Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

35.000 tl yi geçmeyecek araçlar önerir misiniz?

ugir

Aktif Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
22 Aralık 2014 Güncel:

Arkadaşlar merhaba..Nihayet rabbim bana da bir araç almayı nasip etti.Dün İtibariyle yeni bir aracım oldu.Renault clio icon 1.5 dci..Engelli raporumla aldım.Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.

opel çorsa otomatik vites 1,4 dolu paket 44 bin küsür

ötv indirimli 32 bin

55 bin tl lik bi araç ötv siz 35 bine gelmez yanlışınız var

turan yılmaz;

benzınlıdır sanırım bu?dolu paket ten kasıt nedır turan?

Seat ibiza üzerinde yogunlasıyorum ama varmı fıkrı olan bu arac ıcın?

Arkadaşlar bu araçları alıyorsunuz biliyorum şimdi ttalı geliyor
ama satarken nelerle karşılaşıldığını biseniz yanına bile uğramazsınız
ben 1 yıldır neler çektim hala mahkeme tama anlamıyla bana satma izni vermedi mahkeme kararları olmadın hiçbir engellinin malını satamıyorsunuz bu haber güncel hatta smahkeme kararı çıkalı daha 10 gün oldu

Araç kendi adıma olunca neden satamiyalim ki

konu güncel arkadaşlar.

ugir;

ben de opel corsa aldım gayet menmunum

Honda jeep kullanıyorum ve gayet sorunsuz.özellikle otomatik şanzuman konusunda çok başarılı.araştırabilirsin

Opel corsa en azından dıgerlerıne gore daha dolu duruyor aslında

Yaşar arkadaşım honda jeep lere paramız yetse keşke ama keşke :)

ugir;

Arkadaşım sen burda 35.000 tl den bahsediyorsun.O paraya güzel bir araç alabilirsin.İllada 1-2 yaşında olsun diyorsan tabi ki zor.Atalar eskisi olmayanın yenisi olmaz demiş ve ne güzel söylemiş

yıl sonu kampanyaları var toyota yaris benzinli 32000 tl aynı araç dizel 36500 tl , peugeot 208 benzinli modeli 29000 tl civarı dizel olanda 34000 tl hyundai i20 modeli peugeottan daha uygun fiyata gelir

[FONT=century gothic][SIZE=2]Dacia Stepway Sandero[/SIZE][/FONT]

Dacia Stepway Sandero yu 28.000 tl alabiliyorsunuz.
Özel tertibat taktıracaklar, emniyet kontrolü ve diğer masraflarla birlikte bu fiyat size 30.000 tl yi bulur.

vw polo 1.2 motor 90 bg turbo dsg 7 ileri şanzıman normal fiyat 50.900 indirimli 34000 tl satılıyor çok konforlu ve güvenli araç şiddetle tavsiye ediyorum

Merhabalar,

araç alabilmek için gerekli raporu aldıktan sonra hangi tip araçlar alınabilir bir kısıtı varımdır? kriterleri nelerdir ? motor hacmi gibi minibüs olabilrmi jip olabirmi? gibi
teşekkürler

1.6 ve altı motor olmalı...sadece otomobil sınıfı olmalı

caglarim;
teşekkkürler ramazan..

bribey18;

Model (*4)
Yeni Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG

Donanım
Comfortline

Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8)
50.900 TL

Net Fiyat
29.311,22 TL

Ötv (E) (*5)
13.190,05 TL

KDV () (*5)
7.650,23 TL

Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5)
268,50 TL

Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6)
214,00 TL

Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7)
266,00 TL

Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1/2/3/8)
50.900 TL

Bir inceleyelim teşekkür ederim

araç yeni olmasına rağmen şehir içi 100/8 litre gösteriyor maksimum bu oran 7,5 e kadar düşüyor kullanmanıza bağlı donanım olarak yeni polo beklentileri karşıladı diyebilirim

Gerçekten çok dolu gözüküyor özellik olarak...teşekkür ederim

sağol diyarbakırlı

Uğur opel astıra 1.6 115 otomatik 55 binlira şu an . Bize neye gelir bilmiyorum HB olanı fakattt. Aralık ayının ikinci haftası ortalık karışır 30 ila 35 arası aracı alırsın lpg li oması koşulu ile. Hiç başın ağrımaz çekişden düşmez günü geldimi çiklet gibi satarsın.. Sabırlı ol sen bir kaç yere telefonunu bırak bak ne oluyor. Nasıl indirimler yapıyorlarmış aklın şaşar.

Son düzenleme:
Üst Alt