Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026'da yapılacak olan EKPSS'ye hazırlananlar!?

Oğuzzz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar.Eski bir banka çalışanıyım.Rahatsızlığım psikotik bozukluk %45 raporum var.Hiçbiryerde iş bulamadım.Ekpss ye hazırlanmaya karar verdim.Daha yeni başlayacağım.

Ben de motivasyonumu sağlarsam hazırlanacağım. Başlar gibi oldum sonra bıraktım.

Bende başlamak istiyorum 20 yaşındayım ortaöğretimden gireceğim tavsiyeniz ne olur istanbulda atanmak için kaç puan yapmak gerekiyor

@erola hayırlı olsun.Sınava kaç ay kala başlamıştın? Matematiğim iyi , tarihim berbat.

@Oğuzzz, lisans açık öğretim mezunuyum esas 2024 sınavına ciddi şekilde hazırlanıyordum ama 2022 sınavında aldığım 77 gibi düşük puanla 2. atamada atandım matematiğim berbattı 2 doğru 1 yanlışım vardı ama 2024 te 7 net yaptım

O yüzden kpss ile atanmak şart oldu umarım kazanabiliriz🤲
aksi halde, değil ömür 15 yıl dahi geçmez özel sektörde..
Allah'ım inşallah kazanabiliriz🤲
irade gücü ders çalışma azmi versin Allah hepimize..

2026 yılında yapılacak ekpss'ye lise mezunları girebilecek mi acaba? birde %40 ve üzeri raporu olmak dışında başka bir şey isteniyor mu?

Merhaba , ben lisans öğretmenlik 4. Sınıf öğrencisiyim . Bu yıl bir dersim kaldı bahar doneminden . bolumumun ataması zor olduğu için uzatıp AÖF onlisanstan denemek istedim . Ben de ne olur ne olmaz bir AÖF önlisans bölümü yazacam Eylül'de ekpss için sorun olur mu . Yani ekpss ye başvuru yaparken hem önlisans okuyor gozukecem hem de lisans . Ama ben lisanstan girmek istiyorum sınava. Bu arada daha rapor almadım alma surecindeyim . O yüzden böyle karışık bir duruma geldi . Eğer rapor alırsam ekpss ye lisanstan başvuru yapacam ama AÖF önlisans kaydımin da olması sorun yaratır mı acaba

Herhangi bir belge isteniliyor mu acaba başvuru sırasında bu durumda . Çünkü hem onlisanstan okuyor hem lisanstan okuyor gozukecem

BİR ARKADAŞ SORUYOR ENGELLİ SURİYELİ ARKADAŞ DA GİREBİLİRMİ SINAVA TC VATANDAŞI KAZANIM YAPILMIŞ

Selamlar,

EKPSS lisans merkezi atamalarda yaş sınırı var mı?
Bir de kpss lisans merkezi atamalarında yaş sınırı var mı?

@Oğuzzz,

ekpss'de mi 65 sınırı var?

kpss'de merkezi atamada peki?
herkes bir şey söylüyor kafa karıştırıyorlar

yav alımlar azalmis girseniz nolcak adamlar 200 kusur asagilik sayida kadro verdi ekpss önlisans a utanmaz akepe bakani

Üst Alt