Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

37 yaşında EKPSS'ye sıfırdan başlamak

Ha şunu da belirteyim. Bu sadece akabe ile alakalı değil. Gelişim ile de alakalı. Mesela her tarafta kamera var. Herkesin bilgisayarı var. Neden? Çünkü fiyatlar makul. Basit bir örnek. Mesela o zamanlar tomografi cihazı nerdeyse yoktu. Şimdi yaygın. Mesela O zamanlar endoskopi, Eko, diyaliz sadece belli yerlerde yapılıyordu. Şimdi yaygın. Dağlar kadar fark var...

Yok. Şaka yapıyorsun. En azından Aç, bak. PKK'nın o yıllardaki katliamlarına. Ne cenneti!

Dostum şaka mısın 30 sene önceki teknoloji bugünü bir tutamazsın o zaman cep telefonu yoktu demek ki gibi şey. Şimdi aylarca MHRS den randevu arıyorum ben gelmiyor. Sıra bekliyorsun yine hastanede. Doktorlar göç ediyor bir bir. Terör bitmemiş devam ediyor yalan dolan olmuş her seyy.

@Operadaki Hayalet,
Yahu onu diyorum zaten. Kamera olmadığı için faili meçhuller vardı. Teknoloji olmadığı için pkk istediğini daha kolay yapıyordu...
Sağlığa gelince. Bir zahmet biraz da sıra bekle hastanede! Ya ben hastanedeki sıra yuzunden hastaneye girmediğimi hatırlarım. Ne anlatıyorsun sen? 90larla kıyaslar isen şu anda terör bitmiş durumda. MHRS evet. Şu anda problemli. Ama 15 sene önce o problem de yoktu. Sonunda randevu alıyorsun...

@gannicus,
ben yine de 90lardan yanayım zira o zaman daha özgür ve mutlu hissediyordum kendimi. Ha 80lerde 70leede avrupa'da bu dediklerin yoktu ama onların şu an geldiği nokta bizden çok ilerde. 90lardaki almanya 90larda türkiye ve şimdiki kıyaslamaya bakmak gerek.

@Operadaki Hayalet,
Bir de şu meşhur doktor seni 90larda muayene ederdi muhabbeti var. Yahu O zamanlar doktorun başka şansı yoktu ki. Seçenek yok. El yordamı ile muayene edip sallamasyon bir teşhis koyardı doktor. Yoksa elle muayene yöntemi ile kanser olup olmadığını nasıl anlayacak? Eko çekmeden kalpte problem olup olmadığını nasıl anlayacak?

@Operadaki Hayalet,
Mesela şimdi periton diyaliz denen Bir şey var. Hasta evde diyalizini kendisi yapıyor. 90larda kaç tane diyaliz merkezi vardı???
Bu arada şu organlarınizi bağışlayın kardeşim. Ne değerli organlarıniz varmış. Bir yığın adam organ sırası bekliyor!!!

Onu diyorum işte. Sonuçta su an 90lardan teknolojik olarak daha ilerdeyiz ve bu hayatımızı kolaylaştırıyor. Yemişim 90lari. Akapeyi de göndereceğiz. Merak etme...

Üst Alt