Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Eree kusura bakmayın, tekrsrdsn 4b emekli ödeme bilgisine bakip ne yazdığını söylerseniz sevirim

Ülkemizde toplam kaç kişi en düşük emekli maaşı olan 5.500 tl ile geçinmek zorundadır

Ülkemizde toplam kaç kişi en düşük emekli maaşı olan 5.500 tl ile geçinmek zorundadır?
(TBMM de iktidar vekillerinin oylarıyla endüşük emekli maaşının asgari ücret(8.500 tl) seviyesinde olması için kanun RED EDİLMİŞTİ yakın zamanda)

ayDÜNYAvazo

Nerede olduğunu anımsamıyorum ama %40'ı diye okumuştum bir yerde. Ama şu da var, ben eskiden en düşük emekli aylığının %40 üzerinde maaş alırdım, şimdi %20 dahi üzerinde değil maaşım. Şimdi 6400 TL maaş alacağım, Asgari ücretin dahi %25 altında! Yani, yukarıdakini aşağıya çektiler yıllar içerisinde.

Benim yskiniminda 4a emekli aylık bilgisi görünmüyor oda normal emekli

Ben de 4b normal emekliyim benimde emekli aylık bilgim gorunmuyor

Arkadaşlar 4 b bağkur emekli aylık bilginize baksnilirmisinuz sizde görünüyor u

Bağkur emeklisi olan arkadaşlar lütfen e devletinizde bakarmisiniz rica etsem 4 b emekli aylık bilgilerinize bajarminiz , sistemde yaşanan teknik sorundan dolayı işleminiz txmsmlanamamistir diye bı yazı cikiyormu, bir hafstadan fazladır böyle bı durum var sizdede aynı yazı cikiyormu

merhaba ben şubat ayı itibari ile vergi indiriminden emekli oldum. birikmiş maaşı 14 şubat 4.399 tl çektim. fakat aylık ve ek ödeme bilgisi yok. bu yatan maaş mı yoksa günlük ödeme mi oluyor? bir de emekli maaşları bu ay erken yatmış bende o da gözükmüyor. aldığım ödeme maaşmıydı acaba ?

[SIZE=4][FONT=sans-serif]evet aynı[/FONT][/SIZE]

Bağkur emeklisi olan arkadaşlar lütfen e devletinizde bakarmisiniz rica etsem 4 b emekli aylık bilgilerinize bajarminiz , sistemde yaşanan teknik sorundan dolayı işleminiz txmsmlanamamistir diye bı yazı cikiyormu, bir hafstadan fazladır böyle bı durum var sizdede aynı yazı cikiyormu

Ara zam yapılacak.
Bakan açıklama yaptı bugün.

Şöyle asgarî ücrete eşitlese, ikramiyeleri de 1'er maaş yapsalar.

En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu

En düşük emekli maaşı 7500 oldu hayırlı olsun

Şimdi emekli maaş 6100 TL alan 34 yıldır emekli olanların maaş ne olcak peki??

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak bilgi sahibi olan varsa lütfen bilgi versin. Ben iş kazası sonucu 1800 lira sürekli iş gürmezlik aylığı alıyorum ve 6300 lirada emekli maaşı alıyorum dolayısıyla toplamı 7500 geçiyor ben en düşük emekli maaşı olan meblayı hak ediyormuşum çünkü 1800 ü iş görmezlik ödeneği teşekkür ederim

Aklımda deli sorular...!
Ben neden 20 seneye yakın hep yüksekten pirim ödeyerek yırtındım ?

deasn12

Nasıl 5500 den az alanlar 5500 e tamamlanıyorsa 7500 altı da 7500 e tamamlanır. En düşük emekli maaşı 7500 olacak diyor.

cllçll
Merhaba, iş göremezlik maaşınız farklı bir maaş,dolayısıyla normal emekli maaşınız 7500 tl den düşük olmayacaktır.
cabbarehlinamus
Evet primini yıllarca yüksekten yatıralanların günahı ne şimdi, bu konuda bir düzenlemesi yapılması lazım yoksa adaletsizlik var ortada.

Eyyy seçim nelere kadirsin ! :D

KESİNLEŞMEDİ Kİ DAHA 7500 olması düşünülüyor dendi

Açlık sınırı an itibarı ile 9500 tl. Sistem öyle bir bozuldu ki, artık insan gibi yaşamak çok zor. Hele şu son eyt olayı emeklilik sistemine mum dikti! Neredeyse 1 çalışana karşılık 1 emekli var. Bu, 3-4 çalışana 1 emekli olmalıymış sürdürülebilirlik için. Yani, uzuuuun yıllar burnumuz boktan çıkmayacak, 20 yıldır yediğimiz hurmalar uzun yıllar götümüzü tırmalayacak. Herkese dayanma gücü diliyorum.

Arkadaşlar evde bakım maaşi alan yakınım var malulen emekli 6000 küsur alıyor maaşi ne kadar yukselir

Hane başına düşen gelir yükseldi mi

Üst Alt