Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4001 tercihi yapan arkadaslar buraya

Sabayrak05

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
4001 den tercih yapan arkadaslar yorumlariniz nedir.puan vede kaca duser

Ankarayi 4001 den tercih yapan LISANS mezunu arkadaslar...

Puanlarinizi yazabilirmisiniz.

benimde 81 azcık umutluyum desen yalan olmaz.allahtan ümit kesilmez

80 PUANLA BEKLİYORUM Lisanstan ALLAH dan ümit kesilmez. Tercihlerimi yaptim BEKLİYORUM. NASIPTE VARSA GELIR , NASIPTE YOKSA YAPACAK BIRSEY YOK . HAYIRLISI

guleman18

Aslında umutsuzum ama bu düşünce de kafamın bir kenarında duruyor. Ayın 9'unda herşey belli olacak..

plüfovil93
Bende UMUTLU değilim. Azıcık bir UMUT var.Valla ben çok gördüm YÜKSEK PUAN alıpta yerleşemeyen ve DÜŞÜK PUAN ALIP yerleşen ÇOK gördüm. ADAM KPSS den 80 aliyor yerleşemiyor ama 56 PUANLA yerleşiyor??
Bu NASIL İŞ ??

guleman18
Kpss'dekinin ne olduğunu az çok biliyorum ama Ekpss ile yerleşmek biraz şans işi gibi geliyor bana. Kaç gündür İşkur'da ilanlar görüyorum demek ki kadro var ama bize yok nedense..

Benimde 81 ama umidim cok yok.biraz sans isi gibi.ilk 10 tercih ankara

bölümüm kimya ama ben 4001 gördüğüm her yeri yazdım zaten 40 yer vardı 30 una tercih yaptım.inşallah atanırız

Anladığım kadarıyla puanı 80 lerde olan çok var.

Benim merak ettiğim bir soru var ??
Atanmış olanlar yani memur olanlar tekrar tercih yapabilir mi ??
Eğer öyleyse atanmamiz zor olur .O yüzden soruyorum ??

guleman18

bunu bende merak ediyordum atanan arkadaşım ile denedik. Aralık 2018 de atananlara sistem onay vermiyor tercih yapamıyor ama daha önce atanan yeniden sınava girerse tercih yapabiliyor. aynı hizmet sınıfına atanamıyor.

kartalice07
Teşekkür ederim.Zaten atanan bir kişi tekrar TERCİH yaparsa HAKSIZLIK OLUR.
KAÇ AYLARDIR BEKLİYORUZ .

80 veya 81 PUANLA ANKARA geleceğini pek zannetmiyorum.
Lisanstan 83 , 86, 89, 98 gibi PUANLAR varsa ANKARA ve İstanbul kesinlikle onların olacaktır. Tahminim % 100

2. İhtimal olarak 80 veya 82 PUAN aralığındaki kişilere ÜNİVERSİTE - ilgöç gelebilir.
Herkes üniversite yazamaz. Cesaret ister. Çünkü çakılı KADRO ÖMÜR boyu ordasın. Bu riski göze alan Kazanabilir.

83 ve üzeri ilk atamada tercih yapmayıp yada başka sebeple atanamayıp şuan doğuda üniversite vb atanacak olan arkadaşların yerinde olsam hiç yoktan iyidir ama yinede çok sevinemezdim çünkü puanımın hakkettiği yer daha iyi şartları olan yerlerdir ilk atamada 79,8 le atanan olmuşken şuanki kadrolar ve sayılar iç açıcı değil o sebeple bnm şahsi fikrim ilk alımda kadrolar şuankine oranla çok çok iyiydi ve puanı yüksek arkadaşlar değerlendirmeliydi. bnm puanım lisans işletme 79 mecburen heryeri yazmıştım yine yazdım. herkes için hayırlısı olsun kısmetten öteye yol gitmezmiş.

İtiraf ediyim.
Bayburt ve Gümüşhane,Siirt,Maraş üniversitelerini yazmadım.
Ama ilgöc ve batıdaki üniversiteleri tamamını yazdım.

Umarım istediniz il ve kadro gelsin inşallah. bnm puanımda 80 üzeri olsa bnde aynı şekilde tercih yapardım. sıkıntı alımın beklenenden çok az olması.

83/84 hatta 82 vb alan arkadaşlar nasıl atanamadilar anlayamadım ilk atamada puanlar 82 81 vardı hatta yazıldığı üzere 79 vardı Erzurum.herkes için hayırlısı umarım herkes atanır

Erolt
Bende anlayamıyorum ilk ATAMA da yüksek PUANLILAR LİSANS dan çoktan atanmış olmalıydı??
Erzurum 'u 30. Sıraya yazdım 80,760 kapattı en düşük. ( ilk atama ARALIK 2018/2)
Ama geçenkinde de 30 tane tercih yaptım. Hicbir yer gelmedi.
Şimdi de 30 tane tercih yaptım. Bil ki bunda da bir yer gelmiyorsa TORPİL dönüyor .Benim görüşüm bu.
80 PUANLA pek UMUTLU değilim.

Umarım herkes ATANIR.

Yani merkezi atamalarda torpil olacağını zannetmiyorum ben.puanin iyi umarım atanirsin ama vay ben85 aldım 87 açıkta kaldım inanmıyorum bunlara

Erolt
Teşekkür ederim. İNŞALLAH emekler boşa gitmez.Herkes ATANIR. Dua edeceğim.

yüksek puanlılar kendi ilini beklicek arkadaşlardır bence.83 ile 82 ile atanamayınları anlarım.zaten onlar büyük ihtimalle boş kadroları doldurcaklar ordan başlar aşağılara iner bence tabii bir yığılma olmazsa 79 ile kapatır diye tahmin ediyorum.

kamikaze1
Branşım Maliye önümde 22 kişi var Ben 23.yüm. GELİR mi ?? Bilmiyorum. GENEL SIRALAMA da vaziyet nedir ?? Bilmiyorum. Kestiremiyorum?? GENEL SIRALAMAM 1947
PUAN 80,463 .
Ben bir de şunu anlayamıyorum ?? SISTEM ŞÖYLE MI İŞLİYOR ??
MALIYE 'DEN ILK 10 KISIYI ALIYOR.
ISLETMEDEN ILK 10 KISIYI ALIYOR.
BILGISAYAR BÖYLE MI ÇALIŞIYOR ??

Üst Alt