Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Henüz heyete yeni girecek biri için 2026 ekpss yetişir mi? 2027'ye mi bıraksam acaba? Yaşlarınız ne durumda arkadaşlar? Hayata çok geç kaldım düşüncem artıyor benim
Merhaba arkadaşlar
Kahramanmaraş ilinde lisans düzeyinde ekpss'ye girecek arkadaş var mı aranızda beraber kütüphanede çalışacak çalışma arkadaşı arıyorum hem birbirimizi motive ederiz hem de birbirimizin eksiklerini tamamlarız diye düşünüyorum
Engelliler için bazı dernekler ve belediyeler kurs açıyorlar.Bazıları online oluyor.Sizin oralarda var mıdır veya online başka belediyenin kursuna katılabilir misiniz bilmiyorum.
Belediyenin bu konuyla ilgili bir çalışması yok online derslere zaten katılıyorum ben daha çok etüt gibi bir şey arıyorum tek başıma çalışmaktan sıkıldım
Arkadaşlar merhaba bankacılık ve sigortacılık önlisans
İşletme lisans mezunuyum bu sene engelli raporu aldım daha önceden kpss ye katılmadım
ekpss katılan , hazırlanmak için kaynak vs paylaşabilen olursa sevinirim
@mami0611,
yaşım 42. ben hazırlanıyorum ekpss ye. 10 gün sonrasına randevu alsan, 10 günde rapor ve muayene süresi geçse diyelim. en fazla 1 ay içinde raporun çıkması lazım.