Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
yerleşemedim diye hakkını helal etmiyorsun ama bu hükümet gelmeden önce böyle bir sınav varmıydı ayrıca o kadar yatırımı kim yaptı imf ye borcu kim bitirdi ilk milli uçağımız olan atak,ı kim yapmak için öncü oldu şu an kendi savaş uçağımızı yapıyoruz bunlar hangi dönemde vardı bunları açıklar mısınBen 2 dönem bu partiye oy verdim zerre kadarda hakkım varsa ben helal etmiyorum RTE ve onun MİLLET VEKİLLERİNE!!!
tabi ama birazda AKP NİN yaptıklarını sen tümünü yazmamışsın ben ekleme yapayım 17 aralıkta kim hırsızlık yaptı ismi pararel devlet oldu, ogluyla kim konuştu ses kayıtları çıkınca montaj dedi TU-Bİ-TAK montoj dedi hayvanat bahçesindeki insanı kim getirip tubitaka müdür yaptı sen ben burda atanalım diyoruz suriyelilere kim kuçak açtı tabiki AKP!!! Ama sen ve senin gibi insanlar oy verdikçe emin ol kazanan suriyeliler ve pkk olacak inan buna ekleme yapayım hırzızlık yapan 4 bakan halen AKP DE İHRAÇ EDİLMEDİLER YANİ.yerleşemedim diye hakkını helal etmiyorsun ama bu hükümet gelmeden önce böyle bir sınav varmıydı ayrıca o kadar yatırımı kim yaptı imf ye borcu kim bitirdi ilk milli uçağımız olan atak,ı kim yapmak için öncü oldu şu an kendi savaş uçağımızı yapıyoruz bunlar hangi dönemde vardı bunları açıklar mısın
Şunuda sölüyeyim sana iki rekat namaz kılmaktan da müslüman olunmaz gardaşım benim töbe haşa gandırdım dersin ama kendini gandırırsın o herşeyi görürSorunu kendinde aramak yerine gidip hükümete veya bir partiye bulaşmak diye buna denir. özer özkan boş ve zırvalamışsın sağa sola camur atmaktan başka bir şey yapmamışsın. Senin gibilerini devlet kadrolarına almamakta haklı o akılla devlet memuru olunmaz.
kardeşim ben ak parti üyesi biriyim ama şu güne kadar devlet memuru olmak için hiç bir girişimim olmadı sadece ömss ye ekpss ye başvuru yaptım onda çıkarsa öyle olsun dedim sizler gibi burda şu söyle bu böyle demedim ve dememdediyorsun ki fatih torpille memur olun akpye üye ol memur ol onumu yapalım kusura bakma ben helal yoldan memur olmak isterim.tamam başbakanımız güzel icraatleri var ama konu ekpss