim

Arkadaşlar 2023 memur alımı lisans kadro sayısı kaç. Yardımcı olabilir misiniz

bende 2020 kuraya gırmıstım bızde tercıh falan yapabılıozmu yaa acaba?

tercih yaptık ve tercihimiz geldi gitmezsek ne oluyor acaba ?
Gitmezseniz bir kişinin yerini gereksiz yere işgal etmiş ama gitmemiş oluyorsunuz. Herhangi bir yaptırımı yok. Gidemeyeceğiniz yerleri yazmayın.

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mmtxyz
Bütün okuduğunuz okullar çıkar ama en üst seviyede olan eğitiminiz yani lisanstan tercih yapabilirsiniz. Zaten diğer eğitimlerden tercih yapamıyorsunuz.

bilaloz79
Kurumlara göre maaş değişmez. Mesleğe göre değişir. memurlar.net sitesinden meslek ve memuriyet derecesine göre maaş hesaplatabilirsiniz. Örneğin bekar önlisans mezunu düz memuriyet 11.256 tl

Alım sayısı çok düşük kalmış. Lisanstan girdim 82 puanım var sanırım sıra gelmeyecek bana.

Üst Alt