Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4001 tercihi yapan arkadaslar buraya

4001 ile tercih yapmadın mı lisanstan 80 puanla atanman lazımdı

Mert7033
2018/2 Aralık ayında 30 tane TERCİH yaptim.
Çıkmadı.
Şimdi 2. Defa TERCİH 30 tane yaptım.
Çıkar mi ??
ÇIKMAZ mi ??
İşimiz ALLAH a kalmış .

guleman18

hayır en yüksek puanlının tercihlerinde başlıyorlar atamaya puan sırasıyla gidiyor.puanına göre tercihlerine tek tek bilgisayar bakıyor atamayı yapıyor.yada atanamadı notu düşüyor.böyle kadrolar doluncaya kadar gidiyor.maliyeye bakmadım ama iktisat işletmeciler yani 4001 ler için bakmıştım kaçıncıyım diye 119 uncu çıkmıştım.yani bekleyen 118 kişi daha var ama herkes çevre iller ile tayin edilebilcek yerleri tercih etmek isityor oturduğu yere geri dönebilmek için.gözü karartıp çakılı kadroları seçen az oluyor.zaten bir çok kişide lisansta öğretmen olarak atananlar yada uzağa gitmek isitmeyenler var o yüzden puanlar bu kadar düşüyor.mesela adam ankarada oturuyor illa diyor ankara olmazsa diğer sınava çalışırım yükseltirim diyor başka yeri yazmıyor.çeşitli sebepleri olabiliyor insanların.birde herkes geçen secimlerde 85 altı olmaz 83 altı olmaz dedi.bende olmaz diye yakın şehirleri yazmıştım.olmadı.puana takılmayın çünkü düşündüğünüz gibi olmuyor.şimdi 80 deriz 78 77 ye düşerse hiç şaşırmam.bazen insanlar çeşitli sebepler yüzünden yazmıyor.

Üniversite olarak sadece Bayburt'u yazdım. Memurlar sitesine bakınca benim dışımda yazanların da olduğunu gördüm. Ya arkadaş benim memleketim yakın o yüzden yazdım sen neyi düşünerek yazıyorsun?😃 Neyse olursa olur olmazsa okuluma devam ederim..

2018/1 atamasında 4001 ler 67 puana kadar düşmüş inşallah bu atamada atanırsın

Ben tercihlerimi uzman bu işlerden anlayan bir dershaneciye yaptırdım. Kapı, kapı dershane dolaştım. Hepsine farklı tercih listesi yaptırdım. SONRA onu kendimce harmanlayıp bir TERCİH listesi oluşturdum.

Üniversite 2 tane yazdım, onlar da uzun vade yaşayabileceğim şehirler. Başka yazmam. Çünkü diğer kurumlar gibi tayin isteyemiyorsun, emekli olana kadar oradasın ya da istifa edip ayrılacaksın. Onun dışında 13 tane de bakanlık ve belediye yazdım. 30 tercihin yarısını kullandım yani. Tamamını kullansam da gelmeyecek hoş.

Puanım 76.

Son atamada (2018/2);
Lisansta en düşük 80 puanla VHKİ, en düşük 81 puanla memur (4001) ataması oldu.

İkişer puan düşerler maksimum, çünkü hem kadro sayısı az hem de önceki atamalarda yüksek puanları olup tercih vermeyenler vardı.

500 engelli öğretmen 2018 haziran ayında atandı.
750 engelli öğretmen 2019 şubat ayında atandı.
846 kişi Aralık / 2018-2 tercihlerinde atandı.

TOPLAM 2096 kişi Atandı .Baya kişi Atanmış.

Aranızda Giresun ve Çankırı'yı yazan var mı ?

göç idarelerin tamamını yazdım giresun dahil ama çankırıyı görmedim

guleman18

guleman facebook twitter gibi mecralar 4001 yazan 82 ve üstü çok kişi var mı acaba.bir yığılma olur mu sence

Ben 87 aldım tercihlerimi de çok bilinçlice yapamadım galiba

Üniversite göç idaresi falan farkını araştırmadım

Sadece memleketime yakınlığına baktım

Hayırlısı artık yarın sonuçlar açıklanıyor bakalım neresi gelecek

Bir de vhki de bilgisayar sertifikası falan istiyorlar mı

YARIN ki beklediğim SONUÇ şu

Herhangi bir kuruma yerleşemediniz. 80 PUANLA bir yer gelmez BÜYÜK ihtimal % 100 yanılmam .

Çünkü 85 üstü PUAN ALANLAR bitmedi.

turan2961
nitelik kodunda yazıyorsa istiyorlar sade 4001 ise üniv bilgisayar dersi aldıysan istemiyorlar.zaten 87 ile ilk tercihlerinden birileri gelir hakkınızda hayırlısı olsun

guleman18
onlar kendi memleketi yada yakın yerleri yazıyorlar fazla ümitsizliğe kapılma yarın zaten belli olcak allahtan ümit kesilmez

mrb Ankara yazdınız mı sıralamanız kaç acaba benım de 87 ama tercihlerim Ankara

kamikaze1

Teşekkür ederim. Ama çok duyuyorum. 85 aldım diyen var. 86 aldım diyen var. 98 aldım diyen var. 83 aldım diyen var.
Hakkımızda HAYIRLISI

Dlkcy

İlk 10 ANKARA yazdım. SONRA ilgöc tamamını yazdım. SGK ISTANBUL yazdım. Bandırma üniversitesi,Tokat gop üniv, Ege üniversitesi, İzmir katıp çelebi üniversitesi, ISKENDERUN teknik üniversitesini , nigde üniversitesini yazdım.

Gelir mi şüpheli ??

Dlkcay
gelir gelir ankara 87 puana zaten o civarlara kapatmıştı.telaş yapmayın

guleman18
büyükşehirlerde olabilir o puanla yada bölüm bekliyordur.bir çoğu atandı zaten tek tük kaldıysa kalmıştır. onlarda uzak şehirler üniv filan zor yazarlar.herkesin çeşitli sebepleri var.bence hepsine inanma üzülme bence üniv teler 80 iner.keşke bayburt yazsaydın büyük bir ihtimal gelirdi.tabii herkesin sebepleri var istememek için hakkımızda hayırlısı umarım atanırsın.

şöle düşün bir çok öğretmende sıralamadan düştü.ve kendi memleketini bekliyenler var o yüzden karamsar olma
bide bazen ortaöğretim arkadaşlar yazıyor yok 89 puanım var 85 aldım önlisans olrak belirtmiyorlar işler ordan karışıyor.bazılarıda çıkıp hasetliğine yazabilir fazla inanmamak lazım. yarın zaten sonuç belli olcak ne olcak göreceğiz

kamikaze1
Bayburt ve Gümüşhane üniversitelerini yazmadım. Çünkü ailem istemedi.
Hakkımızda HAYIRLISI

bende 87 vb yüksek puanlıların uzak yerleri yazdığını düşünmüyorum. bnm şahsi fikrim inşallah doğuyu yazan ve atanan kişi iş başı yapar kadro boşa gitmez ve ihtiyaç sahibi boşta kalmaz

guleman18
ben sizin ve 80 üzeri olanların atanacaktır diye tahmin ediyorum.
79 puanlılar kritik ve şans birazda
bakalım az kaldı yarın açıklanınca tahminlerimiz tutacak mı?

Muğla su ve kanalizasyon kadın ve işletme bölümü isteyen kadroyu tercih eden var mı ?

guleman18
Atama bana göre büyük oranda şans.
çünkü memur olarak girip yüksek puan alıp iyi kadro bekleyende var + iline yakın yer olsun diye bekleyende var
bnm gibi memurluk olsun da neresi olursa olsun diyende var
örneğin ilk atamada 79,8 le atanan arkadaşın kısmetiymiş ki o kadroyu yüksek olan birisi yazmamış atanmış.
hayırlısı diyelim herkes için
şu da unutulmamalı bu alım sayı olarak lisans ekpss alımlarının en azı.
2018 ekpss mağduruyuz hepimiz.

Üst Alt