Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 EKPSS/Kura ile engelli kamu personeli yerleştirme tercih kılavuzu yayınlandı

turkuazpelerin

Benim raporumda çalışamaz yazıyor ama 8 yıldır çalışıyorum. Hatta arka kısımda sosyal yardım alabilir yazıyor. Özel bir bankada çalışıyorum. Memurluk ile işim olmaz o ayrı.

Kadro sayıları tam bir hayal kırıklığı oldu benim için maalesef. Aslında pek bir beklentim yoktu ancak insan yine de umut ediyor işte, belki daha farklı olabilirdi diye.

Merak ettiğim bir şey var bu kadar veteriner hekim sınava girmiş mi? Alım gerçekten inanılmaz. Ben girdiğim sene 1 kişi atandığım sene 3 kişi aldılar zorla yerleştik.

Lisans kontenjanına göre tercih için yardımınıza ihtiyacım var

Bu sene lisans mezunlarından 879 pozisyonda 1223 kişi alacaklar. Benin sıralamam 1215. Ama branşların ağırlıklı olması sebebiyle benim başvurabileceğim 476 kadro var. Benim önümde olanların bir kısmının da branş tercihi yapacağını düşünürsek bana sıra gelir mi? Ya da Bayburt gibi yerleri tercih edersem şansım yükselir mi?

Ya da acele etmeyip bir sonraki tercihte daha iyi yerleri mi denesem? Ama bir sonraki tercih belki 1 yıl sonra olacak. Ne düşünüyorsunuz?

ne kadar doğru bilmiyorum ama seçimden önce birdaha tercih yapar diyor kocakafa youtube da. umarım herkez gidebileceği yeri yazar. ama sanmıyorum herkez gidemeyeceği yazıyor ilk tercih sonrada 2. tercih hakkı ölüyor. olan herkeze oluyor. birde şöyle bilgi var bu tercih geçen tercihten kalan sayıymış.

Seçime çok az kaldı seçimden önce bir alım yapacaklarını sanmıyorum. Ben şuan kardeşimin yanında yaşıyorum gittiğim yerden dönmeyi falan da düşünmüyorum ceketimi alıp gidecek durumdayım o yüzden yerleşirsem gitmeme gibi bir durumum yok. Şansımı nasıl arttırabilirim onu düşünüyorum. Mesela Antalya İstanbul gibi kiraların yüksek olduğu yerler mi yoksa Bayburt Siirt gibi doğu şehirleri mi tercih edilmeli?

Arkadaşlar merhaba benim merak ettiğim şey hangi puanın yüksek ise onu kullanma muhabbeti vardı onu sistem kendi mi seçiyor yada öyle bişey yok mu ?

Gitmedik diyelim gene tercih verebiliyoz mu bir sonraki tercihlerde olucagina değil soruyorum sadece

bu tarz yazılar yazdığımda linç yiyorum ama gene de yazacağım.

son 10 senedir açılan kontenjanlar, alımların sıklığı ortada. Puanlar ortada.

son 10 senedir kaç defa da müjdeler verildi çok sayımda alım yapılacak dendi yok aile bilmemne bakanı ile görüşüldü güya müjde verdi de bilmemne verdi de ama hiç bir şey gerçekleşmedi. Israrla alımların çoğu diyanetten oluyor ve diyanet de mahkeme kararı olmasına rağmen kazananların alımını dalavereye getirip atamayı boşa çıkarıyor.

en geç 4 aya seçim atmosferine gireceğiz. tekrar atama olsa ne olmasa ne? daha bu atamanın tercihleri yapılacak, sonuçları açıklanacak sonra kurum arayacak gelin evraklarınızı verin diyecek. evrakları vereceksiniz en az 2 ay güvenlik soruşturması olacak.

gerçekleri kabullenin, ekpss'ye girin elbette ama memur maaşları da artık ortada, alımlar ortada, verilen sözler ve karşılıkları ortada, engelliden olsa da düz memur pek alınmaması gerçeği de ortada.

buna göre beklenti oluşturun ve artık sözlere inanmayı bırakın.

merhaba,
tercih sonuçları ne zaman açıklanır fikriniz var mı? ve Tarım ve Orman Bakanlığı atmaları ne zaman olur bunu da merak ediyorum.

al1yuks3l
Dostum, atamalarda hep yapılan bir hata var. Doğuyu kimse yazmaz diyerek hakki, şırnak siirt yazıyorlar. Sonra tercih sonuçları bi açıklanıyor; istanbula 83 puanla hizmetli olarak girişmişler, aynı kadro aynı bakanlık hakkaride 90la alım yapmış :)

gözden uzak olan illeri seçin. bartın, bilecik, uşak gibi.

Gamlı Baykuş
Çok haklısın dostum. Amaç üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Yarın öteki gün şu kadar bin engelli ataması yaptık demek için böyle bir tiyatro kurulmadıysa adam değilim. Neyse, Mağrurlanma padişahım, senden büyük Allah var.

EKPSS tercih 2023 Önlisans ile "Adalet Bakanlığı" diyince "Ceza Evi" mi anlamalıyız?

EKPSS tercih 2023 Önlisans ile "Adalet Bakanlığı" diyince "Ceza Evi" mi anlamalıyız?

Tercih kılavuzunu nerden indirebilirim

Merhaba tercihlerde lisans mezunu olmama rağmen tercih ekranında orta öğretim alanları çıkıyor... 2020 puanimla tercih yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Sınava hangi bölümden girdinse o bölümden tercih yaparsın.

Kura ne demek ben bilmiyorum bilen açıklayabilir mi rica etsem

Ösym sayfasında sınava girdiğin bölümden tercih yapıyorsun. Kılavuz açıklandı ona bakarsın.

Tercih yapicam ama nasıl olacak bilmiyorum

Ösym sitesinden sınava girdiğin bölümden tercih yapabilirsin.

asiman1905 Tercihler kısmında tercihte bulunabileceğin kadrolar gözüküyor zaten, onların arasından kendine göre tercihlerde bulunabilirsin. Fazla zor bir şey değil, bir de genel nitelik kodlarına dikkat et. İmam-Hatip mezunu değilsen o kadroları tercih edemiyorsun, düz lise mezunuysan 2001 kodlu kadroları tercih edebilirsin sadece.

Merhaba, önlisanstan 88 puan aldım ve 263. sıradayım.Şöyle bir durum var, genelde önlisansta açılan kadrolar 3001 kodlu düz memurluk yani okuduğum bölümle ilgili değil, merak ettiğim konu tercihlerde alan dışı tercih yapacak çok fazla kişi olduğundan atanma ihtimalimde sıkıntı olurmu sizce, cevaplar için teşekkürler :)

Bugün tercihler için son gün, bakalım herkes hakkında hayırlısı olsun.

Işte kadroları gördünüz arkadaşlar engellilere verilen değer bu tümüne tek yanıtım y a z ı k l a r o l s u n!!!!!!

Nisan ayından beri engelli öğretmen atamaları dan ses çıkmadı

Seçimlerden önce bi atama daha olacağı söylentisi var inşallah olur

Şamil67 Sanmıyorum, bu tarz söylentiler her zaman olur ancak aslı astarı çıkmaz. Bu atamada da sözde yüksek kontenjan sayıları konuşuluyordu ama sonuç ortada. Zaten bu atamayla yerleşen birisinin göreve başlaması seçimi bulur.

2011 den beri ekpss ye girerim tercih yaparım ve şunu net olarak gördüm ki bu snavda atanmak piyangodan para çıkması ile eşdeğer neden diyeceksiniz bu sınavda yüksek puan alıp atanamayan da çokkkk düşük puan alıp atananı da çokk gördüm ben....
bu seferde sırf tercih yaptım demek için tercih yaptım yoksa umut sıfır....

Atama sonuçları ne zaman açıklanır fikirler var mı?

Üst Alt