Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

51 bin engelliye müjde, kamudaki boş kadrolar doldurulacak!

2015 yılına kadar kamu ve özeldeki açık engelli kadrosunun tamamının yerleştirileceği açıklanmı.toplamda 51 bini geçiyor.fakat bu rakam 2013 yılını baz alıyor.2013,te kaç kişi yerleşti acaba.fakat açıklanana göre şu kesin.açık engelli kadrosu 2015,e kadar kamu ve özele yerleştirilecek.benim anladığım bu arkadaşlar.

51 bin diyor ama 51 bin 28 bin özel kamu 2015 e kadar 23 bin diyor ben öle anladım

fazla ümidim yok bunlardan sözde özel sektörlere kontenjan fazlası engelli alınıcaktı oda yalan oldu ben 6aydır yalvarıyorum özel sektörde iş için adam engelli kontenjanım dolu diye başından atıyo 2015 geldi zaten hiç bir hareket varmı hani nerde kura bekle babam bekle..onlar engelli kontenjanını sağlamlarla dolduruyo.bu kura hangi şartlarda nerede nasıl çekiliyo bunu bilende yok burası engelli platformu bu site yöneticileri milletin alıca arabalara cevap veriyo.biraz iş hakkında çıkan haberler hakkında bilgilendirseler ne olur.engel zaten büyük sorun.buna maddiyatta eklenince..engel artıyo mesala ben 10 aydır işsizim borçluyum babamdan 270lira yetim aylığım var arabasız bir yere gidemiyorum bunlar hep para istiyo 270lirayla ne yaparsınız.

resmi gazetelerde böyle bişey yok

ersin_67;

resm gazete de böyle bir şey var ben buldum kardeşim biraz bekle yolliyim buraya :)

23 bin alım dağılımı sizce nasıl olur mesala önlisanstan kaç kişi alınır

yolla arkadaşım
W2RGnE.jpg

Arkadaşlar, 51 bin atamanın 2023'e kadar olacağı söyleniyor. 2023'e 9 sene var. 51 bin bölü 9, eder yılda 5666 atama. Ümitlenmeyin fazla.

Arkadaşlar 2013 yılı itibariyle şimdiye kadar kamuya 8530 kişi yerleşmiştir 2015 e kadar 23 ,302 yerleşecek yani 14,772 kişi daha yerleşeşek allahtan hayırlısı

yaww 2023 e kadar dıoo mantıksız cewap yazmayınn lutfen kafasını krstrmyalımmm ınsanlarınn

2015 yılına kadar diyor az önce haber memurlar nette yayınlandı bakabilirsiniz

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YANLIŞ BİLGİ VERİP MORAL BOZMAK. İŞTE AÇIKLAMA:2013 yılı itibarıyla kamu sektöründe 22 bin 302 olan engelli memur açık kontenjanının tamamı ile kamu ve özel sektörde 28 bin 864 olan engelli işçi açık kontenjanının tamamı [SIZE=5][SIZE=7]2015[/SIZE][/SIZE] yılına kadar doldurulacak.

2013-2015 arası 22 bin memur diyor. ömss ile 10 bin civarı alım oldu zaten kalan 12 bin ise bence 2 parça halinde olur (2014/2015) sonuç olarak nereden bakarsak bu sene 6 bin civarı kadro açılır gibi ilk atama için bu hesapladığım en kötü senaryo tabi bana göre

baykuş gibi üstüne konuşuyrsunuz. biraz pozitif düşünün, ne korkaksınız yaa kısmetse olur. böyle hükümeti zor buluruz baksana adamlar cumhuriyetten bugüne biriken açığı kapatmaya çalışıyrlar.

2015,e kadar diyor açık engelli kontenjanı tamamıyla alınacak.memur,işçi v özel sektöre yerleştirilecek deniyor.2015,e kadar açık memur kontenjanı 15 bin civarı.işçi olarakta bi o kadar rahat vardır.bence büyük çoğunluk bu ve kışın yerleştirilir.2014 itibarıyla ya bu temmayında tamamı alınır.yada kasım aralık gibi ikinci bir atama olur.çünkü 2015e kadar alınacak diyor.açıkça resmi gazetede bu belirtilmiş.

fatma kartaloglu;

kurayla atananları saymıyon herhalde

arkadaşlar trt1 in telesekreter ekonomi haberlerinde engellilerin istihdamı diye bi haber var ekpss ve kpss den bahsediyolar ben okudum ama pek bişi anlamadım gören arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim

ceng19;

yani bende doğru anladım demi 2015 kadar 15bin kişi yerleştirilecek

fatih dalgamı geçiyosun yoksa ciddimisin yani memur alımı için

Kılavuz yayınlanmadan sevinmeyin arkadaşlar. Sonra çok karamsarlığa düşersiniz. Sadece umudunuzu koruyup ''olacağı varsa olur zaten'' deyin.

arkadaşlar resmi gazetede yayınlanması bu kararın bakanlar kurulunda onaylanması demektir.yani yasal dayanağı ve kaynağı vardır.yoksa yayınlanamazdı.bu sene içinde 15 yada 18 bin kişi alacaklar demekki memur olarak.ayrıca kamuda ve özel sektördede işçi alımı olacak.hayırlısı diyelim.

2013 yılı itibarıyla kamu sektöründe 22 bin 302 olan engelli memur açık kontenjanının tamamı ile kamu ve özel sektörde 28 bin 864 olan engelli işçi açık kontenjanının tamamı 2015 yılına kadar doldurulacak.

Arkadaşlar,
2015 yılında epkss yapılmayacak mı acaba ? tüm alımlar 2014 yılına göremi yapılacak

15 bin alımı sizce nasıl olur liseden kaç kişi, önlisanstan ve lisanstan tahminen kaç kişi alınır

Üst Alt