Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026'da yapılacak olan EKPSS'ye hazırlananlar!?

Ekpss ye Önlisans girebiliyor değilmi?

%40 ve üstü rapora sahip ve en az lise mezunu olup emekli olsun/olmasın kimler EKPSS sınavına katılamaz?

KATILAMAZ DİYE BÖYLE BİR KAVRAM YOK SANIRIM.

Sanırım en basitinden 65 yaş sınırı vardır.

@[NirvaNa],
Kişinin %40 ve üstü raporu ve en az Lise mezuniyeti varsa EKPSS sınavına katılabiliyor.

Pekala bütün emeklilerde katılabiliyormu?
(%40 rapor ve en az lise mezuniyeti ile)

@[NirvaNa],

Şu emekliler katılamaz diye bir kavram yok sanırım

Henüz heyete yeni girecek biri için 2026 ekpss yetişir mi? 2027'ye mi bıraksam acaba? Yaşlarınız ne durumda arkadaşlar? Hayata çok geç kaldım düşüncem artıyor benim

@[NirvaNa],
Evet emekli maaşları kesiliyor kamuda çalışınca.

@mami0611,
Raporu aldıktan sonra neden yetişemezsiniz?
Bal gibi yetişirsiniz geç kalmamışsınız bence.

lisans mezunyuum. geçen sene genel kültür 17 net genel yetenek 16 net yaptım olmadı. tekrar deniyorum. her sene zorlaşıyor.

memur olduğunda emekli olmamak şartı var. öncesinde emeklisindir iptal olmuştur olur.

Merhaba arkadaşlar
Kahramanmaraş ilinde lisans düzeyinde ekpss'ye girecek arkadaş var mı aranızda beraber kütüphanede çalışacak çalışma arkadaşı arıyorum hem birbirimizi motive ederiz hem de birbirimizin eksiklerini tamamlarız diye düşünüyorum

Engelliler için bazı dernekler ve belediyeler kurs açıyorlar.Bazıları online oluyor.Sizin oralarda var mıdır veya online başka belediyenin kursuna katılabilir misiniz bilmiyorum.

Belediyenin bu konuyla ilgili bir çalışması yok online derslere zaten katılıyorum ben daha çok etüt gibi bir şey arıyorum tek başıma çalışmaktan sıkıldım :)

Arkadaşlar merhaba bankacılık ve sigortacılık önlisans
İşletme lisans mezunuyum bu sene engelli raporu aldım daha önceden kpss ye katılmadım
ekpss katılan , hazırlanmak için kaynak vs paylaşabilen olursa sevinirim

Arkadaşlar ekpss giricem 2026ya daha önce 3 defa girdim hep düşük aldım 100 almak için taktik nedir ? genelden girip genel katagoirisi sizce zor mu ?

100 almak icin cok calismak gerekir,😉

Genel cok zor degil durumuna göre değişiyor zorluk kolaylik 👍🏻

@mami0611,
yaşım 42. ben hazırlanıyorum ekpss ye. 10 gün sonrasına randevu alsan, 10 günde rapor ve muayene süresi geçse diyelim. en fazla 1 ay içinde raporun çıkması lazım.

@[NirvaNa], cevap basit. Daha fazla para için

Üst Alt