Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 bin kadroya tepki, kadroların artırılmasına destek

ferhat kurt;

Sen evli ve çocuklu bir kişi olarak 18 yıl ssk'lı çalışıp 5000-6000 gün primle 700 yada 750 TL maaşı kabul edebilirsin, ama ben asla, benim burdaki amacım devleti kötülemek değil devletin engelli politikalarını beğenmeyebilirim daha 5 yıl önce bir arkadaşım emekli oldu şu anda 1600 TL maaş alıyor aynı durumdaki bir vatandaş şu anda 750-800 TL maaş'a bağlanıyor ben bunu eleştirmeyeceğimde neyi savunacağım yapma arkadaşım, 2000 yılından önce ABO %70'ti şimdi %40'ın altına düştü yani benim suçum ne ilerde emekli olduğumda benim karnımı beleş otobüs mü doyuracak, beleş tren mi doyuracak indirimli tarifeler mi doyuracak yapma gözün seveyim yaa...

ferhat kurt;

her konuda, alanda haklar yeniliyor sadece engelli değil , üst makamlardan dayın ,enişten ,tanıdığın varsa kralsın

Ya biliyorum o haberi okudum.Bence adam tamamen show yapmak için böyle bir haberle ortaya çıkmış.Yani ''Reklam kokan hareketler Bunlar''Çokta ciddiye almadım..

musty35;

bu adam idolüm :=)

engelliye 3000 kadro az. Bir de lisan, önlisans,ortaöğretim diye böldük mü 3000'i vay halimize

ferhat kurt;

kesinlikle show yapıyor.. Aldığı maaşı hak ettiğini düşünmüyorsa istifa eder, etmiyor diyelim ki gider yapacak iş bulur belediyede... ya da arasın ben söyleyeyim.. ilde ne kadar engelli varsa belediye toplantı salonuna toplasın dertlerini dinlesin.. yemin ediyorum 7 gün 24 saat çalışsa yine iş bitmez..

Nagihan07;

Hadi diyelim gerçek git o kadar vakıf veya dernek var git yardımda bulun bir işe yara demi.?

BİMER'e başvuru atıyoz mu arkadaşlar konu sohbet havasına dönmüş amacından sapıyor

ferhat kurt;

anneniz, babanız, kardeşiniz ,tanıdığınızın TC siyle de başvurun :) ne kadar çok sesimiz çıkarsa o kadar iyi olur çoğu kişinin haberi bile yok bundan, 66 bin kişi girdiyse sınava 100 bin kişilik ses çıkartmalıyız :)

ferhat kurt;

sallarsak olmaz bu iş :D gerçek Tc ile başvuralım

Gidip komşulardan istiyeceğim.Varsa biraz Tc kimlik numarası alabilirmiyim.?

Nagihan07;

Nereden mi Belli ? Atama İşlerinde Son Sözün Söylendigi DPB'nin Başkanı Söyledi Devletin Anadolu Ajansı Aracılıgıyla...
Ayrıca Keşke 100 200 Kişi Toplanabilsekde Vurmadan,Kırmadan,Yıkmadan Dertdimizi Anlatacak Bi Pankart Olsun Slogan Olsun Bişeyler Yapabilsek
İnanın ki En Etkili Yöntem Bu Olur Fakat Kimse Yanaşmaz...

Arkadaşlar En Azından Bimere Yazmayı İhmal Etmeyin.

flash ana haberde 19.15 de bizim haber geçiyor altyazı mail atalım...

dpt bu konudakı tek yetkılı dpt başkanı kımmış dıyenler saçmalamayın. ıslamoglu ondan aldıgı kagıdı okur ancak yer bu kadarsa ıslamoglu napsın .olsun olsun 3300 olsun enfazla 300u kuraya yaz kaldısana gene 3000...

hazır metin hazırlayalım herkez aynısını göndersin KELEBEKK admin yapar sanırım bu işi :)

şahsen ben 3 adet gönderdim farklı T.C. ile.....

karargahx;

sana nedenini söyleyeyim sınavın popülaritesi tek neden benim ablam sadece 8 bin kişinin girdiği TUS sınavına girdi ve 9 günde açıklandı bu en büyük örnek sanırım :)

Başvuru Tarihi : 08.05.2014 Başvuru Sayısı : 344049

Görev tamamlanmıştır :)

meralmiz;
çok iyi yapmışsın herkes senin gibi olmalı , sesimizi daha çok duyurmalıyız

karahanweb,;
2-3 cümleyi mantıklı bi sıraya sokup yollarsın kardeşim:) , herkes aynı cümleleri yazarsa ne anlamı kalır

Fatihhhh;

Başvuru Sayısı : 344049

:eek: baya cokmus.

Sonsuz_Mavi;

sanmıyorum diyanetten alacaklarını gecen sene doldurup taşırdılar zaten ki gecen sınavda fatma şahin sanırım oda az bi sayı söyleyip sonra yükseltti açıklama yaptılar 25 bin açık var diye en azından yarısını alırlar diye düşünüyorum 12 bin falan

Ali_Gs;

umarım dedğin gibi olur ama geçen dönem alsalarda diyanetin açığı bitmiyor..yine en büyük diyanet alıcak ama dediğin gibi alım fazlalaştırlarsa şansımız daha çok olur..:)

Sonsuz_Mavi;

bunun daha 2. 3. ataması var siz kaç net kaç puan bekliyorsunuz?

Ali_Gs;

ben tam kesin diyemiyorum ama 40 ile 45 arası ..bekliyorum ama benim isteğim sadece ben atanayım diye değil daha çok engelli atansın istiyorum

Sonsuz_Mavi;
bende 40-42 net arası bekliyorum ama benimde görüşüm o 66 bin engelli baş vurmuş sorgusuz sualsiz sınavsız alsınlar bi avuç kişiyiz zaten

Herkes için hayırlısı olsun.Atanalım istiyorum kimse açıkta kalmasa keşke.

Üst Alt