Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 EKPSS/Kura ile engelli kamu personeli yerleştirme tercih kılavuzu yayınlandı

Oakdz Şubat ayının ilk haftası açıklanır diye tahmin ediyorum.

arkadaşlar hakkari yüksek ova zabıt katibi lisanstan yüksek seçim kurulunu yazan oldumu benim dışımda .

Bir şey sormak istiyorum. Sağlık lisesi mezunu bir yakınım var. Sağlıkçı atamaları hepsi birlikte ösym.gov.tr 'den mi oluyor? Yoksa ayrı bir atama ile saglik.gov.tr'den mi oluyor? Teşekkürler.

Tercih yaptık, ne zaman açıklanır sizce,,

Sözleşmeli çalışanların kadroya geçmesi neticesinde sizce kontenjan sayıları ileriki atamalarda artar mı veya ek atama olur mu?

cardinals
2022 de tayyip söz verdi 12 engelli kontenjanı merak etmeyin bigün alımlar çok olur siz az olacakmis gibi sınava iyi çalışın

Forum ne kadar sessiz böyle. Sonuçlar açıklandı. Nihayet atanmışım. Atanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Şimdi daha önce atanıp göreve başlamış olan arkadaşların bizi bilgilendirmesine ihtiyacımız var. Şimdi ne yapacağız arkadaşlar? Nereye başvuracağız? Süreç nasıl ilerleyecek?

Öncelikle atanan herkesi tebrik ederim. Ben atandım Gelir idaresi başkanlığı na. Allah utandırmasın. Göreve ne zaman başlıyoruz. Atananlar aydınlatabilir mi?

Üst Alt