Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4001 tercihi yapan arkadaslar buraya

Dlkcay
Yazdım Ankara sıralamam galiba 680 Di ama 2018 atamaları oldu düşmüş olması gerekiyor. Sadece branş sıralaması güncellendi. Keşke geneli de güncellemeleri.

kamikaze1
Amin hocam teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

kartaliçe07
4 ve sonrası. Bi 6 7 tane yazdım galiba

işkurdan alımlarda kamu da çalışmaya başlayanlar tercih yapabiliyor mu? bilgisi olan var mı?

ibrahim1987

TERCİH İŞİ ŞANS İŞİ
Piyango bileti gibi
Çıkarsa tabi.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Arkadaslar bende lisans 76,9 nereye alım fazlaysa Dogu batı demedim hepsini yazdım genellikle üniversite ve bilgisayar işletmeni belgesi isteyen yerlere ağırlık verdim şans var mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amosis siirt üniversitesi 4001 yazdınız demek öyle mi ?

gitti o zaman benim ...:)

gerçi bu tarz kestirimler çok saçma geliyor bana ama yinede yazdım arada saçmalamk da lazım sanırım :) :)

polynom

Valla hocam nereyi bulduysam yazdım ins hepimiz biryerlere yerleşiriz :(

amin.sizin branş nedir hocam,öğretmen misiniz sizde?

İktisat mezunuyum muhasebe formasyonum var.ama dil ve konuşma engelim var o yüzden öğretmenlik yapmak istemiyorum

anladım. geçmiş olsun. inşallah atanırız (her ne kadar sanmasamda bi ümit)

:(

@Amosis
bu atama için söyledim,bi sonraki veya öğretmenlik atamasında atanabileceğimi düşünüyorum, inşallah sizde atanırsınız
ayrıca bence minimum bir atama daha olmalı

80,463 PUANLA ATANAMADIM. Ben bir daha girmem bu SINAVA.
Toplamda 60 tane TERCİH yaptım.Hic biryer gelmedi.
Bu sınavda hak yeniliyor. Hakkımızı yiyenlere hakkımı haram EDİYORUM.
EKPSS benim için bitmiştir.

Sabayrak05
Gümüşhane yazmadım.
ÇOK YÜKSEK kapattı PUANLAR
ÖZEL sektör deneyeceğim.
HAYIRLISI buymuş

Gümüşhaneyi tercih etseydiniz kesin atanırdınız

Bayburt 80.55 ile atamış. Bende atanamadım puanım 75di..

KAMU da ATAMA YOK arkadaşlar.
Ben ÖZEL sektör deneyeceğim.
Bir iktisadi idari bilimler fakültesi mezunu olarak araştırdım.
Serbest MALİ MÜŞAVİRLİK sınavı calisacam.
Onda engel durumu aramıyorlar. Araştırdım.

Belki ilerde sermaye koyarak kendi dükkanımi açarım.

Bizlere büyük haksızlık yapıldı lisans olarak resmen yok sayıldık aşağı yukarı 90 kişilik alım yapıldı 20den fazla boş kaldı diyanet vb olduğu için.
Hakkımız olan sınavdan önce bir alim daha yapılması çünkü bizden öncekilere (2016) öyle yapıldı millet 60larla atandı 79-80 puanlar ziyan oluyor şuan.

Yüksek puan alıp doğuda çakılı kadroya atanan kişileri de tebrik ediyorum diyecek sözüm yok inşallah gidip çalışırlar

Son düzenleme:
Ben de İibf mezunuyum özel de çalışıyorum şu an muhasebeci olarak. Mali müşavirlik sınavı bence de iyi iyi araştırmak lazım Ankarada yılda 3 kere sınavı oluyor 60 puan alınca malı müşavir stajyer olarak başlıyorsun 3yıl staj.

Byrmm
Başka çarem yok Bayram Bey aklıma en iyi fikir SMMM geldi.
80,463 PUAN aldım EKPSS LİSANS P3 ama 2.TERCİH DE de olmadı. Yerleşemedik.
Bir fikir olarak en son çare SMMM deneyeceğim. BİR UMUT

EKPSS den umut YOK maalesef .Alımlar eskisi gibi DEĞİL. Bu ATAMA 2020 Atamasiydi. Kim bilir ne zaman atama yaparlar ŞÜPHELİ

Evet Smm çok iyi bir meslek zaten staj ücreti biraz düşük ama göreve başlayınca çok iyi maaşı var. 2020 ekpss sınavına tekrar girmekte de fayda var bende tekrar gireceğim.

Oncelikle kazanan arkadaslari tebrik eder basarilar dilerim.ben tokat gop universitesi memurluk kazandim.lisans mezunuyum.maas hakkinda bilgisi olan varmi.

ALLAH ' A yemin olsun ki bu sefer 95 PUAN ALACAĞIM. 80 PUAN 2018 Ekpss LİSANS P3 PUANIM ATANAMADIM .
95 LİSANS EKPSS P3 PUANIYLA 3. ATAMA DA DA ATANACAGIM. HEM de ANKARA yi ALACAĞIM. Bunu buraya yazıyorum.

tekrar atamalar olur arkadaşlar. ümitsizliğe kapılmayın. yerleşenlere hayırlı olsun. yeni başlayan memur maaşı 3600-3700 tl olması lazım.

Üst Alt