Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

35.000 tl yi geçmeyecek araçlar önerir misiniz?

yılbaşı öncesi mi sonrasımı alsam diye kararsızım acıkcası

Uğur bayilerin yıl sonunda belirli bir araba satış rakamına ulaşması gerekir. Ulaşamaz ise Bayilikleri elerinden alınma tehdidi yaşarlar son bir aydır araba reklamlarını televizyonda görmeye başladın aralıga girince televizyonlarsa sadece araba reklamları dönecek. Sen üçra bir yerde istedigin modeli satan bir bayiye git arabaya bak bir hafta sonra tekrar git başka yerlerede sor veya git bilmem ne firmanız bu fiyatı verdi siz en son neye bırakırsınız diye kızıştır iste dediğin rakama gelince park sensörü trafik seti ve paspasları da isterim de ve sözleşmeye eklet eklemezseniz almam dünyanın parasını veriyorum bir paspasamı kıyamıyorsunuz koca firmasınız aldıgım aracı bonboş mu vereceksiniz gibi lafları hazırla kafanda. Unutma senin engeli olduğun kimsenin umrunda degil. Konuş bak neler kazanacaksın.
Saygılar

forsa;

ilk ziyaretleri hafta sonu gerçekleştirelim bakalım :)

MAİL OLARAK BU TEKLİF VERİLDİ..Cumartesi günü görüşeceğim.
Opel Corsa 1.3 75 HP Dizel aracımızın kampanyalı anahtar teslim fiyatı: 48.700 TL,
Opel Corsa 1.3 95 HP Dizel Start-Stop aracımızın kampanyalı anahtar teslim fiyatı: 50.400 TL’dir.

Bu araçların size ÖTV indirimli fiyatı,

Opel Corsa 1.3 75 HP Dizel aracımızın kampanyalı anahtar teslim fiyatı: 33.500 TL,
Opel Corsa 1.3 95 HP Dizel Start-Stop aracımızın kampanyalı anahtar teslim fiyatı: 34.600 TL’dir.

1 senedir arıyom.şuan manuel sandalye kullanıom ama çok değil 1 sene sonra akülüye geçeriz.haliyle sw otomatik arıom.ve dizel kullanmayı seviom.maliyet artıo tabi.bu dediğiniz fiyatlar otomatik vites içinmidir?

Bunlar manuel vites dostum

Her görüşme yüz yüze olacak ve satış müdürü ile tanışılacak. Telefonda fiyat sormayın, fiyatı sormak için mail veya telefon ile irtibata geçmeyin . Face to face kapıdan girenin gerçek alıcı olup olmadıgını anlarlar hiç konuşmadan , onların dönüşleri telefonla olabilir şu fiyata bırakırıyoruz gibi .. Üste verdigin aracı 30 bin liraya hiç çile çekmeden alırsın. unutma karşındakiler satış ve pazarlama mühendisleri 4 sene bu iş nasıl yapılır konusunda eğitiliyorlar . sen beş senede bir pazarlık yapıyorsun onlar her dakika ..Sabır.

ben 1 ay önce hyundaı accent blue mode plus otm aldım.gayet memmunum.34500 tl ye aldım
eee biraz yakıtı fazla gibi ama lpg ile çözülür.

yenı hyundaı i20 hakkında duşunclerınız neler gercekten genç işi cok sık tasarımlı olmuş..

CLİO İCON 1.5 DİZEL 90 BG...NORMAL FİYAT 53.000 KAMPANYALI FİYAT 51.500 ÖTV İNDİRİMLİ 34.800 TL dir opsiyonlar hariç..

indirim uygulanınca ne kadar olur bilmiyorum ama 35 denk geliyorsa kia sportage öneririm çok hoş bi araba

Toyota auris 1,4 dizel otomatik tavsiye ederim Ben kullanıyorum çok memnunum.

clio icon 1.5 dizel 90 bg...normal fiyat 53.000 kampanyalı fiyat 51.500 ötv indirimli 34.800 tl
ford fieasta 1.5 dizel 75 bg titanyum x paket +park sensörü hediye 34000 tl ne dersiniz arkadaşlar karar veremiyorum bir türlü

Merhaba araci aldiginizdan itibaren 5yili doldurdugunuz takdirde yasal hakkiniZ dur satmak

Clio icon 1.5 dizel 90 bg karar kıldım arkadaşlar..Yalnız bır cok fırmadan sordum sorusturdum cogu satıcı engellılere satıs konusunda bılgısız..

Forsa arkadasım mecburen beklıyorum:)Tazmınatım henuz yatmadı..Ayrıca bıraz kredı kullanacagım emeklı maasımda baglanmadı mecbur beklıyorum..Dedıgın gıbı bır cok yere bıraktım bılgılerımı

Geçen hafta bizim mahallede genç bir arkadaşa vesile oldum 1.6 opel astıra aldırdım. Çok ısrar etmeme ramen sitrese dayanamadı . Sana örnek olsun diye yazayım
15 ay sıfır fayiz kampanyasını şöyle yapıyorlardı araç 48.700 33700 peşin alıyorlar kalan 15000 'i kredi kullandırıyorlardı. bir çok bayiye gittim Yaptıkları hepsi aynı fix fiyatı veriyorlar 48.700 fakat 15 liralık kredinin masraflarını fayizini opel kendisi ödüyordu. Pat pazartesi oldu araç 47.700 oldu . Fakat bizim genç 48.700 den aracı aldı , he kaybetigi birşey yok kredi çekse aynı yere geliyor . Bugün 47 oldu düşecekler meçburlar. yukarıda anlatıgın olayları bende yaşadım emeklilikti , Hasteneden rapordu ben şansa aralıgın ikinci haftasına kaldım sene içinde 37.000 dedikleri aracı 31.500 ye verdiler. Öyle kilit çümleler kuruyorlar ki ..
---istediginiz renk ne dir
--beyaz
-- elimizde bir tane var
--kagıtlarım olmadı daha
-- siz kaporayı bırakın hiç olmasa sizin için aracı elimiz de tutalım
sen tırm tırım
--şurdaki müşteride beyaz soruyordu
tırım tırım
Rahat ol sa ta cak lar.

Sağolasın sayende aydınlanıyoruz..bir bilenden fikir almak iyi oluyor .

Hepimiz öğrenciyiz. Paraların gelişini iyi ayarla uygun fiyatı bulunca kaporayı ver.

selam ugur, dizel aractan sasma ve 1.6 lardanda uzakdur 1kez aliyorsun gibi dusun icine sinen arabayi al

Arkadaşlar merhaba...Allah nasip ederse clio icon 1.5 dizel 90 bg de kararımı kıldım.El sıkıştık anlaştık..3 tane sağlık raporu noter onaylı sureti...2 tane ehliyetin noter onaylı sureti ve vekalatname kısmınıda hallettim.

hayırlı olsun Uğur kardeşim.. maliyet ne oldu? tertibat var mı?

bu renoya bi daha bulaşmam proje ve rapor noet onayı için 560 tl ödedim yanlış evrak ve fazla evrak onaylattılar

sürekli bahane uydurup yalan söylüyorlar burada ki bayii

nova;

Teşekkür ederim.Tertibat yok..%91 ÖTV Muafıyetım var... arac 53.000 tl ötv siz fiyatı 34.500...Bandrol ücreti içinde (429tl) ,(500 ünüde persembe gunu dusurtmeye calısacagım) noter masrafı 217 tl... Kasko ve trafik sigortası hariç...

tılafsınlı;

bayi ve satıcı faktörü önemli diye düşünüyorum..Alacağım bayi en iyi fiyat verendi..

ugir;

satış danışmanı farklı konuşuyor patronları farklı konuşuyor burada ki bayide pişman ettiler beni kabalık yapmak zorunda bıraktılar beni

Maise direk yazılı ve sozlu sıkayette bulunun derim.

%91 Engelli raporumla araç aldım..

Arkadaşlar merhaba..Nihayet rabbim bana da bir araç almayı nasip etti.Dün İtibariyle yeni bir aracım oldu.Renault clio icon 1.5 dci..Engelli raporumla aldım.Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.

Hayırlı Uğurlu Olsun Arkadaşım
Kazasız Belasız Güle Güle Kullan

Üst Alt